Fiv Austria(11)-Germania(10)-Spania-UE (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capi spune:

Dragele mele,

povestea mea este destul de scurta; a inceput in ianuarie 2008 cand am fost la Cocei si am iceput investigatiile; eu aveam o trompa infundata iar spermograma sotului era catastrofala A+B=0%.Am renuntat destul de repede la Giulesti pentru ca asteptam pe holuri ca niste prosti si eram tratati oribil.In luna mai a aflat de clinica Med New Life si am mers la Anca Gherasie care a fost o alta neprofesionista; a zis sa refacem spermograma la Anais iar acolo, surpriza... A+B=58%, am crezut ca este un alt barbat era un rezultat total diferit fata de Giulesti si asta fara nici un tratament!In luna iulie m-a programat pentru inseminare si am primit o alta dezamagire, pentru ca in ziua cand mi-a facut-o ea pleca in concediu si era foarte grabita, iar cand asteptam sa treaca cele 30 de minute dupa inseminare ea a venit cu tratamentul pentru cand voi avea primul CM, adica pentru urmatoarea inseminare, am fost daramata moral!Am stabilit impreuna cu sotul sa mergem la Viena si prima intalnire cu Dr Ana am avut-o pe 22 august, am refacut toate analizele si am facut tratament cu Femibion iar sotul cu Profertil.La Wunschbaby am fost primita cu mult optimism (chiar daca implinisem 40 de ani)si mai ales mult profesionalism!
Astazi sunt fooooooooooarte fericita, optimista si posesoarea uneii frumoase burtici!!!

Va pup pe toate
Capi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

capi felicitari mamicooo, Doamne cata fericire aici,cata bucurie,cata speranta ne aduceti cu reusitele voastre era vremea sa se umple de reusite pe aici.capi Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara pana la capat sa aduci pe lume cei mai frumosi BBei sa te bucurii de ei ca sunt copii doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

ELENADA FELICITARI IUBITA!!! Ma bucur mult pentru tine, eram sigura ca o sa reusesti!
Capi felicitari si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Elenada FELICITARI sa dea DD sa ai o sarcain usoara si bebici la termen si sanatosi.
Capi si tie al fel o sarcian usoara si bebic sanatos la termen .

Va multumesc fetelor ca existati, si imi dati sperante din ce in ce mai multe. Nu demult am fost dezamagita ca spermograma dezastruoasa. Dar din cite observ pt austrieci asta nu e o piedica.
Lamuriti-ma daca nu e asa.

Va pup pe toate.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

capi, ma bucur ca ai ales Austria, de fapt ca ai ales sa faci FIV-ul altundeva decat in tara.
Pentru asta ma feliciti si pe mine si le multumesc tuturor fetelor care au deschis acest subiect. Oare Avalon e bine?
magduta,la Wels zicea dr. ca au multe cazuri cu ologoastenospermie si cu reusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Elenada,Capi,felicitari si sarcina usoara sa aveti!!!!
Eu am primit azi de la clinica raspunsul pe care il stiam deja:negativ!!!
Joi avem programare la dr. sa discutam .Mare lucru nu vad ce ne-ar putea spune .
Am hotarit ca in februarie o sa mai transferam si cei 2 embrioni congelati in cazul in care vor rezista decongelarii.
Eu nu i-mi pun mari sperante in acestia.
Sotul meu este extrem de hotarit sa adoptam un copil si mi-a zis ca nici nu mai vrea sa incerc pe viitor cu FIV ca ne vom distruge psihic si eu fizic cu atitia hormoni pe care ii iau.Si asa am deja cam 15 kg in plus,pe care va trebui sa le dau jos .
Pentru noi a fost extrem de stresant (nu ca pentru voi nu ar fi!)in acesti 7 ani de cind incercam cu atita umblat pe la dosctori,injectii , medicamente si ce uraste sotul meu cel mai mult anesteziile generale pe care le-am facut de-a lungul timpuli.Lui ii este totdeauna frica ca nu am sa ma mai trezesc..
Asa ca de sarbatori am hotarit sa facem un concediu in ungaria la bai termale sa ne relaxam sa uitam de tot.
In martie am sa merg in tara sa depun cererea de adoptie,problema la noi este ca numai eu am sa pot adopta singura ca numai eu figurez inca cu domiciliu in romania,sotul meu nu.
Va fi si asta destul de greu dar macar stim ca in final o sa fie bine.
Hai ca m-am intins destul de mult ,eu o sa va citesc in continuare si in februarie revin cu vesti despre ce se va intimpla cu cei 2 embrioni.
Va doresc la toate sarbatori fericite in cazul in care nu am sa va mai scriu pina la anul!!!!
la toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

CAPI, ELENA - FELICITARI MAMICILOR!!!!!!!!!!

Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de fiecare clipa. Bravo!!!!!

h.

Mergi la inceput

Linda, te inteleg perfect, dar hei!, mai ai embrioni congelati. Asta ar trebui sa te faca mai optimista. Zau asa. In locul tau mi-as pune mari sperante in ET.

Sunt alaturi de tine, stiu prin ce treci, dar reusitele de aici de pe forum ne indeamna sa nu ne pierdem speranta.

h.

Mergi la inceput

fetelor, tare bine si optimista ma simt cand vad atatea reusite.
bq, moni, capi, elena si toate fetele gravidute....SARCINA USOARA SI LA TERMEN MAMICILOR DRAGI!

...hai, cine urmeaza la raport?

moni, cum te mai simti? cand pleci la wels pt echo?
chiar ma gandeam astazi la tine si mi-am amintit ca ai spus ca wels s-au ocupat de tine vreo 3-4 medici (echo - un medic, punctia - altul, et - altul...)... ce inseamna mentalitatea si profesionalismul!

pup.

h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Felicitari Elenada!
Felicitari Capi!

Este chiar extraordinar ce se intampla! Reusitele voastre ne insenineaza speranta!

Eu ma pregatesc intens, ca un scolar pt un FIV in martie/aprilie. Nu m-am hotarat in ce tara, RO sau AT, insa acum balanta se cam inclina din ce in ce mai mult pt AT. Pana atunci imi fac incalzirea cu niste IA-uri. Am o minunata varsta de 37 ani, dar cum mintea mea s-a oprit cam pe la 20 sunt o mare optimista.

va pe toate fetelor! Sa auzim numai vesti minunate!!!

Mergi la inceput