LMA Bulgarasi si globulete 2007(136)
Raspunsuri - Pagina 12
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
NU E DRAGALASA, MA PACALESTI! E CHELIOASA! |

Nu te pacalesc! E chelioasa si frumoasa.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
stiu ca SHERY afla rezultatul joi..
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
bb_yasmi spune:
ooo deci joi afla daca are samburelul in burtica????
SHERI DOAMNE AJUTA!!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ellis spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
![]() Nu te pacalesc! E chelioasa si frumoasa. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
eu am reusit sa ma obisnuiesc cu ea asa, nu o mai chinui cu bandane in casa, si, ca orice cioara, o vad tot frumoasa!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ooo deci joi afla daca are samburelul in burtica???? SHERI DOAMNE AJUTA!!!!! ![]() ![]() ![]() ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
nuuuuuuuu, joi A AFLAT!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
adyanna spune:
Hello! Ne mai tineti minte?
In primul rand La multi ani tuturor puilor!
Nu am mai apucat sa citesc din urma, si chiar daca m-as apuca cred ca pe la Craciun as ajunge la zi. Nu am timp nici sa mor. Nici macar la serviciu, sunt zile in care nici nu mananc. Dar asta e bine , macar am mai slabit si am ajuns cum eram eu o data de muuult. Nici nu mai speram sa ajung asa! 
Antonia e la a 3-a bronsiolita anul acesta. Cu ocazia asta am schimbat si pediatra, in sfarsit, si se pare ca am gasit una care chiar stie ce face. Sper sa fie bine. In rest e o nazdravana! Are o pasiune pentru tati, nu mai are ocho decat pentru el, desi lipsim amandoi cam la fel de acasa. Asta e! Poate ma va vedea si pe mine la un moment dat!
Dintisori inca nu avem! E unul pe cale sa iasa dar cine stie cat va mai dura. Mai e cineva fara dintisori?
Sper ca sunteti bine toate si toti! Nu stiu cand voi mai apuca sa mai intru sa citesc.
Sambata, pe 29, avem si noi petrecerea de un an! Facem la estaurant pana la urma pentru ca nu avem loc si nici timp pentru pregatiri acasa. Sper sa iasa frumos!
Mai aveam sa va spun cate ceva dar nu imi mai aduc aminte!
Oricum, la multi ani tuturor sarbatoritilor de luna aceasta si de luna viitoare !
Ank nastere usoara in caz ca nu mai intru pana atunci! 
O seara frumoasa tuturor!
oana8188 spune:
Iaca si noi....
Eu inca o spal pe Alexandra in fiecare seara, cu masaj si tot tacamul; ea sta foarte cuminte cu o jucarie in manuta ca ii place. Apa i-o fac mai fierbincioara, nu calduta, si cred ca ajuta si baia la un somnic bun.
Si eu ma gandesc des la toate prostiile; ale mele nu sunt cu accidente, ci cu boli, toate greu vindecabile sau incurabile
Dar tot singurica le alung, ca imi dau seama ca exagerez foarte mult!
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
ellis spune:
ADRIANA - chiar vroiam sa o intreb pe ROXXY de tine, voi faceti vad, petrecerile in aceeasi zi; si daca Antonia nu are ochi decat pentru tati, gata, sa-ti iei adio
, e fata lu' tata...tarziu te va vedea si pe tine...sau daca are nevoie de ceva![]()

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
abramburika spune:
adra - merci de explicatii, am reusit ... iata si raspunsul la leapsa Evei ![]()
Noapte buna la mamici si pitici, ma retrag la somnic !!! 
o broscuta mica, mica ...
adinag spune:
Raluca[/red[, ce dulci sunt fetitele tale! Cred ca e o veselie la voi acasa. Dar cred ca e si greu cateodata, asa-i? 
Ellis, ce mai danseaza fata, si cum stie ea care-i ham-ham-ul!
Jasmin,dar nu stiai ca toate mamicile sunt un pic nebune? 
[red]Adriana, multa sanatate, imi pare rau ca Antonia sufera cu bronsiolitele astea :-(((