Bucurii de sept-oct 2006 (152)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Adina, ai aparut la fix, tocmai cand postam retete traditionale nemtesti! Asa ca poti confirma si tu cat de bune sunt.
Evident exista o mie si una de varietati de turta dulce, inclusiv cu nougat si cioco, la fel si de Stollen, eu am scris aici retetele simple.
Adina, de data asta vom zbura, ne e frica sa ne aventuram iarna cu masina la drum.
Eu i-am luat Mariei de Mos Nicolae si jucarii dar pentru asta Mos Craciun va veni cu o singura jucarie (nu am chef sa ma car cu nu stiu ce minuni din tara si precis va primi cadouri si de la bunici, strabunici, unchi, matusi, etc)

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

lexi, e f. gustos stollen, dar eu recunosc , il cumpar din supermarkt.Noi nu prea mai avem curajul sa rezervam zboruri, data trecuta am aterizat in spital fix cu o seara inainte de a decola, din fericire compania de zbor ne-a acordat suma "pierduta" ca si credit, adica de banii aceia putem sa ne luam bilete la ei pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lexi, multumesc pentru retete, le-am salvat.
Adina, Narcisa va primi de Mos Nicolae o pereche de cizmulite din fas+cauciuc, pentru "tavaleala" (sa nu mai asteptam Craciunul, sunt bune la vremea asta) si o carte puzzle cu animale. Si o varguta Si cred ca va primi dulciuri de la nasii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

am revenit...cam tarziu

Am fost la dr de familie si nu era, asa ca am mers la un pediatru privat. L-a controlat de la a la z si i-a gasit doar amigdalitele umflate, de la asta facea si febra. Mi-a dat Zynnat (5ml la 12 ore), calciu si vitamina d3 (a spus ca e mai buna decat vigantol) si inca o solutie pentru nasuc. Oricum vad ca azi nu a mai facut febra decat dimineata pe la 6 jumate si i-am dat nurofen.de atunci n-a mai avut febra.

Lilina si distractie placuta in seara asta

xandruta oricum ai sanse cu poza ca esti printre primii. Avea Miciurin multi banuti dar a trebuit sa-l scot din spital si am platit 100 banuti, iar de restu am cumparat piese puzzle

Eu de Mos Cacalaie i-am luat lui Luca o pisica de plus din Mall ca a vazut-o si nu vroia sa o mai lase, dar a adormit in carucior si i-am luat-o, dar am si ascuns-o sa-i fac o surpriza . Altceva nu ii mai iau pentru ca v-a primi multe de la mama si tata, ca vin in seara asta din germania.

Anca, mamica de www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/129272.birthday.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze cu copilutu'
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

vreau si eu un vot www.tamagochi.ro/pet-Miciurin" target="_blank">AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata.
Haideti la luta.

Lili drum bun si distractie placuta in tren ....cred ca o sa se distreze Vladone.

Eu nu am reusit sa cumpar nimic pt copil de Mos Niculae . Am fost ieri la Cora si m-am blindat cu cosmetice pt mine, dar pt ea nu am gasit nimic sa-mi placa. Deci in cursul zilei obligatoriu tb sa gasesc ceva.

Anca sanatate multa , sa scapati de febra repejor ca vine mosu.

xan si eu am zis ca ii pun o varguta asa de control cu fundita.

Lexi am vazut ca ai postat niste retete, nu le-am studiat dar le salvez. Cu ce seamana stollen -ul acela....gen chec sau ce este?

Adina sincer eu nu prea vreau sa-i iau dulciuri ca a mea e dispe si le-ar manca pe toate o data. Mai bine o jucarica.

Ce credeti ca vroia copilul meu aseara....un fier de calcat , poate ii iau unul sa vad.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Moni, sar`na de cafeluta! Sper sa gasesti ceva pe placul tau, pentru Cosmi. Tot stau si ma gandesc, poate iti dau vreo idee, ceva si nu-mi vine in cap nimic altceva decat o minge, din aceea gonflabila; noi avem si Narcisei ii place mult sa ne jucam cu ea. Varguta noastra va fi si ea decorata
Anca, sanatate lui Luca, sa-i treaca boala cat mai repede. In legatura cu concursul de poze, nu stiu ce va fi, macar sa ne calificam in finala si tot e mare lucru, zic eu, daca tin cont de numarul de participanti. Atata doar ca a fost spart sistemul de votare si e bataie de cap pe acolo. L-am votat pe Miciurin, sa-l poti duce la discoteca
Lilico, drum bun!!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca m-am vopsit roscata...spre rosu nu stiu ce mi-a venit.

Cica ultima fita legata de curele de slabire este CIORBA . Deci fetele care vor sa dea cateva kg jos sa pape ciorbica. Spunea aseara o tipa Mihaela Bilic - la Nasu pe B1. Ea ar fi nutritionista Mihaelei Radulescu zic niste tipe pe un forum. Acum incerc sa descarc cartea ei daca reusesc si e ceva de capul ei va spun.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Moni baga repede poza cu noul look!
Anca multa sanatate lui Luca! si sa nu mai faca febra! si eu il votez in fiecare zi pe miciurin
lilico drum bun, distractie placuta si abia astept sa ne povestesti reactia lui Vladone la plimbarea cu trenul!
xandrutza eu o sa gatesc de Craciun: traditionala salata de beouf, snitel de pui sau porc umplut cu cascaval, carnati si castravete in otet, ciorba taraneasca sau de perisoare, nelipsitii carnaciori de porc si costite la cuptor cu cartofi piure sau salata orientala, prajituri, cozonac si sper sa-mi faca bunica "haios", nu stiu daca tot la fel se numeste si la voi . E preferatul meu; am gasit aici o reteta, dar bunica face ea si foietajul, trebuie intins aluatul si impaturat de multe ori si se face cu nu stiu care parte de grasime(untura) din porc, nu aceea topita din slanina. Sper ca m-am facut inteleasa.
lexi mi-am salvat si eu retetele, multumim. am sa incerc sigur cornuletele

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Ramo nu am chiar nici o poza cu noul look...o sa incerc sa fac una.

Stiti ce as vrea eu sa fac de Craciun.....un fel de chec in genul celor gata facute luate din magazin care sa fie in forma din aia cu gaura in mijloc.....si sa aibe fructe confiate in el....iar pe desupra sa se scurga o glazura alba. Nu stiu cum se numeste dar asa imi imaginez eu . Daca aveti o asemenea reteta plsss.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

oki Moni astept poza. Daca reusesti sa descarci cartea nutritionistei, please, trimitemi-o si mie.

Eu sunt foarte trista: in dimineata aceasta s-a stins si Anca Parghel. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Urasc aceasta boala, nici nu vreau sa mai aud de ea; si bunicul meu se lupta in spital de 2 saptamni cu o alta forma a cancerului, poate nici nu mai apuca Craciunul, nici nu pot sa-mi imaginez; mai rau ma doare cand il vad prin ce chinuri trece

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput