LMA Bulgarasi si globulete 2007(136)
Raspunsuri - Pagina 5
Jasmin012 spune:
Roxxy, ce tort superb...
dar i-ati facut ziua inainte? ca parca Matei e nascut pe 29, tocmai cand facem si noi petrecerea...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Roxxy80 spune:
Te referi la pozele cu Matei?
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Am vazut si eu pozele cu Andrei... Super tortul... Cred ca mi-a placut cel mai mult dintre cele de pana acum La un moment am avut un soc ...mi s-a parut ca un nene mai in varsta de acolo din poze care are un bebe in brate e Base ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 3 saptamani pana vine Cecilia ![]() |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze petrecere 1 anisor
Roxxy80 spune:
Ank-ule, garantez ca nu era Base
. Mi-a fost f f greu sa aleg tortul pt ca erau vreo 50 de modele la cofetaria de unde l-am comandat.
Yasmin, sapt viitoare avem alta petrecere. Acum a fost petrecerea pt copii (unde au participat si 12 persoane adulte), mai toti familia sotului (care are 2 frati si o sora, fiecare cu cate 2 copii). sapt viitoare facem cu familia mea, nasii si prietenii.
Fratii sotului nu sunt din Buc si lucreaza toti la primarie si sapt viitoare sunt nevoiti sa participe la votare (la organizarea votarii). Din cauza asta nu s-a putut sa organizam o chestie cu toti la un loc (atunci as fi facut la restaurant).
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze petrecere 1 anisor
Ank83 spune:
Matei ...da ...am rectificat eu dupa..
... ma gandeam si eu departee ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
Jasmin012 spune:
Nu prea mai stim ce s-a intamplat pe-aici, dar uram sanatate multa piticeilor bolnavi si il felicitam pe Iustin pt plecat si ii felicitam si pe ceilalti care au facut acelasi lucru fara stirea noastra, dar si pe cei care au facut tot felul de nazdravanii...
Noi am facut ieri 8 ani de la casatorie... nu am sarbatorit in mod expres... o sa facem asta sambata, cand o sa ne bucuram ca am primit de ziua noastra darul cel mai de pret...
Fetelor, poate sunt nebuna, nu stiu, o sa va zic si voua despre ce e vorba, poate mai trece cineva prin asa ceva: am momente, 

, cand n-am ce face, si mi-e foarte teama, o teama de moarte... sa nu cumva sa i se intample ceva rau lui Lucas... Imi trec prin cap tot felul de ganduri, ca nimeni nu e ferit de moarte, ca in zilele noastre se poate intampla orice, si ca prin orice as putea trece numai peste moartea puiului meu nu... as innebuni...
Ma rog, nu mi se intampla des asta, ci din cand in cand...
poate ca sunt nebuna...hm
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Roxxy80 spune:
Te iert ca esti graviduta
.
| citat din mesajul lui Ank83 Matei ...da ...am rectificat eu dupa.. Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 3 saptamani pana vine Cecilia ![]() |
Roxxy si
Roxxy80 spune:
Te incalzaste cu ceva daca iti spun ca si eu trec prin asa ceva? Eu nu am spus la nimeni ca mi-a fost rusine ca o sa ma creada nebuna. cateodata imi imaginez niste scenarii de groaza. Eu am ajuns la concluzia ca toate gandurile astea vin din dragostea imensa si grijile de mama. Tot incerc sa gasesc explicatii ca sa nu ajung la concluzia ca am luat-o razna.
| citat din mesajul lui Jasmin012 Nu prea mai stim ce s-a intamplat pe-aici, dar uram sanatate multa piticeilor bolnavi si il felicitam pe Iustin pt plecat si ii felicitam si pe ceilalti care au facut acelasi lucru fara stirea noastra, dar si pe cei care au facut tot felul de nazdravanii... Noi am facut ieri 8 ani de la casatorie... nu am sarbatorit in mod expres... o sa facem asta sambata, cand o sa ne bucuram ca am primit de ziua noastra darul cel mai de pret... Fetelor, poate sunt nebuna, nu stiu, o sa va zic si voua despre ce e vorba, poate mai trece cineva prin asa ceva: am momente, ![]() ![]() , cand n-am ce face, si mi-e foarte teama, o teama de moarte... sa nu cumva sa i se intample ceva rau lui Lucas... Imi trec prin cap tot felul de ganduri, ca nimeni nu e ferit de moarte, ca in zilele noastre se poate intampla orice, si ca prin orice as putea trece numai peste moartea puiului meu nu... as innebuni...Ma rog, nu mi se intampla des asta, ci din cand in cand... poate ca sunt nebuna...hm Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza |
Roxxy si
abramburika spune:
roxxy - frumoasa petrecere, tortulet si sarbatorit 
Sa ne luam de mana cu baita ... si eu is nebuna si ii fac in fiecare seara+ritualul de bebelusa, inclusiv masajul cu ulei. E ceva ce ii place si deci nu vad de ce sa renunt ... Bine, doar dumnica nu ii fac baie sau cand e racita, cum a fost cu roseola aia si febra ...
Vreau bile si cort din ala
!!! La carrefour si\sau kaufland se gasesc? (ca astea sunt in Focsani ... spunea bb de Real, da' asta nu-i)
o broscuta mica, mica ...
Jasmin012 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Te incalzaste cu ceva daca iti spun ca si eu trec prin asa ceva? Eu nu am spus la nimeni ca mi-a fost rusine ca o sa ma creada nebuna. cateodata imi imaginez niste scenarii de groaza. Eu am ajuns la concluzia ca toate gandurile astea vin din dragostea imensa si grijile de mama. Tot incerc sa gasesc explicatii ca sa nu ajung la concluzia ca am luat-o razna.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze petrecere 1 anisor |
Roxxy, cateodata ma gandesc si eu ca e asta motivul.. ca il iubesc atat de mult incat mi-e teama sa nu-l pierd... stiu cum e cu scenariile de groaza...
... Eu mi-am luat inima in dinti si am mai vorbit despre asta cu o mamica, si ea are aceleasi fel de temeri... dar am zis ca sa mai intreb, sa mai cercetez si sentimentele altor mamici...Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
creem spune:
Hello!
V-a fost dor de noi? ca eu am innebunit fara net de cateva zile. Mi s-a ars placa de retea la calc, am pus una externa dar nu o vrea...pana la urma am reusit sa o pun pe laptopul sotului si sa intru de la el...da abia ma misc ca nu-s obisnuita cu padul si cu t5astatura asta
Fata e racita de cateva zile, a facut si febra, de papat mai nimic...insa ne-a dat dr. vitamine si fier, dar dupa ce ii trece raceala.
Nici n-am apucat sa citesc din urma, dar urez LA multi ani! sarbatoritilor....multa sanatate si sa cresteti mari si frumosi si norocosi!
LA multi ani! Roxana (RGE) nu stiu daca ai intrat pe aici dar iti doresc multa fericcire si bucurii si un baiat destept si sanatos!
Va pup pe toate! si ma duc sa citesc din urma pana se trezeste fata
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu