LMA Bulgarasi si globulete 2007(136)
Raspunsuri - Pagina 8
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucis Pentru ca am tot capatat poze cu fetele mele de la prietenii pe care nu i-am mai vazut de mult, am mai incarcat ceva aici, pt cine mai vrea sa ne vada. http://flickr.com/photos/20241237@N00/?saved=1 Noi cu olita nu reusim nimic, de fapt poate am reusi, daca ar vrea sa stea pe ea, dar in urmatoele 3 secunde s-a si ridicat de pe ea si nu-i chip sa o fac sa stea cuminte si sa faca caca. Oricum, ea face caca destul de des, 3-4 ori pe zi, chiar si 5, si nici nu are un program fix pt asta. sheri, sa stii ca si sabinei ii miroase gurita, cam de vreo luna am observat, iar ilincai tot de la un an am vazut si la ea chestia asta. am banuit la ilinca ca poate fi de la dantura, dar are o dantura excelenta, se spala zilnic pe dinti, apoi m-am gandit ca e giardia, dar dr mi-a zis ca trebuie sa faci cateva copro consecutive ca sa vezi exact daca are. nu i-am facut, recunosc, pt ca nu prezenta lipsa de mancare, agitatie ziua si noaptea, desi s-ar putea ca giardia sa fie cauza mirosului guritei |
scumpe fetele, fff frumoasa mami!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui creem ia priviti aici ce gimnastica beton http://www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
nu am fost in stare sa vad decat jumate din film.(fara sunet pt ca nu mere)....doamne,stiu si eu ca sunt foarte flexibili dar nici chiar asa

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
adinag spune:
Ellis, sigur ca l-am luat cu noi in pat, dar degeaba... si nu ca a dormit prost, nu a dormit deloc!
Amy26 spune:
| AMY - felicitari pt plimbarici...eeeei sa vezi de-acu dureri de sale |
| Amy, felicitari pentru mers! Emotionant, nu? |
| amy - felicitari micului mergator |
| Iustin felicitari pentru primii pasi |
MULTUMESC !!!

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
adra_bell spune:
Nu esti nebuna. Eu eram sa pic in cea ,mai neagra depresie, acum 6 luni, din cauza unor ganduri de felul asta. Mi se nazarea si pe strada, o data a trecut un nene cu bicicleta pe langa noi, dar la distanta, si eu m-am gandit ca ar fi putu sa treaca aproape, sa prinda piciorusul Evei la spite, etc, etc. Atunci n-am mai suportat si i-am spus sotului. A ajutat sa vorbesc cu cineva
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Amy26
exact aceleasi ganduri le am si eu,,mi-e teama sa nu i se intample ceva lui Iustin,mi-e teama de viitorul apropiat si de cel indepartat...si eu imi imaginez fel si fel de scenarii si ma ingrozesc; o singura data i-am zis lui tati ce ganduri se abat asupra mea ....m-a sfatuit (pe un ton rece,probabil era socat sa auda unde ma poarta pe mine gandurile) sa nu ma mai gandesc la prostii si stau linistita ca nu o sa se intample nik cu el,sa nu mai cobesc...de atunci nu am mai zis nimanui,mi-era frica sa nu fiu catalogata drept dili ma bucur ca ai deschis subiectul asta ![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
adra_bell spune:
E trucaj, parerea mea, hac!
| citat din mesajul lui creem ia priviti aici ce gimnastica beton http://www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Vasari spune:
Ralucis, ai niste fetite tare scumpe si elegante.
Sa-ti traiasca !
Adina, si noi am avut o noapte asemanatoare, doar ca la noi a durat doar vreo ora-doua trezirea. Imi pare rau ca nu v-ati odihnit...
La noi, dupa saptamana de vis cu somn legat noaptea, au reinceput trezirile la 2-3 ore.
Mihuta, v-am admirat tortul (m-au dat gata decoratiunile alea micute sub forma de inimioare), iar voi niste frumosi toti ! Ce mai face Sophia cea vesela si vorbareata ?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
adra_bell spune:
Petro aici
Eva va asteapta sa o votati, detalii aici
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
abramburika spune:
adra - ok, preluat leapsa ... oa sa raspundem ... ma duc sa si votez carliontata mica. Exlicami te rog cum pot sa fac trimitere la ceva, la un link si sa-l "ascund" sub un cuvant???? Ca nu ma pricep ...
Am fost afara la plimbare sa-i arat si Silviei putina zapada de pe-aici, da' nu mai era nici urma ... doar umezeala si friiiiigggg ...
o broscuta mica, mica ...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata LA MULTI ANI PENTRU SARBATORITII ZILEI Iris de Kiva Adalia Charisa de Adalia Cezar Rares de Sanduta anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI NOROC SI DE LA NOI!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

(26.05.2008)
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)