Moldovence aspirante sau gravidutze! (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

onutza daca ai in famile, tu sau sotul, cazuri de gemeni nu ar fi exclus sa faci si tu la randul tau gemeni. ar fi super...
vara memei mele vine din familie cu gemeni, sotul la fel...si au facut 2 gemeni....fata si baiat care sunt acum in clasa a 3-a. oricat ar fi de greu, dar e o satisfactie imensa sa ai gemeni fata si baiat.
asa ca nu fi suparata. sa dea Bunul Dumnezeu sa se prinda macar unu sau cati vrea el. Doresc asta la toate fetele si la toate femeile care isi doresc un

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna dim fetelor..mai aveti cafea si ptr mine, dar eu vreau si cofetta
cum ati inceput ziua?? la noi ninge atat dew frumos..cineva zicea ca ninge ca in melodia aia..NINGE PE MOLDOVA NINGE....

e o atmosfera afara de vis...dar nui suficient..aceasta trebuie umpluta cu un ..uf doamne oare cand ne trimiti si noua

va pup dulce si asteptam vesti bune, la mine nimic, inca sunt ca un butoias de inbalonata la burta...si ma dor cele 2 merisoare..hihihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta05 spune:

doar in familia mea sunt gemeni..dar si de pe mama si de pe tata;))...sa stii, delphinas ca intotdeauna mi-am dorit gemeni...probabil ma gandeam ca oricum nu o sa pup eu asa ceva...dar acum ma gandesc foarte serios la asta...ca nu-i gluma, dar tot mi-ar placea!!!!...sotul este un pic uimit, da-i trece!!!...si oricum pana o sa ne luam noi imina in dinti sa incercam din nou....drum luuuuung...sper doar sa nu fie anevoios!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Ce frumos ninge!!
Haide-ti fetelor sa lasam sa vina bebe cand o vrea el si sa ne bucuram de luna decembrie...de Craciun...de atmosfera...Poate asa ne va simti relaxate si ne va face o surpriza.

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Mergi la inceput

A VENIT IARNAAAAAAAAA!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Nu este anotimpul meu favorit...dar ninge atat de frumos!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

onutza ia pune de incercati poate ti se implineste visul...
am citit cazuri de femei care dupa o intrerupere de sarcina, luna viitoare au ramas fara niciun fel de problema si au dus sarcina la bun sfarsit cu brio.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Vad ca toata lumea este ocupata. Vorbim mai tarziu, daca nu ingheta forumul de la frigul asta.

Poze

Mergi la inceput

Problema este ca noi am hotarat sa mai asteptam sa vedem cum evolueaza treburile, criza ... ca momentan dupa cum se preconizeaza, vin timpuri grele...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Am intrat sa va salut pe toate
Fetelor, aveti grija de voi si stati la caldurica
astept sa citesc doar vesti bune si sa auzim de cat mai multe
Dumnezeu intarzie dar nu uita!

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput