Pepenasi de iulie-august 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
Caprioara spune:
Salutare in goana calului si de la noi
.
Azi e tati acasa asa ca am fost mai umblaretze prin magazine.
Diana, poate maine ne vedem in parc
? Azi nu am iesit.
Ileana, io asa m-am decis sa fac ci CIC-ul. Sper sa fie buna decizia (nu am nici o certitudine
), dar si sa-mi pot lua atata conced, ca depind de pediatru.
Irda, multumim
.
Sun, multu si tie
.
Boti, vazut Garga pletoasa
. Facem club?
Trimit ca trebe sa fug.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
MissJJ spune:
Flo nu asa ca ar fi fain?
Amandoi acolo asa sexosi.
Nati ms noi am luat si pt la fete in camera niste puzzeluri cu winnie care straluces in intuneric si avem si unul de 1500 de piese cu alba ca zapada si cei 7 pitici. Vrem sa mai luam unul fain cu iarna si craciunul am vazut aici un model tare frumos.
Tinem pumnii pt analize sa iasa bine si sa trebuiasca sa mergeti numai la pediatru.
Am primit pe mail ceva interesant legat de capsor daca va intereseaza:
"4 month old, fourth week
Now's a good time to help your baby develop equal strength and flexibility on both sides of her body. How? It's easy: alternate which side you breastfeed or bottle-feed on, and place her head at one end of her cot one night and at the opposite end the next night. Both techniques will help her become comfortable turning her head in both directions. That full range of movement leads to greater muscle control, which she'll need to develop good eye-hand co-ordination sometime around her ninth month." (sursa: babycentre.co.uk)
Si www.babycentre.co.uk/baby/development/teething/" target="_blank">aici daca vreti sa cititi despre aparitia dintisorilor la bebeii.
Am mai gasit ecva legat de zodiile bebeilor www.babycentre.co.uk/pregnancy/naming/astrobabes/#8" target="_blank">aici.
narcisa.s spune:
Bey Ankulle..iesi din butoi...Eu care vreau sa ne intoarcem in Romanica pai din ce imi povestesti ma mananca astia de pe acasa de vie...Da uite aici nu gasesc nici amandine nici ecler cu ness, nah...Inca un motiv sa ma intorc.Bine, nu de tot!!
Mada, subscriu la faza cu doctorii.Si adaug ca nici atatea eco!Eu am facut 3 in toata sarcina, unul de confirmare, una in luna 4 si mai una obligatorie in luna 5-6 nu mai stiu.In Ro am vazut ca se fac aproape in fiecare luna.Noh, fiecare si cu bunele si cu relele.Nu exista tzara perfecta.Poate doar Elvetzia???Turtu??Eu m-as muta in Sankt Petresburg.Maine.
Turtu, am comandat carucior de la Buggster.Se numeste Joggster Twist, are roata din fatza pivotanta, se aduna, are geanta de transport.I-am luat la Vil si skateboard la carucior si husa de ploaie si husa de soare (mi-a dat-o gratis).Daca suntem sanatosi si ne ajuta Dumnezeu mi-l aduce maman
Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur
MissJJ spune:
Anka 
Lasa ca o sa fie bine o sa va reuseasca planurile si scapati.
Narcisa asa e de eco am zis mereu si eu tot trei la Ari si doua la Ami bine am facut trei in total la ultimul control la medic a vrut sa mai vada el bebele si m-am ales cu trei eco. Si nici atatea vitamine si no spa si etc la gravide. Plus nspe diagnostice ca toate au eminenta de avort sau toate au placenta imbratranita si etc.
Ca daca mergi la medic dupa ce zic ei iesi mai bolnav decat credeai ca esti de acolo.
Mai noi am fost in ro in dec anul trecut doar stiti si sincer cum a zis Anka e pacat de tara frumoasa da oamenii care o populeaza...
Nu toti logic dar oricum stiti voi la ce ma refer. E pacat da nah asta e. Eu de multe ori ma abtin sa zic de ro ca pe urma zicea lumea ca ce sar eu ca daca eu nu stau acolo si etc da ma doare si pe mine cand merg acasa cu bucurie in suflet si dupa 2 zile de stat imi vine sa ma sui ina vion sa plec cand vad gropile din trotuare, nesimtirea oamenilor de toate varstele si apartinand din diferite grupuri sociale, preturile imense lipsa de civilizatie si se serviabilitate si bun simt si lista poate continua.
Iar legat de medici poate ziceti ca vb pe delaturi sau ceva da mama lucreaza in policlinica judeteana si am vazut atatia medici care numai medici nu sunt, la care tre sa te duci cu ceva ei in timpul programului scris pe usa de la cabinet is la shopping in mall si sta lumea cu biletele de trimitere la usi oameni veniti din tot judetul vai de capul lor si bolnavi pe deasupra si tantea dr isi face manichiura si vine cand vrea muschiul ei la cabinet si atunci cand vine te trateaza ca pe o carpa ca tu nu ai terminat medicina, deci ce sa zic te ia greatza efectiv uneori.
Si dai si spaga si te trezesti cu usa trantita in nas sau cu vreun diagnostic pus din burta.
MissJJ spune:
Turtu sorry da nu-i perfecta ca nu-s deschise magazinele duminica.![]()

Narcisa abia pe 25 ian se inchid inscrierile la gradi si abia dupa se apuca de repartizat copilasii.
ooka spune:
salut
ma bag si eu ca musca in lapte..
Rezerva minima obligatorie pe lei a scazut de la 20% la 18% si a mai dureroasa pe valuta e tot 40% ( pe cind lucram eu in banca prin 2006 era 45%) ceea ce afecteaza in mod tragic daca banca nu are ea valuta ca nu prea iti convine sa faci un imprumut de 10 mil eur si sa lasi aproape jumate imobilizati in rmo, plus ca nu ai cum sa ii scoti din credite..
nu e asa tragic avand in vedere criza mondiala in care citind pe hotnews se dadeau credite imobiliare de 135.000 cu 5000 avans, in valuta of course, la noi nu ai sa vezi asa ceva..
mami de Sofi
M&M spune:
M-a trezit Anka din amorteala!!..Anka, ai atata dreptate!!! Offf, ar mai fi multe de zis, dar simt ca iar ma enervez degeaba, si abia m-am calmat...
O chestie ciudata era iieri la televizor: pe B1 Tv era prezentat cazul Soniei( emisiune in reluare) care are nevoie de 130.000$ pt operatie, iar pe Acasa TV era prezentat botezul unei tanti din televiziune de 100.000 de euro...

...
Moni, ce s-a intamplat??? Cred ca fiecare dintre noi la un moment dat nu are timpul necesar de a raspunde fiecareia in parte...
Narci,
sa se plimbe sanatoasa Mica Sirena cu caruciorul!!!
Diana, multumesc...Chiar te duci la cursuri de germana sau ai luat acasa materiale de studiat???
Andrei si Iulia...
Flo, ce scump e David!!!
De unde ai luat costumul??? AM vzaut un anunt parca si pe DC...
Mada, mi-au placut pozele cu Ami in cada. Am facut si eu saptamana trecuta pt prima oara baie in cada mare cu bebe!!!
cele 2 printese..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
flo1980 spune:
Multumesc cristina26
Costumul a fost luat pentru Alex din carrefour, anul trecut.
Boti ce s-a schimbat garga
, e o grasuna frumoasa!
Eu cred ca seamana cu tine.
Anka ai mare dreptate!
noi
un fulguletz
un pepenash
turturica spune:
mada, da, ai dreptate, magazinele nu-s deschise duminica ![]()
Deci, narci, elvetia e aproape perfecta ![]()
Apropo, voi cind faceti botezul?
Noi il facem in ian. daca reusim pin-atunci sa facem rost de certificat de nastere.
Intrebare pt fetele din bucuresti: imi puteti recomanda un restaurant ca lumea pt botez? Noi n-o sa fim decit cu familia, deci in jur de vreo 25 de persoane si ma gindeam la ceva intim. Pliz help mi, ca io nu cunosc bucurestiu', iar barbatu'mio nu stie restaurantele, cind a venit el incoace nu erau atitea.
Mami de Mara (19.08.2008)