Insarcinata cu ajutorul Sfantului Nectarie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Chiar exista minuni, iar Sfantul Nectarie e mare facator de minuni, azi mi-a ascultat Sfantul ruga si am un test pozitiv.

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Doamne ajuta sa fie invazie de bebici in 2009 cu noi toate aspirantele!

Pogonici, ma bucur mult ca ne-ai povestit aventura voastra la Sfantul Nectarie! Sper sa scrie si alte fete, alte minuni ale Sfantului, pentru a ne intari credinta.

Eu cred ca pe toate ne va ajuta si ma rog impreuna cu sotul meu pentru toate aspirantele. In seara asta, sotul meu ajunge cu listuta noastra la moastele Sfantului Sofronie, la Patriarhie! Il va ruga pe Sfantul sa se roage Tatalui Ceresc pentru toate fiicele lui ce doresc sa devina mame.

Sper ca familiile care au fost ajutate de Sfantul Nectarie sau de alti Sfinti sa intre aici si sa ne povesteasca!

Mada, vad ca ai in status ajutorul pentru Sonia. Daca ai vreo relatie si poti sa le spui parintilor, cred ca ar fi util daca s-ar putea suna si din alte retele ca sa donezi. Eu nu am romtelecom si nu am pe nimeni in familie in reteaua asta. Sper sa ajung la banca sa fac o donatie, dar daca se putea face via mobil, as fi facut cateva apeluri si ar fi fost mai sigur.

Faca-se Voia Tatalui Ceresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Criss,

ai aflat azi ca esti insarcinata dupa ce te-ai rugat Sfantului Nectarie??!! Minunat!!!
Doamne, ce binecuvantare!

Sa ai sarcina usoara si prunc sanatos, pazit de Sfantul Nectarie si de Maicuta Fecioara!

Sa ne povestesti cum si cand te-ai rugat, ca sa stie si alte fete.
Doamne ajuta la toata lumea!

Faca-se Voia Tatalui Ceresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

va mai zic o mare minune a sf nectarie....chiar inainte de a stabili noi ca vom merge anul asta la moastele sfantului, DD a scos pe cineva in cale si nea transmic ca plaeca in pelerinaj la mai multe moaste din Grecia inclusiv la sf nectarie,si la sf ioan rusul din evia daca ati auzit, noi avand mare evlavie ptr acest sfant neam dorit sa trimitem si nou acolo un acatist si un banut-euro, si ce credeti ca sa intamplat

MENTIONEZ CA TOTUL ERA IN CONTRATIMP CA PERSOANA TREB SA PLECE 2 ZI LA PRIMA ORA...am facut pomelnic si am pus 70 E noi impreuna cu parintii sotuli ptr pomelnic...acum sa cautam o batistuta noua sa o atingem de moaste..de unde ca nu am gasit prin casa nimic, socramia a mai cautat si ea si ce credeti...la nici o ora dupa ce am pus cu mare drag si suflet acei bani ptr pomelnic sfantului ioan rusul si sf nectarie, a gasit soacramia in haina de nunta si O BATISTA NOUA ( nunta 10.02.2007)de anul trecut un plic cu bani avand aceeasi valoare pe care noi am dato sfantului

sincer va zic ca miau dat lacrimile...miam zis ca astai numai o minune..sa bucurat sfantului nectarie ptr am fost si noi darnici....

deci vedeti fetelor sa stiti ca inca mai exista minuni si in zilele noastre si printre noi oamnenii de rand

daca DD si sf nectarie va daruii sa avem si noi un bebelus , 1, 2, 3 daca se poate la primul copil dorim din suflet sai punem numele NECTARIA SAU NECTAR

ptr cine nu cunoste minunile acestui sf ii recomand cu mare caldura

eu am mare credinta in sf nectarie si stiu ca ne va darui si noua un prunc acolo

ptr NOCE in caz ca nu ai citit minunile sf ti le recomand cu mare caldura,

sa dea DD si sf nectarie sa ne auda rugaciunile la toate cele ce cred in minuni

Mergi la inceput

imi cer scuze din graba am gresit ceva..am gasit nu valoarea la 70 E ci dublul banilor pe care noi iam dat ptr pomelnic..

deci nea trimis sfantul mai mult decat iam dat noi....

puteam sa dam acea haina de pomana sau sa ii gasim cand nu mai aveam nici o valoare..dar nu a fost asa si invers..deci au fost minuniiiiiiiiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Felicitar noce pt subiect!
Tocmai va spuneam fetelor la capitolul de"rugaciune" ce minune a fcaut Sf.Nectarie si cu mine.
Pentru ca am o sarcina dificila am o nevoie disperata de Gravibinon sau un inlocuitor.Gravibinon nu se mai gaseste, iar de inlocuitor nici nu stiam tara unde sa incep sa caut.
Duminica am fost la moastele Sf. Nectarie sa ma rog (plecasem de acasa la o sfintire de biserica si deodata nu stiu ce mi-a venit din drumul spre casa am intors masina spre moastele Sfantului Nectarie).
Si ce credeti fetelor?
Astazi dimineatza mi-a trimis sms din Turcia cineva ca mi-a gasit medicamentul si mi-l aduce in 3 zile! Sf. Nectarie a facut minuni.
Plus ca aceasta sarcina a venit numai prin rugaciuni si lacrimi curate la Maicuta Domnului

Doamne ajuta!

13 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Noce.. nu ii cunosc pe parinti, am vazut reportajul pentru ajutarea Soniei pe B1TV si am simtit nevoia sa fac ceva pentru ea ,inafara de a dona bani, sa cunoasca cat mai multe lume povestea ei, putin cu putin se face marea. Ai putea sa intri pe adresa lor sa lasi un mesaj, e o adresa de e-mail unde poti scrie.
Doamne ajuta!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

fetelor dar nu mai spune nimeni nimic????...hai va rogggg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Fetelor, m-a impresionat povestea voastra , Dumnezeu sa ne auda ruga la fiecare dintre noi ca tare mult as vrea sa-mi tin copilasul in brate, offf.cind vad un copil nascut ma taie lacrimile.Nu stiti la biserica sf. Nectarie e deschis in fiecare zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciLu spune:

noce...ai spus ca ai purtat zi de zi braul Maicii Domnului...despre ce este vorba? de unde ai luat?

luci

Mergi la inceput