LMA Bulgarasi si globulete 2007(136)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Maaaare dreptate am avut cand am zis sa nu mai scriu...ia uite cum ati umplut 5 pagini!!!!!!!!!!!!!

am fost in piata, parc, papa si acum somnic

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Fugiti ca a venit ellis !!! Sac, sac, sac !!

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Offff, Mariuca ce nasuc julit ai Cum de ai reusit asa performanta..de fapt ce ma intreb ca doar o vad pe fi-mea ce tot cade si se loveste!

Iasminica foloseste deja olita! bravo! E fetita mare, ce mai!

Noi am trecut la pampersi tip chilotel, ca cei clasici nu mai reusesc sa-i pun pe ea. si am ramas cu vreo doua bacsuri din ceilalti ca de la unii se si iritase si am luat altul si dupa aia altul si uite asa se duc banii de cadouri

upssss...s-a trrezit fi-mea...a venit singura in sufragerie

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Maaaare dreptate am avut cand am zis sa nu mai scriu...ia uite cum ati umplut 5 pagini!!!!!!!!!!!!!

am fost in piata, parc, papa si acum somnic

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Fugiti ca a venit ellis !!! Sac, sac, sac !!

scapa cine poate!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Ellis...nu imi mai spune de sot...ca abia azi dimineata mi-a zis sa incerc cu placa de retea externa la laptopul lui mai vechi...ca eu nu indrazneamdar a zis ca mi-l da mie asa ca imi da voie...cre ca i se facuse mila de mine cat m-am chinuit zilele astea fara net, am chemat diversi oameni da degeaba, trebuie dus la reparatii.

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Pentru ca am tot capatat poze cu fetele mele de la prietenii pe care nu i-am mai vazut de mult, am mai incarcat ceva aici, pt cine mai vrea sa ne vada.

http://flickr.com/photos/20241237@N00/?saved=1

Noi cu olita nu reusim nimic, de fapt poate am reusi, daca ar vrea sa stea pe ea, dar in urmatoele 3 secunde s-a si ridicat de pe ea si nu-i chip sa o fac sa stea cuminte si sa faca caca. Oricum, ea face caca destul de des, 3-4 ori pe zi, chiar si 5, si nici nu are un program fix pt asta.
sheri, sa stii ca si sabinei ii miroase gurita, cam de vreo luna am observat, iar ilincai tot de la un an am vazut si la ea chestia asta. am banuit la ilinca ca poate fi de la dantura, dar are o dantura excelenta, se spala zilnic pe dinti, apoi m-am gandit ca e giardia, dar dr mi-a zis ca trebuie sa faci cateva copro consecutive ca sa vezi exact daca are. nu i-am facut, recunosc, pt ca nu prezenta lipsa de mancare, agitatie ziua si noaptea, desi s-ar putea ca giardia sa fie cauza mirosului guritei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creem
... trebuie dus la reparatii.

Poze Maria Sofia

cine?

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Acu' au disparut fetele pe bune ... va las si eu ca s-a trezit mandra si iesim putin la plimbare ...

Pe mai tarziu !!!!

Mergi la inceput

ia priviti aici ce gimnastica beton
http://www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
Fetelor, poate sunt nebuna, nu stiu, o sa va zic si voua despre ce e vorba, poate mai trece cineva prin asa ceva: am momente, , cand n-am ce face, si mi-e foarte teama, o teama de moarte... sa nu cumva sa i se intample ceva rau lui Lucas... Imi trec prin cap tot felul de ganduri, ca nimeni nu e ferit de moarte, ca in zilele noastre se poate intampla orice, si ca prin orice as putea trece numai peste moartea puiului meu nu... as innebuni...
Ma rog, nu mi se intampla des asta, ci din cand in cand...

poate ca sunt nebuna...hm

exact aceleasi ganduri le am si eu,,mi-e teama sa nu i se intample ceva lui Iustin,mi-e teama de viitorul apropiat si de cel indepartat...si eu imi imaginez fel si fel de scenarii si ma ingrozesc;
o singura data i-am zis lui tati ce ganduri se abat asupra mea ....m-a sfatuit (pe un ton rece,probabil era socat sa auda unde ma poarta pe mine gandurile) sa nu ma mai gandesc la prostii si stau linistita ca nu o sa se intample nik cu el,sa nu mai cobesc...de atunci nu am mai zis nimanui,mi-era frica sa nu fiu catalogata drept dili
ma bucur ca ai deschis subiectul asta

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creem

ia priviti aici ce gimnastica beton
http://www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html

Poze Maria Sofia

eu l-as lua pe nenea ala de-o mana sa arunc cu el asa...sa vad daca se simte bine...oricum n-am putut sa ma uit pana la final

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput