Bucurii de sept-oct 2006 (152)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Ramo cred ca am "produs" cateva poze. Astept sa le descarcam si ti le arat.

Offf imi pare rau de bunicul tau. DD sa o odihneasca in pace pe Anca Parghel, imi placea optimismul si umorul ei.

Cartea nu am reusit sa o descarc....da si tu o cautare pe google...Mihaela Birlic. Poate reusesti tu . Mai incerc acasa sa vad daca o gasesc pe DC.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Ramo gata pozele. Le-am descarcat acum.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna, fetele!
Monique, Stollen e...ca un fel de Panetone dar cu un alt gen de aluat. E oarecum ca un cozonac. Nu stiu cum sa-i spun altfel.
Adina, si eu cumpar Stollen din supermarket, nu am facut niciodata. Dar pentru fetele din Ro care doresc sa guste, nu prea e alta solutie decat sa-l faca ele, pentru ca in Ro dai cu tunul si nu gasesti Stollen.
Sper sa nu avem surprize neplacute inainte de plecare.
Xandrutza, mai baga link-ul unde o pot vota pe Narci ca tu stii ca-s uituca rau.
Anca, si eu il votez zilnic pe Miciurin, bine ca ti-ai pus link-ul la semnatura ca altfel iti ziceam si tie ca Xandrutzei.
Sa va povestesc de petrecerea de aseara. Evident fii-mea a fost cea mai nazdravana dintre toti copiii prezenti. Desi nu a fost cea mai mica, a fost singura care s-a speriat de Mos, a inceput sa planga si sa ma bata (asa face cand se sperie, isi infige degetele in ochii mei dupa care ma trage de par), asa ca Mosul s-a executat rapid si a scos cadoul din sac numai sa ma lase fii-mea in pace. Cadoul a constat intr-o punguta cu dulciuri si un ren de plus, foarte haios. Dupa ce s-a linistit a inceput sa se joace cu renul si atata l-a fatait si la dat "uta-uta" ca pana sa plecam de acolo deja i se descususe putin una din coarne si pana sa ajungem acasa, a rupt-o de tot. Ca sa nu mai spun ca m-a facut de ras de-mi venea sa intru in pamant. 4 colegi de-ai nostri au pregatit un program de colinde si cantau de zor (foarte frumos, de altfel). In pauza dintre doua colinde, cand era o liniste de mormant, o aud deodata pe fii-mea zicand tare "shit", astfel ca cel putin jumatate din cei prezenti au auzit-o sigur. Recunosc ca eu zic "shit" cand ma enervez ca nu-mi iese ceva si de la un timp fii-mea cam foloseste cuvantul asta. Fix in spatele fiica-mi statea seful meu, care mai e si englez pe deasupra. Nici nu vreau sa stiu ce impresie si-o fi facut de noi.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Lexi stai linistita. Cred ca inca sunt mici si nu realizeaza chiar tot ce spun, mai ales and e vorba de prostioare.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monique, sa-ti spun ce-as mai vrea eu sa-i iau Mariei in viitorul apropiat, poate te inspiri pentru Mos Nicolae:

- un pat de bebe (nu stiu de ce, dar aici au niste pretuuuuuri patuturile de papusi...poate ii iau unul din Ro)
- un set de jucarie care sa contina maturica, faras, mop, galeata si eventual un carucior de transport (ii place foarte mult sa mature prin casa si sa dea cu mopul. Fata harnica, deh)
- am vazut niste electrocasnice de jucarie absolut superbe, identice cu cele adevarate, o sa-i iau macar una, ca si astea sunt piparate la pret: masina de spalat, aragaz, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, fier de calcat, etc.
Poate ti-am dat o idee, nu stiu. Spor la cumparaturi.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

153

Mergi la inceput