Fiv Austria(11)-Germania(10)-Spania-UE (3)
Raspunsuri - Pagina 6
pisix spune:
liliana – dar cetatenie romana mai ai ?
Kitta – eu de fiecare data cand citesc de o reusita ma bucur enorm dar apoi ma intreb de ce nu mi se poate intampla si mie …
Luca – asa cum ti-am raspuns si la azoo .. astea sunt vremurile in care traim: poluare, sters, alimentatie haotica, viata dezorganizata cu alte ore de somn decat normale; toate astea isi pun amprenta
Anka.b – uite chiar la Viena e o clinica unde fetele de aici au avut reusite, se numeste Wunschbaby si o gasesti pe prima pagina
Beatriz spune:
Buna dimineata fetelor!
Moniland, Hepilica - va multumesc pentru sfat!
Stiu ca vorbiti in cunostinta de cauza, iar pe de alta parte toate ne-am lovit intr-o forma sau alta de "zidul" medical
din RO. In plus, am avut ocazia de a merge de cateva ori in AT, nu am cunoscut medicii de acolo, dar am fost in casele oamenilor, la serviciile lor, am vizitat localitatile lor si am ramas cu admiratie pt seriozitatea acestui popor. Iar noile burtici fericite de la acest subiect sunt dovada vie ca AT e cea mai buna directie. In decembrie, cand voi avea zile libere, voi studia intens clinicile lor.
Hepilica - tu cand faci urmatorul FIV?
Lindutza, LilianaFi - indiferent ce decizie luati, e a voastra si deci e cea mai buna! Dar cum urmeaza sarbatorile, sa va acordati timpul binemeritat pentru voi, sa uitati de necazuri, iar deciziile vor veni de la sine peste o luna si odata cu ele optimismul si puterea de a reveni pe baricade.
Anca.b - sigur ai scris unde trebuie, fetele de aici sunt cunoscatoare, iar sfaturile lor sunt de aur pentru noi, "incepatoarele"![]()
Blanche25 - beta mare al tau ne va face si pe noi fericite!
marrina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui capi ...prima intalnire cu Dr Ana am avut-o pe 22 august, am refacut toate analizele si am facut tratament cu Femibion iar sotul cu Profertil.... |

Blanche25 spune:
Pisix,
, tacere suspecta...hmmmm...mai bine paranoia f suspecta...cum zicea si Catalina, stau bine cu teoria dar cu practica...
De ieri nu ma mai dor sanii si ieri am avut asa dureri de cm , simteam asa presiunea din uter cand urmeaza sa vina cm, i-am zis sotului ca mi.e frica ca imi vine, si de dim cum a deschis ochii m.a intrebat daca mi.a venit (saracul...cred ca l.am disperat), dar inca nu a venit si logic ca nu prea poate veni ca doar de aia iau progesteron si stiu ca isi face efectul pentru ca temp mea e peste 37, ca in fiecare luna dupa ovulatie si inainte de cm.
Deci ce pot sa zic, astept.
Linduta imi pare tare rau, si cred cu tarie in ce spun fetele, trebuie sa fii optimista si sa crezi in sansa bebeilor, ti-am mai spus eu de la inceputul fiv.ului, am inteles de toate problemele voastre si de sarcinile care nu mai sunt, dar vezi bine ca poti ramane gravida, deci poate ai nevoie de ceva timp sa te recuperezi si sa crezi cu tarie ca data viitoare vei reusi.
Kitta si tu vei reusi data viitoare, ai sa vezi 
BEatriz, Anca b, bine ati venit fetelor, va doresc sa reusiti din prima.
Lucaluca si la noi se tot vorbeste despre reducerea nr de spermatozoizi, cum ati zis si voi poluare, stil de viata, etc, acum fumatul injumatateste sansele in cazul fiv si etc, in fiecare zi ceva nou....
Elenada ce face burtica, hai repede cu simptomele 
Moni tu ce faci?
Liliana 
Hepilica, Arina 
lilianaFi spune:
Pisix
da iubita am si pe a mea romaneasca,aici poti avea 2 cetatenii...daca nu, sincer nu cred ca renuntam la cea de origine pt alta..de fe sint mai patrioata si chiar nu as fii plecat din tara...dar cu destinul nu te pui... 
Beatriz 
tuturor !!!
elenada spune:
Hello
Hepilica da la Wunschbaby am facut fiv la Ana Fischelmayer.
anka dupa parerea mea clinicile din Austria sunt bune si nu se compara cu Romania asta e clar. Fiecare dintre noi va zice ca la clinica la care a fost ea sunt cei mai buni doctori. Eu am ales clinica la care am gasit ca se face IMSI noi avand o problema de sterilitate masculina si care mi-a fost recomandata de un doctor din Viena. Cand ai timp poti sa incerci sa parcurgi capitolele din urma care sunt trecute pe prima pagina si unde vei gasi descrise experientele noastre la diferite clinici. Tot pe prima pagina vei gasi linkuri si informatii despre clinici.
Alegerea iti apartine.
Iti doresc multa bafta si mult succes.
Kitta te pup si sa stii ca sunt alaturi de tine. Tu esti o fata luptatoare si sigur vei reusi.
Pisix intr-o zi vei fi si tu in locul nostru. Toate ne-am bucrat cand alte fete au reusit si ne-am intrebat noi de ce nu si uite ca a venit si ziua noastra asa ca nu dispera ca va veni si ziua ta.
Si sa nu cumva sa nu faci brad ca ma supar pe tine.
Bucurate de lucrurile bune din viata ta care cu siguranta sunt si merita sa traiesti pentru ele.
Eu azi dimineata mi-am facut test de sarcina. Am si eu in sfarsit un test de sarcina pozitiv.![]()
Ieri am intrat pe odisee am citit putin dupa care am revenit la voi.
Inima mea e aici alaturi de voi.
Va pup
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
sunshine4ever spune:
Elenada inca o raza de soare in plus cu mesajul tau pentru mine. Si noi de la 3 mil am ajus cu tratamente naturiste al 0.7 mil/ml si de la mobilitate de 30% la 10%. De asta ma fost asa stresata ca oare cum va fi pina la anu. Dar am conving din ce in ce mai mult si ne straduim sa ajungem la Wels.
si burtica 
Moniland
multumesc pt mesaj.Nu imi doresc sa fie spermograma perfecta dupa n naturiste, doar sa fie destul de buan pt a avea succes.
si burtica
Va pup pe toate. ( sa nu va suparati ep mien ca nu va mai enumar dar in ultima vreme parca nu imi ajunge timpul pt nimic.)
in asteptarea unui ingeras
capi spune:
Marrina- tratamentul cu Femibion (eu)si Profertil (sotul) l-am facut pana sa incep inhibarea, de la sfarsitul lunii august pana in octombrie.Cred ca a fost recomandat din cauza varstei mele si fertilitatea 0% a sotlui.

Capi
buburuza2000 spune:
Buna ziua tuturor doamnelor aspirante la titlul de mamica!
V-am citit si recitit, m-am bucurat si intristat pentru fiecare, mi-au dat lacrimi si de bucurie si de intristare la fiecare poveste citita.
Vreau si eu FIV si nu stiu incotro sa o apuc (Wels, Wunschbaby), pentru ca atunci cand am inceput sa citesc ce a fost pe site nu stiam ce bai am... M-ati convins cu Austria, insa nu stiu ce ar fi mai potrivit pentru mine din moment de spermograma e foarte buna, iar ovarele mele is amortite rau si nici clomidul nu le-a scos din amorteala. Analizele au iesit bune, mai putin TSh, pentru care a trebuit sa schimb tratamentul, insa la eco doctora nu a vazut decat 3 foliculi pe ovarul drept, dintre care unul mai mare, iar cei doi mai mici, ovarul stang, pauza. Am tras un
chiar acolo ca nu m-am putut abtine, si mi-a zis ca ar trebui sa iau in calcul FIV pana nu e prea tarziu.
Am citit pe aici ca nu vreti sa impodobiti brazi, etc. Cum se poate, ambientul conteaza foarte mult,
iar mirosul de brad si cu cel de vin fiert cu mirodenii s-ar putea sa ne scuteasca de FIV pe mai multe dintre noi
.
La cat mai multe vesti bune, pentru ca... meritam
elenada spune:
Magduta 10 la Wels nu au IMSI din cate stiu eu.
Eu zic ca e important sa fie IMSI.
Acum tu alegi. Iti tin pumnii sa fie bine.
pup
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!