Insarcinata cu ajutorul Sfantului Nectarie
Raspunsuri - Pagina 4
georgia_c spune:
dragutele mele , pt ca vad ca vorbiti de brauletul maicii domnului
...daca vreti imi dati PM si va trimit panglica atinsa de preot cand a fost braul maicii domnului la constanta ... imi trebuie adresa complata a voastra (sau unde vreti sa trimit braul) ...nu va costa nimic , doar un picut de rabdare caci am 2 probleme ... una este timpul (am o perioada ff aglomerata la munca si sper la final de sapt sa le pun pe posta ), si cea de-a doua ,musai trebuie sa gasesc plicuri cu protectie , sa nu se rupa si sa se piarda braul
cine doreste , cu incredere....
mihaele, tie micuta mea ... ti-l pot da personal.... 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
noce spune:
Ingeras, asa sa ne ajute Dumnezeu, ca noi ne dorim vreo 4-5 copii! Dupa atata asteptare si rugaciune, n-as putea sa ma mai feresc de copii vreodata.
Mihaele, la Sfantul Nectarie ai fost? Ai incercat sa ramai natural, cu rugaciune, cu speranta si credinta in Dumnezeu si cu muulta rabdare! Scuza-ma ca te intreb, dar stiu ca medicii una-doua ne trimit la fertilizare si de multe ori nici nu e cazul. La cate minuni a facut Sfantul Nectarie, doctorii ar putea sa-si ia eprubetele si sa plece in Congo!
Noul Testament e plin de vindecari! In asta consta credinta! A te lasa in mainile Domnului. Daca am scoate vindecarile din Sfanta Scriptura, am ramane cu o brosurica, nu cu o biblie!
Noi in ultima luna, pe langa rugaciuni la Sfantul Nectarie ne-am lasat in mana Domnului. I-am zis, Doamne, ia Tu grija noastra si Fa precum Ti-e Voia. Si am ramas! Pentru ca Voia Domnului era sa fim parinti, dar astepta sa avem incredere deplina in El. Pentru ca am fi putut sa ne gandim ca poate Dumnezeu nu vrea sa avem copii, sa ne pedepseasca pentru pacatele noastre, dar noi ne-am lasat in grija Lui si am zis ca vom accepta oricare ar fi Decizia Lui.
Am refuzat permanent, constient, sa facem vreun tratament de fertilizare. Vrem copii de la Dumnezeu, nu de la Giulesti.
Iti mai recomand sa-l vizitezi pe parintele Gherontie de la Manastirea Caraiman, din Busteni. Multe fete au ramas dupa ce au fost la Sfintia Sa si le-a facut o rugaciune speciala!
Faca-se Voia Tatalui Ceresc!
mihaele spune:
georgicule multumesc din suflet Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ajute.

Fetelor am gasit Rugaciune Braul maicii Domnului
http://www.scribd.com/doc/5012881/BRAUL-MAICII-DOMNULUI
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi 
mihaele spune:
noce iubita mea eu nu mai am trompe uterine singura mea sansa sa am si eu un copilasi este fertilizarea in vitro ma rog iubita mea citesc acatiset tin post sper sa se indure DD si de mine sa ami de copilasul mult dorit. sa va ajute Dumnezeu sa reusit sa aveti copilasi vostri ca tare greu mai este va pup
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi 
noce spune:
of, mihaele, imi pare rau! nici nu m-am gandit ca poate fi asa greu! Sa va ajute Dumnezeu sa reusiti!
Faca-se Voia Tatalui Ceresc!
Delphinas spune:
foarte frumos subiectul...felicitari tuturor gravidutelor.
sa aveti sarcini usoare, bb sanatosi si la termen. Dumnezeu si Maicuta DOmnului sa va aiba in paza lor mereu.
poze, Just Me
ambitioasa
pogonici1977 spune:
fetelor sa nu uitam niciodata ca DD face minuni..indiferent cat de grava e starea noastra de sanatate..ganditiva la invierea lui Lazar,
cu credinta vom trece peste toate...
si eu sunt una din aspirantele la bb, si cred cu tarie in continuare la minuni,,,,atata timp cat la noi in fam DD a trimsi diveerse semne ca ne iubeste, deci nu va lasati si credeti in continuare
Arianna_M spune:
Buna ,
vroiam sa va felicit pentru k ati deschis acest subiect.
Marti am fost si eu la Sfintele Moaste , asta dupa ce am citit aici pe forum despre minunile facute de Sfintele Moaste (mai auzisem si pe la tv -vorbea Anca Parghel despre minunile pe care le-a simtit pe pielea ei de cand a mers la aceasta manastire )
Tot timpul am avut impresia k nu este in Bucuresti , dar nici nu faceam ceva sa caut sa vad unde o gasesc....
Noroc cu voi....![]()
Am sa merg si maine la biserica ,pentru ca sunt sigura ca Bunul Dumnezeu se va indura si de noi si Ne va binecuvanta cu un bb.
Doamne ajuta !
pogonici1977 spune:
fetelor mai spuneti ceva.....stiti cat de mult ma bucur cand maai aud si de altii ca DD a facut minuni,hai spunetiva cu curaj cele ce ati simtit ca a fost mana lui DD sau a sf Nectarie
imi fcae mult bine acest forum, parca ma simt mult mai aproape de voi dar si de DD