Moldovence aspirante sau gravidutze! (5)
Raspunsuri - Pagina 8
pogonici1977 spune:
ce fac moldovencele noastre....eu ma plictisesc la servici si nu mai am chef de nimic...timpul trece ff greu ptr mine acuma pana aflu si eu cei cu mine..e cu ochisori sau vin rusiiiiiiii....
hai mai spuneti ceva....eu astept de la voi noutati, caci de la mine inca nimic
va pup 

dasalina spune:
Salutare! Abia acum am reusit sa intru....toata ziua am alergat in stanga si in dreapta, iar am fost in service cu masina .....sotului mei i s-a pus pata ca vrea sauna si am cautat azi materiale......si abia acum jumatate de ora am intrat in casa si m-am apucat de gatit si prin picaturi mai vb si cu voi....
Ma bucur ca a fost activitate azi pe aici.....se vb si de gemeni.....tripletzi chiar....wauuuu m-as bucura tare, si eu mi-as dori gemeni dar stiti ca in urma stimularii ovariene ne cresc sansele sa avem gemeni! asa ca Doamne ajuta!
Nu se testeaza nimeni? De mult nu s-a mai testat nimeni ....nici de ovulatzie nici de sarcina....imi e dor....eu mai am oricum
Pogonici cate zile de intarziere ai? Iti doresc sa se prinda !
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
dasalina spune:
Poate cineva sa-mi explice? eu am ciclu regulat de 29 zile , buuunnn,......daca calculez pe zile si cu orice calculator de pe net, imi iese ca ar trebui sa am urmatoarea menstruatie pe 3 decembrie....buuunnn si atunci de ce stiker-ul asta imi arata ca pot sa ma testez pe 1????? nu ies toate testele la o zi intarziere???adica pe 2 sau 3??? de ce imi arata cu 2 zile mai devreme???? nu mai inteleg ....si la ovulatie a gresit dupa parerea mea....gata! nu ma mai iau dupa el 
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
pogonici1977 spune:
dasalina...as vrea sa te auda DD dar nu sunt in intarziere cu Cm...ci sunt abia in 26 zi...daca nu imi vine pana duminica...abia atunci pot spune ca DD mia ascultat rugaciunile..paana atunci numar orlele...![]()
![]()
![]()
oare imi trimite si mie DD un cadou de mosul????
uffff tare greu e asteptarea..tot ca un balonas sunt
ma duc sa fac ceva de papa..vb mai tarziu
Delphinas spune:
alina va faceti sauna la voi acasa??? ce frumos.
eu de mult nu mai imi pun ticker din asta...ca ma duce de tot in eroare
poze, Just Me
ambitioasa
dasalina spune:
Da , Delphi, anul asta, in fundul curtii am vrut sa amenajam o zona pt gratar, avem si un nuc acolo si de la foisor am ajuns la o camera care vroiam sa o folosim ca o mica bucatarie si alaturi o baitza mica......si apoi stateam noi si ne gandeam dupa ce am terminat-o ca de fapt, gratarul tot pe terasa de la casa il facem si casutza nu o folosim deloc si ne-am gandit la o sauna dar apoi am abandonat apoi ne-a zis si un prieten ca ar fi o idee buna si acu am inceput lucrarile......trebuie sa inchidem si terasa din fata casutei pe care o sa o transformam intr-un fel de vestiar incalzit unde sa te poti usca iarna......ma rog....sper sa iasa bine, eu nu prea sunt amatoare dar sotul e inebunit si mai ales ca mi-a zis cumnata mea ca ea a ramas gravida dupa cateva sedinte de sauna.....asa ca ma gandesc ca nu poate strica la casa omului.....
Mai vreau sa va intreb ceva.....mi-e rusine dar eu nu sunt foarte habotnica, cred in Dumnezeu si ma mai si rog uneori.....dar eu nu pot sa tin post si nu ma abtin nici de la
.....poate spunetzi ca e pacat dar eu consider ca atata timp cat facem ce facem pt a avea un copil nu consider ca e pacat......voi ce parere aveti? Voi o sa tineti post trupesc?
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
Delphinas spune:
ma acum sa-mi fie cu iertare...Dumnezeu e sus si mi-e martor ca nu tin post...doar miercurea si vinerea. pana acum si-a mai bagat sotu coada...ca daca eu nu mananc, nu mananca nici el...si ma facea sa mananc cu el. azi i n schimb, fiind mai ales si ziua Sf Stelian, protectorul copiilor, am zis ca trebuie. si o sa tin de acum fiecare miercuri si vineri. am reusit sa mananc peste doar in zilele cu dezlegare.
am vrut sa sun un preot, o cunostinta ca cer dezlegare. e calugar la schitul sihla si mi-a fost rusine. sa cer dezlegare sa
cu sotu.
stiu in schimb ca nu e bine sa ramai
in post, cica ar fi pacat de la Dumnezeu. eu prima sarcina cu sotu, am ramas in post si tot in post am pierdut-o. desi se spune ca in post se prinde mai repede.
oricum vreau sa ma duc sa ma spovedesc, simt nevoia asta.
dar postu nu inseamna doar abstinenta sexuala si de la mancare. post inseamna sa fii si bun, sa nu te certi, sa nu urasti, post sufletesc. mai greu asa.
poze, Just Me
ambitioasa
laurraa spune:
am trecut sa va pentru a va molipsi de "gravideala".Eu tot intru sa vad pagini pline de felicitari si stiu ca vor aparea curand.
dasalina, draga mea, trebuie sa fii credincioasa cu sufletul si mintea, sa nu iti pierzi increderea, sa te rogi lui Dzeu um si cand poti tu din suflet si apoi sa Ii multumesti.Dumnezeu e milostiv si nu impune restrictii; El ii ajuta pe cei care cred cu sufletul si mintea intotdeauna si o sa vezi si o sa vada toata fetele de aici ca o sa aiba grija de toate si o sa va binecuvanteze trupul si pantecele.(
delphinas)
Cand veniti prin Iasi sa mergeti la biserica unde sunt moastefe Sf. Nectarie sa lasati un pomelnic de 40 de zile sau daca aveti putere sa ajutati si la terminarea ei ar fi fantastic.Sf Nectarie face minuni.Biserica e mare langa podul spre cartierul Alexandru, cum intrati e pod e in stanga mare, alba, luminata seara, superba.
Eu va doresc din suflet prunci sanatosi si poate da Dzeu si facem si o intalnire in Iasi sa ne mai povestim unele altele.
va pup pe toate
, si daca tot oana e "posibila" de gemeni si de ce nu si tripleti ei ii dau doi 
sau chiar trei 

sa se molipseasca; bineinteles la fel ca si pentru toate scumpele moldovence

13 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
dasalina spune:
Mai pe mine ma dor
din ce in ce mai tare.....offfff ma duc sa ma schimb si sa ma uit la tv .
pe maine........aaaaaaaaa mi-am amintit.....maine am o gramada de treaba, s-ar putea sa nu pot intra.......poate pe seara.
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
pogonici1977 spune:
uf fetelor cred ca vin 
uratii..ma doarte burta si spatele, inbalonata, etcccc...desi nu imi doresc dar nui dupa mineee
laura..la voi au fost ceva probleme inainte sau a fost din intamplare cu bb....
am o stare nasoala...sunt