Bucurii de sept-oct 2006 (152)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata.

Xan multumim de cafeluta . Nu stiu de ce am avut impresia ca tu ai spus de praji krem ca nu ai facut-o niciodata. M-am inselat .

Lili sa sti ca si eu sunt paranoia cu masina. Abia de curand am invatat sa fiu mai linistita cand merge cu tati.....in rest doar cu mine. Eu zic ca poti sa-l iei cu trenul pe Vladone, nu cred sa fie vre-o problema...chiar i-ar place. Bine ai venit cu vesti de pe "meleaguri chinezesti". Ma bucur ca sunt toti bine si o asteptam pe Alina sa mai scrie cand are timp.

Lexi ma pricep cat de cat la croitoreala....dar asa invatata din mers...nu de facut rochii de seara.

eleñia
nu stiu daca la asa ceva te referi. Noi avem masuta asta, am vazut ca au aparut in mai multe magazine. Noi am dat pe ea 150 lei. E foarte draguta si practica.

Adriana offf imi pare rau ca e Dudu bolnavior. Sanatate multa.

Roxana felicitari pt progresele puiutilor tai.

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu ca deja sunt plina de nervisori. Revin.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Moni, nu te-ai inselat, pana de curand nu am facut prajitura krem a la krem; dar de cand i-am dat de gust, prestez la greu Nu am fost eu foarte explicita
Lilina, imi pare rau ca te doare capul, ti-as fi propus un schimb, dar si pe mine ma doare, asa ca nu e rentabil Eu imi mentin parerea, ai putea sa-l plimbi pe Vladone cu trenul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

Adriana_mica, multa sanatate lui Dudu!
Daca nu era o vanataie mai mare sa-ti dea de gandit ca-l durea piciorusul de la o lovitura, a fost sa fie de la altceva. E bine ca i-ati dat de capat. Si sa treaca si problemuta de la ochisor!

Sandra, mai da-ne vesti despre "cuscra".

Lilina, eu daca as sti ca o las pe Maria pe maini bune, as evada singurica spre Brasov. Banui ca m-as bucura de niste zile libere numai cu sotzul.

Victor, bravo!

Roxana01, bine ai revenit cu vesti. Pupam mezinul iepuras!
Multa sanatate! Dariuta sa se faca bine si sa scape de raceala!

Maria mea este bine, nu a mai racit, are acum 14,8 kg. imbracata.
Lalaie un pic cantecele, dar nu zice cuvintele.
Ii place un cantecel, dar nu stiu cum se cheama. Stiu doar versurile:

"In poiana verde, veselie multa,
Cu baieti si fete, canta cucul canta:
Cu-cu, cu-cu..... etc.
Ma puteti ajuta cu titlul cantecelului?

Ramomar, bine ai revenit de pe meleaguri nemtesti.

Scumpik_lui, nu stiam ca se poate vota in fiecare zi. Noroc cu Xandrutza.

Xandrutza, poate o sa primesti banii pentru trusou chiar inainte de sarbatori si o sa ai pe ce-i cheltui atunci.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Salutareee,

xan multumim de cafeluta, uite acum reusesc si eu sa savurez o gura!
Moni de ce ai nervisori? cine te supara?
Gety -am Maria! Ce bine sta la capitolul kg!
elenia uite www.crazytoys.ro/jucarii/Tablete-si-Studiouri-2037/Molto-1044/4095/Studio-multifunctional-3X1-cu-litere-magnetice.html" target="_blank"> aici o tablita magnetica cu cifre, litere si se poate desena; i-am luat-o Patriciei de Mos din selgros la un pret mult mai bun.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

intrebare intrebatoare

de unde iau bilete de tren ? direct din gara cu jumatate de ora inainte de plecare ? nu radeti de mine, dar nu am mai mers de 4 ani cu trenul si atunci asa am procedat sau mai exista agentiile alea de bilete ??

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lilina, exista si agentie de bilete dar poti lua biletul si din gara. Sa inteleg ca te-ai hotarat?
Monique, de ce ai nervisori?
Gety, ma bucur ca Maria e bine in sfarsit. Un pup maaare de la noi.
Adriana, multa sanatate lui Dudu.
toate mamicile si Bucuriile.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Vroiam sa mai fac o strigare: Princeeeeessss, Beatriiiiiiiix, Meeeeexxxaaaaaaaaa, Pufyyyyyyyy!!!! Pe unde sunteti?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Gety, prezenta la apel . Cuscra e bine, printzul Matteo la fel. Se plimba pe la Barcelona, Sevilla. Se intorc maine parca. La fel si Mamilili care de ziua ei era in Londra. Plimbarete fete...

Lilina nu am prins toate detaliile problemei dar sper ca am inteles ceva totusi. Inainte sa citesc parerea sotzului as fi spus sa-l intrebi si pe el dar nu mai e cazul. Eu zic ca Vladone oricum iese, se plimba cu bunicii si veti sta impreuna samb-dumi la Telega. Poti sa te duci singura la sotz
Sau pui bagajul in masina sefului si iei copilul la plimbare cu trenul . Cu cine ar calatori Vladone, de esti ingrijorata? Nu cu bunicii?

Adriana si Roxana, insanatosire grabnica puilor!

Ramo, ce plimbareata esti draga ...mai am un pic si sunt "invidjiosa"

Elenia nu stiu de tablite, sorry. Dar poti verifica site-urile de jucarii ca nu sunt multe in RO.

Crisnemes, felicitari pt poezia invatata! Noua ni se parea lunga .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilina

intrebare intrebatoare

de unde iau bilete de tren ? direct din gara cu jumatate de ora inainte de plecare ? nu radeti de mine, dar nu am mai mers de 4 ani cu trenul si atunci asa am procedat sau mai exista agentiile alea de bilete ??

Suna si tu la 021 9522 sa faci rezervare, mergi cu 30min inainte sa platesti biletul. Eu stiam ca pana pe la 5ani nu platesc copiii. Am gasit asta:

facilitati acordate copiilor:
1. Pentru calatoria copiilor pana la varsta de 5 ani impliniti, daca nu se cere loc separat, transportul este gratuit. La controlul în tren, persoana insotitoare este obligata sa faca dovada varstei acestora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Noi in Iasi luam de la Agentia CFR. Se poate lua cu 1 luna inainte. Daca iei bilet cu loc pentru Vladone, platesti parca 50% din valoare biletului. Dar nu bag mana in foc ca e informatia exacta.

Mamici, nu stiti cum se cheama cantecelul??????

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput