Bucurii de sept-oct 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 12
Mirabelac spune:
Salutare tuturor!
La multi ani tuturor Andreilor (cu intarziere) si tuturor romanilor!
Gety unde sa incarc filmuletele?
Noi suntem raciti, lui David nu-i mai trec mucii, atat are, slava domnului, de cand ia Bronho a mai racit oadata cu tuse dar fara febra sau complicatii. Eu am facut vaccinul antigripal si am dat in raceala frumoasa
, probabil efect advers...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
microbu spune:
Buna dimineataaaa !!!
Va multumesc din suflet pt urari insa niciodata nu ma serbez de Sf. Andrei pt ca ma cheama Andra, nu Andreea
.
Daaaar va transfer urarile pt Ruxa, pe ea o cheama si Andreea
si chiar am serbat-o ieri.
Eu astazi muncesc, imi convine asa pt ca primesc 2zile libere, si-asa duc lipsa de concediu de oddihna si la medical ma rupe la salariu.
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Poftiti la 
Multumim frumos pentru urari!!
Anca, nu m-am suparat, stai linistita
Ti-a placut in Mall?
Eni, uite link cu reteta: krem a la krem. Eu fac crema doar cu smantana, fara lapte, asa cum o face si autoarea blogului.
Mira, Gety nu poate vedea filmuletele pe photobucket; stiu ca si mie mi-a zis odata ca nu poate vedea ceva acolo... Presupun ca ar vrea sa le incarci daca poti pe un alt site. Va doresc sanatate, tu sa scapi de raceala cauzata de vaccin si David de mucisori.
Sandra, o pupam pe Ruxa! Eu ma gandeam ca Andra are o legatura cu Andrei, mai am si niste cunostinte Andre care se aniverseaza, asa ca m-am gandit sa te felicit ![]()
La multi ani, Romania!
microbu spune:
Xan, multumesc. Esti o draguta. M-am uitat si eu pe blogul cu retete, zi-mi ce cantitate de smantana pui daca nu folosesti lapte. E vreun secret culinar, de ce nu pui lapte
?
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui microbu Xan, multumesc. Esti o draguta. M-am uitat si eu pe blogul cu retete, zi-mi ce cantitate de smantana pui daca nu folosesti lapte. E vreun secret culinar, de ce nu pui lapte |
Sandra, pun cam 500 g smantana, poate 600, 2-3 linguri de zahar, bat bine (adica fac frisca), pun si un intaritor pentru frisca, apoi adaug crema Ole, mai amestec putin si gata. Iese sigur crema, folosind cantitatile astea. De asta pun doar smantana, sa fiu sigura ca-mi iese crema inchegata si nu curge de pe blat. La cremele cu lapte mai dau rateuri, ba pun prea mult, ba mai putin, ba exact cat trebuie
Ai sa vezi acolo pe blog niste retete de torturi, yummy!!
GETY spune:
La multi ani!, cu intarziere, tuturor celor care si-au serbat onomastica ieri!

Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Sandra, pofta buna! 
Mirabelac, cred ca incarcate pe webshots le pot vedea.
Mirabelac, nu esti prima care se imbolnaveste dupa ce face vaccinul antigripal. Acum nimeni nu stie daca e o coincidenta sau nu.
Multa sanatate si lui David. Cu aerosolii nu-i trec?
Eu am dus-o la tata vineri si cred ca stat cam mult in aer liber la curte, ca ieri avea niste mucisori. I-am administrat o tura de aerosoli, iar seara n-a mai avut nimic.
Eu am lasat-o pe Maria fara pampers. Poate reusesc sa o invat la oala.![]()

Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Buna, fetele!
Xandrutza, Maria a dormit bine vineri spre sambata noaptea, s-a trezit de doua ori pentru lapte si atat. Iar sambata spre duminica a dormit si mai bine, s-a trezit doar o data, tot pentru lapte, cu toate ca sambata dupa-masa a dormit cam 1 ora in masina. Cred ca acumulase oboseala.
Am fost sambata la targul de care v-am povestit si am cumparat produse romanesti, desi preturile au fost exorbitante. Pe un pliculet de bors Magic am dat 2 euro.
Am luat unul de pofta, dar cand voi ajunge acasa, o sa-mi umplu traista de pliculete de bors. Sau de cubulete, ca parca exista si cubulete, nu?
Ieri vroiam sa mergem la vot dar ne-am trezit atat de obositi (desi Maria ne-a lasat sa dormim de data asta) si ploua atat de tare incat ne-a pierit cheful sa ne plimbam 320 de km. Oricum din ce-am vazut ieri la stiri suntem f dezamagiti de rezultate, nu stiu daca votul nostru ar fi schimbat ceva, ma indoiesc.
Diseara incep incet-incet sa fac bagajele. Mai avem 12 zile pana la concediu, abia astept!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
GETY spune:
Lexi, preturile au fost umflate, acum chiar nu stiu cat costa un plic de bors magic, ca eu cumpar la pet, dar oricum, nu costa vreo 75000 rol.
Scorurile la votare s-au mai rasturnat, sper ca acum sunt pe placul tau, cat de cat.
Eu sunt bucuroasa ca la Senat a castigat si un fost profesor de-al meu din Facultate si fost rector al U.A.I.C. Sper sa faca treaba buna acolo, in Senat. Sper.

Asa creste Maria Diana
eunice78 spune:
La multi ani tuturor!
Xan, multumesc pt reteta, mi-am amintit intre timp ca o aveam si de la Gety.
Gety, succes cu operatiunea olitza.
Lexi, rezultatele de aseara nu sunt valabile si azi dimineata. Acu cica portocalele sunt pe primul loc.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)