Insarcinata cu ajutorul Sfantului Nectarie
Deschid acest subiect pentru a da speranta cat mai multor fete ca se poate sa ramai insarcinata, chiar daca medicii nu-ti dau sanse sau iti pun tot felul de diagnostice inspaimantatoare.
Am trecut si noi, eu si sotul meu printr-o aventura de aproape un an cu doctori si doctorii. Analize, diagnostice, retete, si din nou de la capat. Aproape ca nu mai apucam sa incercam sa facem copii de atatea pastile. Nu are rost sa descriu tot ce am patit cu doctorii. Pe scurt, la ultima "confruntare", la inceput de septembrie, ginecoloaga imi spunea ca am insuficienta hormonala si a pomenit cuvintele laparoscopie si fertilizare, iar sotului meu i-a pus stampila de sterilitate secundara si ii recomanda o analiza de care el nu era deloc incantat (cu borcanelul, la camaruta, stiti la ce ma refer). Alt doctor, vroia sa ma opereze pentru o infectie urinara si am fugit, la propriu, din spital.
De atunci, ne-am pus toate sperantele in Sfantul Nectarie, despre care mi-a povestit dentista mea (Dumnezeu sa-i dea sanatate) ca face mari minuni si mi-a dat exemple din viata ei si a cunoscutilor ei.
L-am descoperit pe Sfantul Nectarie la manastirea Radu Voda (in Bucuresti), la doi pasi de Unirea. Acolo este o particica din moastele Sfantului.
Am inceput sa mergem in fiecare duminica la liturghie acolo si ori de cate ori putea in timpul saptamanii.
Pe 9 noiembrie, de ziua Sfantului, am stat vreo cinci ore la coada pentru a-i saruta moastele. Citisem aici pe forum marturisirea unei proaspete mamici care a fost anul trecut de ziua Sfantului la moaste si a ramas insarcinata. Asa mi s-a intamplat si mie. Ieri mi-am facut testul si am doua liniute! Sfantul Nectarie a facut o mare minune cu noi.
Pana la aceasta minune, am avut mai multe semne mici de la Sfantul ca ne asculta rugile.
Noi ne doream copil de la inceputul anului. Cam tarziu, dupa sase ani de casnicie. Dumnezeu cred ca era suparat pe noi. A fost un an in care am invatat sa ne rugam, sa mergem duminica la biserica, am citit multe acatiste.
Le multumim cu multa dragoste si altor sfinti, mai ales Sfintei Parascheva, pentru ca am rugat-o sa nu trec de luna octombrie, luna ei, fara prunculeti in burtica si ne-a ajutat.
In plus, am purtat braul Maicii Domnului aproximativ o luna, in fiecare zi si il voi purta in continuare.
Rugamintea mea pentru toate fetele aspirante sa devina mamici este tineti postul, nu incercati sa faceti copii in post, lasati doctorii si tratamentele in perioada asta si rugati-va!
Sa aveti incredere mai mare in Dumnezeu si mai mica in oameni (fie ei si doctori)!
Faca-se Voia Tatalui Ceresc!
Raspunsuri
bubulina1 spune:
Felicitari pentru cele 2 liniute! Sarcina usoara si bb sanatos!
Eu sunt convinsa ca daca ai credinta Dumnezeu te ajuta.
Ingerasul meu
Bubulina + 
Doamne ajuta!
ingeras70 spune:
felicitari,noce

E foarte bine ca po****rizezi ajutorul Sf.Nectarie.Asa afla si alte fete din Bucuresti si tara de ajutorul Sfintului.
Sarcina usoara si bebelus sanatos!Doamne Ajuta!
mada23 spune:
Noce...

felicitari si aici, cu atat mai mult te va ajuta Sfantul, minunile sale nu trebuie sa stea in umbra mii de 

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia
pogonici1977 spune:
fetelor vreau sa va zic ceva...eu am fost anul asta la moastele sf nectarie din Eghina Grecia , drumul a fost ff greu si cu ispite mariiii, am avut si accident la Tesalonic, accident urat, dar nu neam lasat invinsi de ispite, neam rugat la sf sa ne ajute sa putem pleca cu amsina asa inbotita sper atena, caci acolo aveam cazarea,..am ajuns si acolo iar am avut ispite..neam ratacit..in fine neam cazat...
2 zi am dorit sa ne plimbam prin atena cu masina..de unde iar probleme...etc...
am plans cu lacrimi fierbinti si neam rugat la sf nectarie si al maica domnului.
minunea sa intamplat si nae scapat si de data asta
in cele din urma am aj la msotele sfantului cu feribotul, cu taxiul..etc
dar am ajuns, miau dat iar lacrimile cand am ajuns la bisericuta..
nu am cuvinte sa va povestesc ce am simtit cand am ajuns acolo
in continuare ne rugam la sf necatarie si al maica domnului sa ne rodeasca si noua trupul, pentru daruirea de bebelus
am sa va mai povestesc dar acum treb sa plec acas
magdita spune:
Noce
, felicitari, sarcina usoara si la termen si bebe sanatos
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
ingeras26a spune:
Felicitari! sarcina usoara si bebe sanatos!!!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
stuart spune:
FELICITARI!!!Sarcina usoara si la termen!

Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

ambitioasa
si de