Insarcinata cu ajutorul Sfantului Nectarie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

noce,cind mai mergi pe la biserici,manastiri,etc,trece-ne,daca poti,in continuare si pe noi,de la grup,pe listute.multumim frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Da, Anita,la manastirea Radu Voda, unde sint moastele sf.Nectarie,este deschis zilnic.

http://www.manastirea-radu-voda.ro/
http://www.hoinari.ro/index.php?cu=21404320030806

JSK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

si eu port de 3 zile braul maicii domnului legat la mijloc( il am de la sf munte ade atohos, noua nea trimis un calugar de acolo cu care poarat soacramia corespondenta) * se lega de piele direct = si pe acesta am pus agatat cu agrafa din particelele sf nectarie ( este ceva sfant de la sf nectarie din eghina -Grecia )ce mia luat eu de acolo

dar este f sential ptr cei ce poarta acest brau..sa citesaca in fiecare seara acatistul sf nectarie si o rugaciune sau un acatist - sau paraclis al maicii domnului< trebuie post trupesc si de mancare fetelor, e ff imporant acest lucru, caci altfel e pacat daca nu tineti

eu ma rog in continuare la sf necatrie si al amica domnului, sa ne trimita si noua un ..

uf doamne cat sufar cand vad la altiii bb

Mergi la inceput

tinem.si e bine si de citit din carticica briul Maicii Domnului,se gaseste la biserica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

LuciLu, brauletul pe care il port eu este un siretel alb, care a stat pe racla cu braul Maicii Domnului cand Aceasta a fost in Constanta acum 3-4 ani (nu mai stiu exact). Am primit acest braulet de la o colega de pe forumul de rugaciune colectiva. Intre timp am vazut de vanzare, in Bucuresti (vad ca esti din Bucuresti), cand au loc evenimente religioase, cum a fost azi Sf Stelian si cum va urma Sf Nicolae, braulete mai mici, ca o panglicuta de 5 cm, care se pot lega cu un siretel la burtica. Azi le-am vazut de vanzare in fata bisericii Sf Stelian cu 3 lei. Probabil ca in curand se vor vinde in fata bis Sf Gheorghe (zona Unirea) pt ca acolo sunt moastele Sf Nicolae. Si aceste braulete sunt tot de la racla Maicii Domnului de cand a fost in Constanta.

Eu nu am tinut post special cat am purtat acest braulet si nu l-am dat jos cand am conceput bb. Am postit ca de obicei miercurea si vinerea (cand nu am lucrat la bb) si de cand a inceput postul Craciunului. Si prietena mea a purtat un astfel de braulet si a ramas gravi in timp ce-l purta, fara post, ca nu era in acea perioada.

La Radu Voda e deschis si noaptea!! De luni-joi si duminica noaptea e slujba miezonoptica. noi mai mergem seara, pe la 10-11. E lume tot timpul acolo si se citeste acatistul Sfantului. E foarte frumos seara!

Ingeras, eu cand ma duc la biserici las exact listuta noastra de la rugaciune colectiva! Fii increzatoare, se citeste acest pomelnic uneori zilnic (daca ne gandim cate fete il duc la biserici). Eu l-am dus ieri la moastele Sf Ecaterina si azi la moastele Sf Stelian Sa fie cu noroc, ca acum ma rog pentru voi!
Nu pot sa plec in odisee fara sa iau cateva colege cu mine!

Faca-se Voia Tatalui Ceresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

cititi va rog aici

De-a lungul vremii, Braul Maicii Domnului a vindecat nenumarati bolnavi, in special pe cei tinuti de boala cancerului, si a ajutat sa nasca multime de femei care nu puteau avea copii. Tamaduirea acestora s-a produs prin purtarea in jurul braului a unei "panglici" care a fost atinsa de racla in care se pastreaza Braul Maicii Domnului.tinerii trebuie sa tina post trupesc si de mancare....

sincer va zic ca nui minciuna..intrebati un preot..daca cele scrise de mine sunt reale sau nu, ptr eu le am de la un calugar de la manastirea vatopedu de la muntele athos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ff frumos subiectul! FELCITARI !

Era util un astfel de subiect pentru ca aduce multa speranta fetelor care isi doresc copii, dar si pentru ca, de multe ori, cand "ne vedem cu sacii in caruta", uitam sa multumim lui Dumnezeu pentru minunile lui si sa povestim si la altii.

Si fetita mea este o minune... inainte de nunta cu o luna am fost la Manastirea Nicula unde este icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, unde m-am rugat impreuna cu sotul meu (a fost printre putinele dati in care ne-am rugat amandoi impreuna), am lasat un acatist si ......2 zile mai tarziu am conceput-o pe Ana. Am plecat de acolo cu o liniste si o incredere si toata luna am avut presimtirea ca ceva frumos se va intampla.

Imi doresc din suflet ca sa ma intorc acolo (poate la vara), acum impreuna cu fetita mea, si sa-i multumesc Maicii Domnului pentru minunea pe care mi-a dat-o.

De mare ajutor este si Acatistul Sf. Parinti Ioachim si Ana (nu intamplator pe fetita mea o cheama Ana).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!! Vreau sa ma alatur si eu voua, daca vreti sa ma primiti. As vrea si eu Braul Maicii Domnului , dar nu stiu de unde sa il iau. Ma puteti ajuta?
Imi doresc tare mult sa raman insarcinata , dar nu reusesc. Ma chinui de 5 ani, si nu s-a intamplat pana acum minunea.
Ma rog aproape in fiecare zi la Dumnezeu sa ne ajute si pe noi sa avem un copil. Ni-l dorim asa de tare, dar totusi intarzie sa apara.

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

noce,ma gindesc citeodata,sa vezi ca raminem toate insarcinate si pe urma facem iarasi alt bebelus.Dupa cita rugaciune,cind s-o da drumul la subiectul asta,vor fi copii la fiecare unul dupa altul.Stii ca fetele de la grup,cele de la inceput,au facut unul si acum ori au sarcina iarasi ori au deja alt bebelus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna fetelor eu am facut 3 fertilizari nereusite asi vrea si eu Braul Miaci Domnului cum pot sa intru in posesia lui de unde sa al iau in primavara mai fac o incercare de a avea un bebe si cred ca miar fi de mare ajutor Braul. Va multumesc si Doamne ajuta
Exisat carete de rugaciuni Braul Maicii Domnului?

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi

Mergi la inceput