LMA Bulgarasi si globulete 2007(136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Raluca, am vazut poze: tare scumpe micutele tale...

Ellis, multumesc...

Fetelor, chiar ma linisteste ca nu sunt eu singura "nebuna"... ca si eu i-am zis sotului si la fel mi-a zis ca sa nu ma gandesc la prostii, ca nu o sa se intample nimic rau; dar stiam eu ca el nu are cum sa inteleaga chestia asta... ca el nu e mama... da, acum imi dau seama, dupa ce mi-ati confirmat si voi, ca astea sunt griji inerente de mama... ma gandeam mai devreme ca asemenea griji nu le doresc nimanui, dar cred ca m-am razgandit: caci imi dau seama ca cine simte asa ceva poate trece printr-un infern dar inseamna totodata si ca acea femeie e foarte bogata, caci pt a simti asa ceva e nevoie sa iubesti o fiinta cu tot sufletul, mai presus de orice... Asa ca, va multumesc dragele mele "co-nebune", pt linistea pe care mi-ati dat-o dar si pt dragostea pe care o simtiti...... Hai, ca devin prea sentimentala

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bb la Hotel Aurora, sala mica! De Codrina nu stiu...

ma cum ajung si eu la carte?

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

sa incerc si eu sa mai pun filmulete

danseaza pe melodiile catelului vorbitor

aratam animalute

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

am vazut ultimile 3 filmulete... bravo! Lucas inca nu aduce nimic cand ii cer... nici nu-mi arata catelul in poze, ci numai pe strada... caci el e taticul tuturor cateilor (cred ca o sa mi-i aduca pe toti la usa peste cativa ani)... a, si nu stiam ca ai tuns-o pe Alessia...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ellis, Petro se referea la inserarea unui link pe blog.
Jasmin, d-asta e bun forumul asta cateodata.
Matza mea a adormit, intr-un final ma dispera ca ea avea doua somnicuri pe zi, unul de 2-2.5 ore la pranz si unul de juma de ora pe seara. Acum si-a redus somnul de la pranz, doarme o ora, rar o ora jumate, si seara nu mai vrea sa doarma deloc, si de obicei, face ca trenul de oboseala. Acum sper sa nu dea chef la noapte

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Miha, la antepenultima pagina.

Executat cu succes.Mai dam din coate sa vedem ce putem face... O fata asa frumoasa merita muuuulte voturi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PUSSI
JASMIN DE LA O CO-NEBUNA! pai pe strada si a mea sare pe toti cainii; mai stie sa arate pe carticica soricelul(pe asta il stie din cantecele mele) si puiul, dar nu sta sa o invat, ea ce prinde ii cateva secunde -1 min, ca asa cum o vedeti in filmulete e toata ziua...si eu tot nu slabesc!

frateee...ce-mi dispar jucariile...toate cred ca-s pe dupa mobile, maine le cautam cu aspiratorul..

ADRA AM PRICEPUT...DAR GREU

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ce dragalasa e Alessia asa tunsa. Si ce frumos danseaza.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

PUSSI AI PM!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Ce dragalasa e Alessia asa tunsa. Si ce frumos danseaza.

NU E DRAGALASA, MA PACALESTI! E CHELIOASA!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mai stiti ceva de sherri??? parca avea programare joi, nu??

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput