Bucurii de sept-oct 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 15
ramomar spune:
of Adriana imi pare tare rau de Dudu mic, multa santate ii doresc!
lilico, chiar esti in impas. Eu zic ca daca vrei sa profiti si tu de o zi doua singurica cu sotul, ai putea sa il lasi pe Vladone cu bunicile fara nici o problema, ca doar cu ele sta si cat sunteti voi la servici, iar cu trenul o sa mai ai ocazii sa il plimbi. Mie una mi-ar fi frica pe tren doar cu Patri, fara tati.
Sigur vei lua cea mai buna decizie, asa cum simti tu!
xandrinne
, frumos a fost la Munchen, atat doar ca nu am avut decat juma de zi pentru cumparturi si plimbari, insufiecent pentru o femeie
. Centrul e superb, o pietonala plina de magazine, unu si unu, a inceput si targul de Craciun...ce mai, frumos de tot, chiar daca mi-a inghetat nasul si mainile.
Poze am, dar foarte putine
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
lilina spune:
xan, nasol ca ai facut drumul de pomana, asa e cu birocratia asta, naiba s-o ia
referitor la mersul cu trenul, avem un drum scurt, cam 3 ore sau am sansa sa merg cu seful meu ca are drum acolo in aceeasi zi cu mine, deci ar fi si mai comod, nu stiu inca daca sa ma risc, stiu ca pe de o parte ar trebui sa "evadez" si eu un pic, dar mie imi place sa-mi iau copilul dupa mine, chiar daca e nazdravan, ma simt prost sa-l las daca stiu ca as putea sa-l iau cu mine. Nu stiu inca ce sa fac
Oare trebuie sa-i iau si lui bilet ??? Nu mi-e de bani, dar ca sa stiu sa ma organizez![]()
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
cris, felicitari lui Victor pt.poezie 
adriana, offf, ce rau imi pare de Dudu. Sa dea Domnul sa fie bine, sa se faca bine fff repede. 
ramo, sa-ti fie de bine plimbarea. cat despre plecarea cu trenul, nu stiu cand mai am ocazia sa-l plimb, sincer, noi suntem dependenti de masini
si suuuper comozi
Problema mea e ca si socrii mei pleaca din Bucuresti spre casa de vacanta si ar trebui sa-l ia cu ei, de drumul ala mi-e frica. Am io o problema, ce sa zic
Sunt paranoica. Ma gandesc ca daca se intampla ceva, Doamne fereste, macar suntem impreuna
Stiu ca sunt nebuna, dar asta gandesc. Am o spaima nebuna. Daca ramaneau in oras, il lasa fara nici o problema.
Lilina &
xandrutza_76 spune:
Adriana, multa sanatate lui Dudu!
Ramo, daca poti sa pui cateva pozici, sa-mi clatesc ochii ![]()
Lilina, asa e cu birocratia, eu sun dupa bani imi zic ca nu au venit, merge soacra, ii spun ca ce e cu mine de nu m-am dus sa-i iau, nu am nevoie de ei? Merg eu, nu-i iau si tot asa...
Parca pana la 2 ani nu platesc bilet copiii, dupa, jumatate de pret. Cred ca merge si sa nu-i iei, abia a implinit 2 ani... 3 ore nu e asa mult; in plus drumul cu trenul poate fi o experienta placuta pentru Vladone.
anangel_lexi spune:
Lilina, eu in locul tau l-as lua pe Vladone. Maria a calatorit si cu trenul si cu masina si, in cazul nostru, a fost muuult mai simplu cu trenul decat daca am fi mers cu masina. A avut spatiu sa se miste , sa se intinda, sa stea cum vrea, plus o multime de oameni in jur care ii captau atentia. Si era micuta atunci, asta se intampla acum un an pe vremea asta. Nici eu n-as lasa-o pe Maria in masina cu altcineva fara sa fie macar unul din noi cu ea.
sa gasesti solutia cea mai buna pentru voi.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
eleņia spune:
buna seara dragele mele
lilina eu zic ca e bine sa il iei pe vladone cu tine cum zicea si lexi e mai usor cu trenul
adriana multa sanatate lui dudu 

cris felicitari lui victor pt poezie 

roxana felicitari victorasului pt iepuras

eleņia spune:
acum am si eu o rugaminte mare mare la voi offtopic
nu imi aduc aminte cine zicea ca are o masuta din aia cu tabla de scris sau asa ceva
imi dati si mie sait=ul va rog din suflet
vrem sa ii cumparam nepoatei mele ceva de genul pt mos si nu stiu unde il gasesc
va multumesc anticipat si va pup
ps lilina multumim pt vestile despre izzy si papusica ei
scumpik_lui spune:
Buna seara, dragutelor!
Cristina felicitari lui Victor ca stie poezia 
Lilina bine ca ti-a gasit tel cineva cunoscut, multumim de vesti despre Itzy si papusica, chiar imi era dor de ele. Parerea mea e ca sa-l iei si pe Vladone cu tine si sa mergeti cu trenul...si eu zic de mult ca-l duc pe Luca si nu reusesc sa ma tin de cuvant, oricum cred ca ar fi incantat Vlad
Roxana felicitari ca ati scapat de suzy,
am Victoras iepuras (na ca si rimeaza), multa sanatate familiei si spor la slabit
Adriana multa sanatate lui Dudu
Anca, mamica de
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/129272.birthday.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze cu copilutu'
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
vreau si eu un vot www.tamagochi.ro/pet-Miciurin" target="_blank">AICI
lilina spune:
neatza, multumesc de cafea xan, am o durere de caaap
, pt.ca de obicei beam cafeaua acasa, 2 gurite, imi facea sotul
, acum n-a mai avut cine
si eu sunt dependenta de cafea, iar asta de la serviciu e pishu 
inca nu stiu cum sa fac cu plecarea mea
, sotul nu prea vrea sa ma lase sa-l iau, dar nu ma lasa inima sa-l las pe drum cu altcineva.
Lilina &