Bucurii de sept-oct 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 13
eunice78 spune:
Andra,
Ruxa.
Mira, multa sanatate!
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
scumpik_lui spune:
La multi ani, Roamnia! 
Mirabela multa sanatate!
Andra la multi ani pentru Ruxa 
Lexi asa de mult ai dat pe bors magic? wow..la noi cel de 20g e cam 2 lei, si cel mare e pana in 3 lei
Anca, mamica de
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/129272.birthday.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze cu copilutu'
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
vreau si eu un vot www.tamagochi.ro/pet-Miciurin" target="_blank">AICI
scumpik_lui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xandrutza_76 Anca, nu m-am suparat, stai linistita Ti-a placut in Mall?Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008) poze cu noi |
a fost frumos...noi am fost si duminca trecuta
Anca, mamica de
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/129272.birthday.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)Poze cu copilutu'
[b]"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
vreau si eu un vot www.tamagochi.ro/pet-Miciurin" target="_blank">AICI
eleņia spune:
LA MULTI ANI
sa ne traiesti romanica si sa devii
din ce in ce mai infloritoare(sa putem veni acasa din tari straine
)
LA MULTI ANI mamilili si alinamorostes sa ne traiti si sa aveti parte numai de bucurii
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de ANDRI sau ANDREEA fericire,sanatate si numai bucurii in viata
lexi e adevarat ca preturile sunt fff unflate,eu ii spun maicamii sa imi trimita tot timpul in pachet ca dau faliment cu astia cu magazinele romanesti de aici
mira multa sanatate
eni fff scump petru al tau,ii plac tare fetele de pe acum ![]()
gety bafta cu operatiunea olitza
anangel_lexi spune:
Da, fetelor, erau preturile foarte umflate, un pachet de Eugenia era 1 euro si stiu sigur ca in tara e pana in 10 000 lei vechi. Dar nu ne-a parut rau de banii dati pentru ca toti banii stransi la targul asta se doneaza in scopuri umanitare.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
lilina spune:
hello
am revenit si noi din plimbari, ma fost cu o gashka de prieteni la casa de vacanta a socrilor mei
ne-am distrat super dar a fost si obositor si am mancat groaznic de mult
iar vladone a facut numai prostioare (a spart niste cani, l-a lovit non stop pe finutul lui si pe sora lui a lovit-o cu un bat intre ochi, numai belele) in schimb am prims timp super frumos, cald si soare si am facut plimbari pe afara, am mers o pajiste unde era super frumos si am mancat nuci dintr-un nuc imens....
LA MULTI ANI celor care s-au serbat ieri de Sf.Andrei
LA MULTI ANI romanilor de pretutindeni.
Sa traiti bine ![]()
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
Buna seara. Apar si eu dupa 3 zile ![]()
In primul rand La multi ani ! cu intarziere aniversatilor de ieri, tuturor celor care poarta numele de Andrei /Andreea.
La multi ani! ROMANIA 
Eu azi am trebaluit la o perdea mai toata ziua si seara cand ziceam sa o vad si eu pusa imi spune tati ca nu are bormasina acasa
, sa monteze sina pe tavan, asa ca maine abia vad ce mi-a iesit.
Lexi chiar ca super mari preturile la targ. Un pliculet de bors nu cred ca depaseste 2 lei. Mai bine iti faci provizii cand vi in tara.
lili super mini excursia, bine ca ati avut parte de vreme frumoasa, pt ca in Buc a plouat sambata
.
xan ti-a placut prajiturica krem ? Tu ai spus ca nu ai facut-o parca pana acum.
O seara buna. Ma zapaceste maimuta mea.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

cata14 spune:
Lexi, bucura-te ca ai avut de unde sa iei produsele romanesti. La mine nu ajung decat aduse de ai nostrii (si innici un caz telemea sau slaninuta afumata). Noi ne-am improvizat o afumatoare pe care am pus-o pe casa la cosul de fum si acolo am facut afumaturi
, romanul e inventiv.
Acum vine craciunul ... cu calduri de miez de vara si ma tot gandesc daca sa gatesc traditional romaneste (sarmalute si piftii de ex) sau sa ma rezum la ceva mai light.
11+
Monique_new spune:
Neata. E gata
luta.
Cata cum te mai simti? Ce fac bebelusii?
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Monique - multumim de cafeluta.
Lilina - ma bucur ca v-ati distrat in miniconcediu.
Lexi - daca tot sunteti departe de casa sunt si romanii nostri smecheri si profita umfla preturile....
Cata - ce nu face romanu sa aibe mancarica ca acasa
. Eu zic sa nu faci piftie ca aia e mai sensibila dar sarmalutele nu pot lipsi de Craciun
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album