Bucurii de sept-oct 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 14
Crisnemes spune:
Am uitat sa va spun ca Victor spune deja poezia toata, doar sa vrea si sa nu-i distraga nimic atentia.
Cu repetarea in vers - "Cine vine?Cine vine?" e mai complicat- spune numai o data - dar eu zic ca e ok asa.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
lilina spune:
neatza
am inceput saptamana cu peripetii 

mi-am pierdut telefonul, dar am sunat pe el pana a raspuns, il gasise un nene, vecin cu soacra-mea, bine, nu imi era de telefon ca urmeaza sa-l schimb si ce cartela si nr.de telefon
sunt trista ca am ramas singurica saptamana asta, sotul e plecat in delegatie si vine abia sambata, iar sapt.viitoare va fi la fel. Nu ne-am potrivit noi cu programul ca intentionam sa ajung si eu la Iasi.
am vorbit aseara cu Itzyshor pe mess. ii este fff dor de voi va pupa si va transmite toate cele bune. am plans si ras amandoua, ca nu am mai vorbit de mult si ne-am adus aminte de tot felul. Ea este f ocupata si nu are timp sa intre asa tarziu pe net, si-a iesit un pic din mana, a avut ieri si petrecerea organizata cu ocazia zilei Romaniei, au venit tot felul de invitati de la alte ambasade, au fost cam 800 si multi veneau sa faca poze cu ea
. Papushika lor, Ana-Maria, este f.bine, mananca bine (are 13 kg !!), vorbeste f.bine si stie muuulte cuvinte in engleza. Sunt foarte multumiti de evolutia lor. Le este f.greu pt.ca al ei sot munceste fff mult, nu si-au imaginat ca o sa fie atat de ocupat si le este f.dor de casa, de parinti, prieteni, de viata de aici. Deci nu i-am pierdut, se vor intoarce
. Cam atat de pe meleaguri 'chinezesti'. Cand o sa mai vorbesc cu ea, va mai scriu noutati.
revin mai tarziu, ca am mult de lucru, ieri nu am lucrat si acum s-au adunat destule
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Roxana01 spune:
fetelor,
revin si eu dupa o alta lunga tacere. imi pare asa rau ca nu mai intru des pe forum, dar nu imi vad capul de treburi. am impresia ca-mi pierd prietene dragi din cauza lipsei mele de constanta, dar sper sa fiti voi ingaduitoare cu mine si sa nu ma uitati.
vesti despre noi: suntem "aproape sanatosi". adica de o satamana nimeni nu mai are febra in casa noastra. dar nu va bucurati prea devreme: tusesc si daria, si victor, si sotul. plus mucisori daria si victor. eu ma dau batuta. am incercat de toate si nimic. aerosolii sunt la ordinea zilei, siropurile, deja daria stie si ordinea in care i le dau. acum, daca ii mai schimb medicamentatia, e nelamurita.
vesti bune: daria a scapat de suzeta!!!! a luat-o o tanti care a dus-o la un bb mic care plangea si i-a dat-o, ca sa nu mai planga. slava Domnului! doar ca acum adoarme mai greu si numai cu mine langa ea, plus ca se trezeste de cateva ori pe noapte. Si avem si un iepuras in familie: Victoras are 2 dintisori!!!! nu va spun chinuri si plansete in miez de noapte! parca nastea, ce sa zic!
si despre mine: cum nu mai alaptez, de ieri m-am apucat de cura de slabire. asa ca acum lupt cu kg. incep de la 70 Kg. daca nu ajung la primavara la 60 nu am nici un pic de vointa. trebuie sa-mi revin, ca ma deprim cand ma vad.
Lili, ma bucur ca ne dai vesti despre alina. ne lipseste si noua tare mult! si papushika mica, trebuie sa fie o dulceata de fetita, plus ca-i foarte isteatza. Pupam vladone nazdravan!
va pupam pe toate si sper sa intru mai des
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Vin si eu cu vesti. Am schimbat doua vorbe cu Ramo pe mess, a zis ca incearca sa intre azi si ea.
Cata, cum te mai simti? Sper ca sunteti bine si tu si bebeii. Daca zici ca vor fi temperaturi de miez de vara, atunci nu stiu daca poti face piftie, trebuie sa stea la rece, stiu ca mama o tinea pe balcon. Acuma depinde si cata faci, mama facea multa si nu-i incapea in frigider. Interesanta treaba cu afumatoarea, o sa-i spun si sotului sa stim pe viitor ![]()
Monique, nu stiam ca te pricepi la cusut, bravo tie!
Cris, felicitari lui Victor ca a invatat poezia, eu nu am reusit s-o invat pe Maria nici "Pisicuta pis pis pis" si poimaine avem petrecerea de Craciun la servici la mine. O sa ne facem de ras ca nu stim nicio poezie 
Lilina, ma bucur ca ai avut asa un week-end frumos chiar daca Vladone a fost nazdravan.
Multumim si pentru vestile despre Itzy, mie una mi-e tare dor de ea si de papusica. Daca mai vorbesti cu ea, spune-i ca o pupam si noi!
Roxana, nu te-am uitat, ma bucur ca ai reusit sa-ti faci timp si sa ne spui de voi. Ma bucur ca Daria e mai bine, lasa ca tusea si mucisorii vor trece pana la urma. Felicitari pentru iepuras!
Iar tie spor la slabit!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
ramomar spune:

ce mai fac bucuriile minunate si mamicile lor frumoase? 
Am citit putin putin, dar l-am vazut pe David cel vorbaret
. E un dulce si vorbeste foarte bine! Bravo!
L-am vazut si pe Vladut (eloise), ce mare si frumos e!
fetele care au intrebat de mine. Fusei la Munchen ![]()
lilina transmite-i itzysorului si papusicii multi pupici si ca ne e tare dor de ea!
Roxana felicitari Victorasului pentru iepurasi!
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
ramomar spune:
Urez si eu cu intarziere, dar cu mare drag : La Multi Ani Andra, mamilili si AlinaMoro! sa aveti parte de multa fericire, sanatate si impliniri alaturi de cei dragi! 

Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
lilina spune:
gagici, i-am spus Alinei ca ati intrebat de ea si ca va este tare dor de ea, nu am dat nume, dar stie ca ii simtim lipsa
Roxa, ma bucur ca sunteti mai bine si ca te pui pe slabit (muuuult succes si cat mai multa rabdare!!!!). Felicitari Victorashului pt."iepurasi", imi pare rau ca eshti atat de obosita si stresata cu racelile si cu piticul care e marait, dar o sa treaca si perioada asta grea si vei fi mai linistita 
HELP
eu as vrea sa plec joi seara la Brasov, dupa iubitu' meu. Nu stiu daca sa-l iau si pe Vladone, caci sambata ne oprim la Telega, la socrii mei, ca socrelul meu este si Nicolae, deci avem ce sarbatorii !!!! Nu prea imi vine sa il las pe Vlad sa mearga cu masina cu altcineva in afara de mine, mi-e frica. Si in plus, as vrea sa-l duc cu trenul, ca nu a fost niciodata, lui sigur i-ar placea tare mult. Ce sfaturi imi dati ???
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
xandrutza_76 spune:
Buna fetele, abia acum am reusit sa intru. Am fost la primarie pentru banii de trusou, pe care nu i-am luat
Se dau odata cu prima pentru nastere si aia nu era venita...
Lilina, ma bucur ca ai vesti despre Itzy!! Sa-i spui ca ne e dor de ea.
Roxana, felicitari pentru
Spor la slabit!
Cris, felicitari lui Victor pentru poezie.
Moni, am ceva vreme de cand fac prajitura aia la greu ![]()
Cata, sarcina usoara in continuare! Cum te mai simti?
Tanima, Alexutza, voi cum sunteti?
Lexi, stai linistita, nu te faci tu de ras cu Maria! Ai sa spui tu poezia si ea va strange pupicii si felicitarile!
Ramo, cum fu la Munchen? Facusi poze?
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina HELP eu as vrea sa plec joi seara la Brasov, dupa iubitu' meu. Nu stiu daca sa-l iau si pe Vladone, caci sambata ne oprim la Telega, la socrii mei, ca socrelul meu este si Nicolae, deci avem ce sarbatorii !!!! Nu prea imi vine sa il las pe Vlad sa mearga cu masina cu altcineva in afara de mine, mi-e frica. Si in plus, as vrea sa-l duc cu trenul, ca nu a fost niciodata, lui sigur i-ar placea tare mult. Ce sfaturi imi dati ??? Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul |
Lilina, cam cat veti calatori cu trenul?
Eu am mers cu Raluca, avea mai putin de doi ani, cu trenul, ne-am descurcat. Important e sa nu se plictiseasca; trebuie sa pui in bagaj tot felul de carticele, de joculete, care ii fac placere; si de asemenea il poti pune sa priveasca pe geam, ai multe sa-i arati si sa-i explici. Sau ii spui povesti, poezii...
Adriana mica spune:
Buna ziua,
Ultimele vesti despre noi: Dudu are conjunctivita virala. Nu este luata de la gradi, eu suspectez ca dintr-un mijloc de transport in comun. Desi pare ceva simplu, este o boala foarte contagioasa, care poate lasa schele temporare de vedere. Deocamdata suntem sub tratament, parca de ieri au inceput sa se vada ceva imbunatatiri in starea copilului. Luam si antibiotic pt picior, se pare ca are o inflamatie la genunchi, tot pe fond viral. Sigur vom face si alte investigatii, deocamdata sunt multumita ca nu mai schioapata de cand am inceput tratamentul cu Zinnat.
Un medic de la spitalul de ochi ne-a "amenintat" ca aceasta boala se vindeca destul de greu (circa 3 saptamani). Noi ramanem totusi optimisti, vrem sa mai consultam un medic oftalmolog recomandat; macar sa stim cum stam si ce avem de facut pe mai departe. Daca totusi sunt sanse sa se vindece mai repede, macar sa nu ratam si intalnirea cu Mos Craciun.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...