LMA Bulgarasi si globulete 2007(136)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxxy80 spune:
Pai si eu as fi continuat cu masajul
, dar nu a mai vrut el de la 7 luni (pleca de-a busilea prin pat, se zbatea). Eu cred ca anul asta au fost doar vreo 7-8 seri cand nu i-am facut baita (la vaccinuri si cand am fost plecati uin vizite).
Bile gasesti sigur la carrefour (nu stiu daca gasesti si cort). Eu am luat 100 de bile din Auchan cu 30 RON. Cort o sa iau din Ikea. Aveti Auchan in Focsani?
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika roxxy - frumoasa petrecere, tortulet si sarbatorit ![]() Sa ne luam de mana cu baita ... si eu is nebuna si ii fac in fiecare seara+ritualul de bebelusa, inclusiv masajul cu ulei. E ceva ce ii place si deci nu vad de ce sa renunt ... Bine, doar dumnica nu ii fac baie sau cand e racita, cum a fost cu roseola aia si febra ... Vreau bile si cort din ala !!! La carrefour si\sau kaufland se gasesc? (ca astea sunt in Focsani ... spunea bb de Real, da' asta nu-i)o broscuta mica, mica ... |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze petrecere 1 anisor
Jasmin012 spune:
la multi ani si din partea mea, Roxana!!!
Cati, o pupam pe Sofia si ii dorim sanatate...
despre baita: eu in principiu ii fac baie in fiecare seara, capsorul i-l spal la 2 zile, maxim 3... dar recunosc ca uneori mai sare peste baita, daca nu suntem acasa la timp, dau daca avem musafiri... sau daca nu avem chef...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
abramburika spune:
jasmine - si eu cred ca e normal pt. o mama sa aiba astfel de ganduri, chiar daca par macabre la prima vedere ... si eu ma mai gandesc uneori sa nu i se intample ceva rau Silviei, si chiar persoanelor dragi din fam. Acum, la rece, zic ca as innebuni, as lua-o si eu razna ... Importnat e sa nu devina obsesie ca atunci cazi in depresie sigur. Pe mine ceea ce ma "macina" uneori e gandul ca va creste mare si nu o voi mai putea proteja non-stop asa cum o fac acum ... ma refer cand va merge la scoala etc. Sau se mai aud pe-aici cazuri de rapiri si copii disparuti ... dar hai sa nu mai vorbim de situatii de-astea ... se apropie sarbatorile care inseamna veselie, lumina, ganduri bune, cadouri
...
o broscuta mica, mica ...
ellis spune:
Maaaare dreptate am avut cand am zis sa nu mai scriu...ia uite cum ati umplut 5 pagini!!!!!!!!!!!!!![]()
am fost in piata, parc, papa si acum somnic
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Buna, Noaptea trecuta nu stiu ce-a fost, a fost 4 ore treaz si n-a putut sa doarma! Asa ca eu sunt zombie azi ![]() Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
cred ca sunt dintisorii...
pe Alessia am luat-o cu noi in pat, am readormit-o si am mutat-o la ea...oricum eu noaptea parca-s un robot
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
abramburika spune:
roxxy - pai pana la urma ma multumesc si cu bilele, fara cort ... tocmai ca am vazut in fotografiile tale, de aia mi-am adus aminte ... ca are toata lumea, numai Silvia nu
. Glumesc, vreau sa ii iau pt. ca e pasionata de mingi si bile. I-am luat ieri o jucarie cu 2 bile ... un hipopotam cu gauri, unde bagi bilele si dupa aia el le "scuipa" inapoi pe gura ... ei, si ea se joaca numai cu bilele
. Hipopotamul ... la zoo cu el
! Nu, nu avem auchan, numai alea 2 de care am zis ... si vroiam sa dau comanda acasa printre neamuri, sa-mi trimita acum de sarbatori ...
o broscuta mica, mica ...
ellis spune:
ROXXY - si eu i-am facut baie in cadita in fiecare seara pana la viroza de luna trecuta ce a coincis cu frigul din casa; asa ca acum ii fac in cada mare, cu scaunelul ei, cam la 2 zile, in rest la chiuveta sau dus in fiecare seara; pe cap de doua ori pe sapt.
Frumos tortul, dar Matei are deja 6 ani?
erau 6 lumanari?? copii multi, dar ca si la noi, mai mari; ce se mai admira sarbatoriul!!!!!!avea si de ce!
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
ROXXY - SA NU UIT...de unde ai luat tortul?????
stand in zone apropiate(sa ne fie rusine ca nu ne-am intalnit toata vara!)
, poate ajung si eu pe la cofetarie, ca de astea de la mine m-am cam plictisit...adica am papat tot
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
creem spune:
PAna acum am vazut poze: cu Robert si Amira care sunt deosebiti..imi place leaganul de unde il aveti?
Am vazut poze cu Sophiuca cea cu rochita lunga si cu un tort superb...cel mai frumos...si o mamica mumoasa mumoasa

Jasmin si eu am ganduri negre cateodata, mai ales cand ii dau sa suga, dar ma chinui sa le alung si sa ma gandesc la lucruri bune. Trebuie sa ne gandim numai la luccruri bune, asa cum zicea ...nu mai stiu cine zicea....dar vin sarbatorile si e vreme de veselie, bucurie, cadouri..etc. Daca iesim mai des la shoping cred ca ne trec gandurile astea...o luam pe urma Laviniei!
Iustin felicitari pentru primii pasi!
Inca mai am de citit....
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
ellis spune:
JASMIN - si mie imi trec ganduri de alea prin cap, pe urma imi vine sa-mi dau palme...sa-mi revin;FELICITARI PT ANIVERSARE! MUUUUUULTI INAINTE!
CREEM - cu placa de retea de la sot ti s-a tras![]()
PETRO - nici Alessia nu are bile, dar nici nu-i iau; avem spirala de aia in care pune bilele si se joaca f frumos u ea, bine, acum nu , ca bilele sunt pe sub pat si tre sa bag aspiratorul sa le scot
; eu sunt satula de bilele cre se imprastie in casa...daca aveam camera ei era ok, dar asa...
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

!!! La carrefour si\sau kaufland se gasesc? (ca astea sunt in Focsani ... spunea bb de Real, da' asta nu-i)