Moldovence aspirante sau gravidutze! (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onuta05 spune:

Monna3 imi pare tare rau pt pierderea ta. Sa fii tare!!! Trebuie sa treci peste asta...gandeste-te ca nu-ti face bine nici tie nici unui bebica.
Ai mare grija de tine!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Condoleante Monna. Imi pare rau pentru pierdea ta.
Buna dimineata la toate moldovencele!

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

foarte frumos...asa e si frumos sa te trezesti dimineata.
eu imi savurez la birou cu bineinteles. acasa nu se poate...asta e.

Citat:
citat din mesajul lui onuta05

buna dimineata!!!
ma abonez si eu la o cafea...a doua pe ziua de azi...una a fost dimineata cu sotu`...v-am spus ca face cea mai buna cafeluta din lume si ca atunci cand ma trezesc o gasesc aburinda pe noptiera?

Poze

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

Condoleante MonnaImi pare rau pentru pierdea ta.

http://tt.lilypie.com/RtKvp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

uf fetelor cred ca vin uratii..ma doarte burta si spatele, inbalonata, etcccc...desi nu imi doresc dar nui dupa mineee

laura..la voi au fost ceva probleme inainte sau a fost din intamplare cu bb....

am o stare nasoala...sunt

avem 3 ani si jumatate aproape de cand suntem casatoriti.De la inceput ne doream dar nu se "orindea" Anul acesta am ramas in ianuarie, dar am pierdut sarcina.Incepusem sa cred ca nu mai aveam sanse.Incepusem investigatiile, dar in acelasi timp ma rugam la Dzeu sa ne dea cand crede El un copilas, puneam pomelnice peste tot, rugaciuni....si mi l-a dat imediat la nici 4 luni de la pierderea de sarcina.
Dr meu zicea ca ramas f greu si mentin sarcinile pt ca am un uter puternic vascularizat si o ovulatie "nepunctuala"
De aceea eu nu mi-am pierdut speranta si acum ma rog in fiecare zi sa duc sarcina pana la capat

13 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

e cumva biserica nou construita peste strada de piata alexandru. sau mai simplu la capatul lui 28? cel putin acolo intorcea 28-ul cand eram eu studenta.

Citat:
citat din mesajul lui laurraa
Cand veniti prin Iasi sa mergeti la biserica unde sunt moastefe Sf. Nectarie sa lasati un pomelnic de 40 de zile sau daca aveti putere sa ajutati si la terminarea ei ar fi fantastic.Sf Nectarie face minuni.Biserica e mare langa podul spre cartierul Alexandru, cum intrati e pod e in stanga mare, alba, luminata seara, superba.

binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El

poze, Just Me
ambitioasa

Da peste strada de piata alexandru.Spre rusinea mea nu cunosc cu tramvaie, trolee etc.si nu prea pot sa-ti spun daca acolo e rond 28 dar cred ca e acelasi lucru, caci piata e vis-a-vis. De 8 ani sunt in Iasi si nu prea am avut "contact" cu mijloacele de transpport in comun si de aceea nu stiu

dupa pomelnice la manastiri si biserici de 40 de zile si rugaciuni am ramas imediat insarcinata.
Doamne ajuta sa fie si la tine si toate fetele bine! Eu presimt ca nu o sa imi ajunga paginile de atatea felicitari

Mergi la inceput

mona condoleante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor aveti cumva idee la cat timp dupa CM se face laparoscopia????
ca mie dct nu mai zis, si nu vreau sa ma trezesc cu ideea..maine dim ne vedem la spitalllll
ufffffffffffff..mie asa de frica , dar am incredere in DD, am sa ma rog sa trec cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

pogonici cu Dumnezeu inainte si va fi bine. fara frica si cu mare incredere in puterea Domnului si Maicutei noastre mult iubite.
laura cunosc zona...am stat si in alexandru si in mircea...era in constructie pe atunci biserica. duminica daca sotul meu va fi liber vom merge pana la iasi sa punem si noi pomelnice.
cand eram insarcinata cu mazarica, am pus pomelnic de 40 de zile la Sfanta Parascheva si m-am rugat ca Dumnezeu, Maica Domnului si Sf. Parascheva sa oranduiasca cum stiu ei mai bine pentru noi. si au ales nu tocmai varinata dorita de noi. dar asa m-am resemnat mai usor. am acceptat ca asta a fost voia Domnului si am trecut mai usor.
mai de mult cineva mi-a spus ca fiind nascuta foarte aproape de sarbatoarea Sf. Parascheva, respectiv 13 octombrie, sa ma rog mult la aceasta Sfanta ca ea este protectoarea mea si ma va ajuta mereu.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

delphinas, ce coincidenta.....eu sunt pe 14 octombrie si la sarcina trecuta la fel am procedat si Sfanta a avut alte planuri cu noi.....dar ai s avezi ca data viitoare va fi bine

Mergi la inceput