Fiv Austria(11)-Germania(10)-Spania-UE (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Multumesc mult fetelor pt urari si sa stica ca eu sunt sigura ca si voi veti reusi.
Lindutza oricat de greu ti-ar fi sa nu iti pierzi optimismul. Trebuie sa faci orice sa ti-l recapeti. E foarte important sa fii optimista. O sa reusesti cu embrionasii congelati. Dar nu fa et daca tu crezi nu reusesti. asteapta sa iti revii si stunci cand vei putea sa privesti optimista la acest embriotransfer atunci sa il faci.
Conteaza mult sa ai o stare de spirit buna.
Magduta sa stii ca sunt buni pe cazuri de infertilitate masculina.
Sotul meu are cantitatea de sperma de 0.8 ml si A+B=0.
A facut tratamente si a ramas la fel.
In Romania cand am facut fiv am avut tot 10 ovocite,8 embrioni dar dupa 3 zile mai aveam un embrion de 6 celule cu fragmentatii si unul de 4 celule tot cu fragmentatii.
In Austria 10 ovocite 8 embrioni dupa 3 zile 6 embrioni de 8 celule perefecti unul de 7 celule si unul oprit din evolutie de 3 celule.
Deci nu se compara.
Alte rezultate cu aceeasi spermograma.
Sunt convinsa ca IMSI-ul a contat foarte mult si mediile lor de cultura si profesionalismul lor.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

elena, tu ai facut fiv la Wunschbaby? scuze, am stiu la un moment dat..., dar cu toate informatiile astea...

h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

FELICITARI, GRAVIDUTELOR!!!!!!!!

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

lindutza, asa zic si eu. Fa ET doar cand esti pregatita psihic altfel nu prea ai sanse de reusita.
hepilica,pentru eco nu ma duc la Wels. O voi face acasa. Sper doar sa gasesc un dr. bun. Beatriz, nici nu se compara FIV-ul din tara cu cel din Austria. Si vreau sa-ti zic ca si in Romania am avut un FIV resuit, dar din pacate sarcina s-a oprit din evolutie deci vorbesc in cunostiinta de cauza. Nu pierde timpul si mai ales nervii cu dr. din tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Elenada – iti spun si aici ca starea ta pozitiva a atras acest rezultat pozitiv ! Bravo !
Linduta – imi pare tare-tare rau, dar ti- ai facut planuri asa frumoase si pt sarbatori , si pt anul viitor ! Asa ca ai toate motivele sa fii optimista, la anul sigur vei avea un pui al tau (nu uita ca fara stimulare endometrul are o consistenta mult mai buna pt embrionasi)
Hepilica – si eu sunt asa optimista, parca am ramas si eu putin
Blanche – ai o tacere suspecta, sezonul asta au fost la moda gravidutele care …tac si fac
Capi – foaaarte frumoasa povestea ta, imi place ca dupa ce ai facut ceva alegeri … nepotrivite (ca medici) ai mers la sigur; si eu sper sa aleg bine data viitoare . Felicitari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Beatriz, subscriu la ce spune Moni. iti pierzi timpul in tara si mai ales iti toci marunt nervii.

moni, nu stiu de ce dar ramasesem cu ideea ca vei merge acolo sa faci echo. vezi ca e foarte important sa gasesti un medic bun la echo si un echipament performant.

h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Lindutza ...off...tare rau imi pare...am tot sperat sa fie bine...si eu ca si tine...ma gindesc si la adoptie...dar nu stiu daca as putea adopta...eu am domiciliul si in tara(avind casa mea proprietate)dar am si in italia si nu numai domiciliu ci si cetatenia,dar clar muncesc in it.si nu in romania....sotul meu nu are nici macar CNP romanesc...nu stiu cum s-ar putea face,daca se poate...!!! ...aici nici o sansa sa adoptam...nu prea sint copii de adoptat iar pt.cei putini care sint nu ne incadram in cerinte,datorita virstei...uff...

tuturor si numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Elenadasi Capiva trasnmit si aici FELICITARILE PUBLICE in afara de cele in particoler! Deci, eu una cred ca o sa imi deschid cabinet de ghicela la domiciliu si o sa se numeasca " La mama Kitta" nu Omida. Din pacate, inca nu m-am specializat pe gemeni....Deci, cu asta mai cred ca pana la urma o sa fac si eu macar 1 din cei 2 care imi ies.
Melutzicapacat ca nu me-am intalnit ca iti dadeam si tie un scor de cati copii o sa faci...
Fetelor, ce sa zic va citesc si plang in continuare...de fericire pentru voi si de necaz pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

girls, se mai transmite ARTE in romania? uitati-va acum, e un reportaj extrem de interesant despre reducerea numarului spermatozoizilor cu 50% in ultimii 50 de ani in ansamblul po****tiei masculine.

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.b spune:

buna tuturor ,
sunt noua pe aici si de aceea sper ca am pus topicul unde trebuie . Felicitari mamicilor si mult noroc si multa credinta in D-zeu aspirantelor.Povestea mea e la fel cu a multora dintre voi , nu putem avea copii pe cale naturala. Desi stim de ceva vrem ne-am hotarat de abia acum sa facem un FIV , din lipsa de fonduri am asteptat 4 ani.Acum cu ajutorul lui D-zeu si al mamei mele ne-am hotarat sa mergem la viena , mama mea locuieste acolo (asa ca mai economisim si noi ceva bani ), dar nu stiu la care clinica sa mergem , cu ce medic sa vorbim. Poate imi puteti da un sfat .
Va multumesc pt rabdare
pe toate !!!

Mergi la inceput