Bucurii de sept-oct 2006 (152)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

salutare dragele mele
se vede treaba ca este o epiemie de durere de cap pt ca eu simt ca imi plesneste capul de la ceafa
lexi mersi de informatie e ffff frumoasa masutza o sa caut pe aici pe net sa vedem daca au si spaniolii ceva asemanator
ramo mersi de link o sa accesez sa vedem daca au si spaniolii
microbu multumesc de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

OFFFFFFFF mi s-a sters mesajul.
Reiau.

Lili habar nu am cum sta treaba cu biletele de tren. Nu am mai calatorit de vre-o 6 ani cu asa ceva.Calatorie placuta .

gety imi pare rau dar nu stiu numele cantecelului. Poate alta mamica.

Eu sunt in pana mare de idei pt cadourile de Mos. Bunicile deja i-au cumparat jucariile pe care as fi vrut eu sa le iau....cica mi-e imi vin alte idei.

Azi dimineata a gasit o punga unde pusesem eu aseara ceva si nu i-am gasit loc si Cosmi se scoala din pat si tipa " mami a lasat mosu cadou".

Uitam...eram nervoasa pe niste inventare, dar le-am dat de capat.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

gety imi pare rau nu stiu cum se cheama cantecelul cert este ca si lui fiumiu si la nepotica mea le place si il fredoneaza mult

Mergi la inceput

va pupez si va urez o dupaamiaza placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Lexi, sunt prin preajma, ocupata, timpul asta parca nu imi mai ajunge: munca, Rares, curatenia de sarbatori, pregatiri pentru ziua onomastica a lui Rares. Am citit cate ceva, dar nu tot.

Am citit despre Alina (Itzy) si ma bucur ca sunt bine si ea si Papusica. Alinush, astept sa ne mai scrii din cand in cand, mi-e dor sa citesc mesajele tale pline de umor si optimism!

Roxana, tot am vrut sa te sun sa vad ce mai faceti, dar m-am gandit ca poate esti prea ocupata cu puisorii tai si nu ai timp de conversatii, dar am vazut acum mesajul tau si ma bucur ca ati depasit cu bine perioada de boala.

Lilina, calatorie placuta cu trenul! Eu ma gandesc ca Vladone va fi f incantat de acest mijloc de transport; eu chiar as vrea sa il duc pe Rares cu trenul, desi, la fel ca tine, n-am mai mers cu trenul de ani de zile.

Alexutza, mai ai putin si iti vei cunoaste fetita! M-am gandit la tine zilele astea! Iti urez nastere usoara si o fetita sanatoasa si cuminte!

Doua vorbe despre Rares si apoi fug la treaba: invatam colinde, a inceput sa cante "Domn Domn sa-naltam" si "Mos Craciun cu plete dalbe", dar mai avem de repetat; stie "Catelus cu parul cret", "pisicuta pis pis pis" si mai avem o carticica cu versuri "Noapte buna Bocanila" pe care de asemenea le-a memorat; oricum ne-a lasat cu gura cascata cand l-am auzit spunandu-le pt ca sunt si cuvinte mai greute pt el. Pe you tube deja are melodiile lui preferate: "Sofia" e favorita lui, cantecelul de la desenele cu trenuletul Thomas, Crazy loop si mai sunt dar nu imi vin acum in minte. La pranz nu mai doarme de aproape o saptamana, iar seara cel tarziu la 9 doarme dus, dar pe la 1-2 incepe agitatia si asa face pana dimineata. E fascinat de Mosu', pe unde il vede ii spune sa ii aduca jucarie si "o minge micuta" ; la fel, este incantat de braduti impodobiti, ii priveste si bate din palme si se mira si rade...

Am scris in mare graba, scuze pentru eventualele greseli!

Va pup dulce pe toate!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Princess , ma bucur ca ai raspuns asa prompt la apel. Felicitari lui Rares ca stie asa multe cantecele si poezii. De Maria nu se prinde nimic, cred ca de fapt nu vrea sa le invete. Ma chinui s-o invat "Domn-Domn sa-naltam" si Sorcova, doar-doar om face avere pe seama ei cand mergem acasa si ea nimic!
Uff, si maine e petrecerea de Craciun la mine la servici, sigur ne facem de ras ca nu stim poezii
Acum tot scormonesc printre poze, poate gasesc vreuna potrivita pentru concursul "Clipe de viata".

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

am scris azi pe la 11 un mesaj si abia acum am vazut ca nu a ajuns aici, oare ce s-a intamplat?...

Anca, mamica de www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/129272.birthday.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze cu copilutu'
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

vreau si eu un vot www.tamagochi.ro/pet-Miciurin" target="_blank">AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara!

am niste nervi...tre sa reiau

Gety nu stiu cantecelul ala, poate o sa-ti spuna alte mamici

Princess wow ce harnicut e Rares, trebuie sa fie tare simpatic cantand...noi mai avem de astptat pana o sa ne colinde Luca

Anca, mamica de www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/129272.birthday.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze cu copilutu'
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

vreau si eu un vot www.tamagochi.ro/pet-Miciurin" target="_blank">AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neaaaataaaa!

Trezirea! Sau n-ati ajuns la servici?

Nota mica la toata lumea (inclusiv mie) ca n-ati stiut titlul la cantecel. Si nici nu l-am gasit. Sa-l caut pe trilu-lilu. Sau cum i-o mai zice.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Citat:
citat din mesajul lui GETY

Neaaaataaaa!

Trezirea! Sau n-ati ajuns la servici?

[b]Asa creste Maria Diana

Neata cum sa nu ajung.....dar abia am reusit sa deschid calc.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput