LMA Bulgarasi si globulete 2007(136)
Raspunsuri - Pagina 9
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi in |
Un dusulica,sa spalam fundul cacacios
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Roxxy80 spune:
Eu nu i-am mai facut baia in cadita de la 3 luni. De la 3 la 8 luni am intrat noi pe rand cu el in baie si de la 8 luni i-am luat suport pt cada (si totul a devenit super facil de atunci). Eu il spal in fiecare seara pe cap (pe claia lui de par
; cand iesim din baie are deja parul uscat).
Am pus 6 lumanari pt ca fiecare vagon avea spatiu pt lumanare si m-am gandit ca e mai frumos cu lumanare in fiecare vagon.
| citat din mesajul lui ellis ROXXY - si eu i-am facut baie in cadita in fiecare seara pana la viroza de luna trecuta ce a coincis cu frigul din casa; asa ca acum ii fac in cada mare, cu scaunelul ei, cam la 2 zile, in rest la chiuveta sau dus in fiecare seara; pe cap de doua ori pe sapt. Frumos tortul, dar Matei are deja 6 ani? Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze petrecere 1 anisor
Roxxy80 spune:
L-am luat de la Constance, cofetaria aflata vizavi de biserica nou-construita. Sigur ai facut cunostinta pana acum cu acea cofetarie. Sunt super prajiturile.
Apropo, maine in jur de 15.30 poti iesi in parc? Vin eu in Plumbuita daca iesiti.
| citat din mesajul lui ellis ROXXY - SA NU UIT...de unde ai luat tortul????? ![]() Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze petrecere 1 anisor
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui creem PAna acum am vazut poze: cu Robert si Amira care sunt deosebiti..imi place leaganul de unde il aveti? |
Care leagan?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui creem ia priviti aici ce gimnastica beton http://www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html |
Bietul de el...
Are parte de adrenalina si senzatii tari de mititel. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Amy26 o singura data i-am zis lui tati ce ganduri se abat asupra mea ....m-a sfatuit (pe un ton rece,probabil era socat sa auda unde ma poarta pe mine gandurile) sa nu ma mai gandesc la prostii si stau linistita ca nu o sa se intample nik cu el,sa nu mai cobesc...de atunci nu am mai zis nimanui,mi-era frica sa nu fiu catalogata drept dili ma bucur ca ai deschis subiectul asta ![]() |
Cand era Robert mai mititel aveam si eu ganduri de -astea.Acum m-am mai linistit.
Si o data ii zic lui tati unul din macabrele scenarii. Il intreb "ce te-ai face daca ar veni cineva si sa spuna ca trebuie sa-l dam,ca nu e al nostru si sa ne dea altul in loc?"
Sotul meu pe langa faptul ca e Zmeurel 
mariussimiuc spune:
La ce pagina e?
adra_bell spune:
Miha, la antepenultima pagina.
Ma stric de ras, i-am dat Evei o tigaie, pe care a intors-o cu fundul in sus, si reflecta lumina, iar ea tot da cu manutele pe deasupra, sa prinda reflexia aia
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ellis spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 L-am luat de la Constance, cofetaria aflata vizavi de biserica nou-construita. Sigur ai facut cunostinta pana acum cu acea cofetarie. Sunt super prajiturile. Apropo, maine in jur de 15.30 poti iesi in parc? Vin eu in Plumbuita daca iesiti.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze petrecere 1 anisor |
am papat din toate prajiturile lor...acolo am vrut si noi sa-i facem tortul, dar mi s-a parut ofertaprea slaba pv compozitia - adica tipa de la vanzae mi-a zis de vreo 5 torturi si apoi am ales agapitos ca eu lucrez pe la universitate si eram consumatoare inraita a prajiturilor lor;
de iesit la 15.30 cam greu, ca ea de pe la 14.14.30 doarme...dar voi cum faceti, Matei mai doarme afara?
noi iesim de obicei pe la 11, maine avem insa program scurt ca la 12.30 tre sa fim in casa sa-i fac pestele;
hai sa vedem cum decurge ziua si poate totusi reusim sa iesim pe la 16;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
adra_bell spune:
Referitor la baita, eu ii fac in cada mare o data la 2 zile, iar pe cap o spal de doua ori pe saptamana
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)