Moldovence aspirante sau gravidutze! (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

e cumva biserica nou construita peste strada de piata alexandru. sau mai simplu la capatul lui 28? cel putin acolo intorcea 28-ul cand eram eu studenta.

Citat:
citat din mesajul lui laurraa
Cand veniti prin Iasi sa mergeti la biserica unde sunt moastefe Sf. Nectarie sa lasati un pomelnic de 40 de zile sau daca aveti putere sa ajutati si la terminarea ei ar fi fantastic.Sf Nectarie face minuni.Biserica e mare langa podul spre cartierul Alexandru, cum intrati e pod e in stanga mare, alba, luminata seara, superba.

13 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Dasalina esti tare nostima conteaza cel mai mult sa crezi, mai putin conteaza postul, cine nu poate,sa nu tina pt ca e mai pacat sa se abtina

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

na fost sa fie nici de data asta..maine seara il sun pe dct si ma pregatesc sami fac bagajul ptr laparoscop

poate o sami auda rugaciunile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

fetelor eu sunt terminata...se pare ca nu mai scap de doliu , pe 31 august matusa mea (sora mamei), azi bunica mea (mama mamei) . bunicuta mea cea draga la care am crescut pana am mers la scoala
nu a mai apucat sa-mi vada copilasul

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

pogonici imi spui si mie cam cat o sa dai la laparoscopie?merg si eu cred sapt viitoare si nu stiu cam cat sa dau la dr.merg la cuza voda iasi!

sper in curand

Mergi la inceput

ptr mara80- sigur ca o sati zic..daca iti face placere, hai sa vb mai detaliat pe messenger, miar face placere sa discutam mai multe si poate ne internam in aceeasi perioada la cuza voda..ce mult miar placea sa fim impreuna ...
iti trimit id meu pe mesaj privat

ma simt atat de rau.....numai nu am lesinata azi dimineata...uffff greu e sa fii bolnaviorr

Mergi la inceput

monna..imi pare ff rau ptr tine ..e greu prin ceea ce treci..si bunicuta mea saraca a murit acum 6 luni..uf

dumnezeu sai ierte care au trecut pe lumea cealata

fii tare

Mergi la inceput

imi pare rau pt direrea ta...condoleante!!!

Citat:
citat din mesajul lui monna3

buna fetelor

fetelor eu sunt terminata...se pare ca nu mai scap de doliu , pe 31 august matusa mea (sora mamei), azi bunica mea (mama mamei) . bunicuta mea cea draga la care am crescut pana am mers la scoala
nu a mai apucat sa-mi vada copilasul

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

buna dimineata!!!
va poftesc la fiecare dupa preferinte

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta05 spune:

buna dimineata!!!
ma abonez si eu la o cafea...a doua pe ziua de azi...una a fost dimineata cu sotu`...v-am spus ca face cea mai buna cafeluta din lume si ca atunci cand ma trezesc o gasesc aburinda pe noptiera?

Poze

Mergi la inceput