LMA Bulgarasi si globulete 2007(136)
Raspunsuri - Pagina 11
Jasmin012 spune:
Raluca, am vazut poze: tare scumpe micutele tale...
Ellis, multumesc... 
Fetelor, chiar ma linisteste ca nu sunt eu singura "nebuna"... ca si eu i-am zis sotului si la fel mi-a zis ca sa nu ma gandesc la prostii, ca nu o sa se intample nimic rau; dar stiam eu ca el nu are cum sa inteleaga chestia asta... ca el nu e mama... da, acum imi dau seama, dupa ce mi-ati confirmat si voi, ca astea sunt griji inerente de mama... ma gandeam mai devreme ca asemenea griji nu le doresc nimanui, dar cred ca m-am razgandit: caci imi dau seama ca cine simte asa ceva poate trece printr-un infern dar inseamna totodata si ca acea femeie e foarte bogata, caci pt a simti asa ceva e nevoie sa iubesti o fiinta cu tot sufletul, mai presus de orice... Asa ca, va multumesc dragele mele "co-nebune", pt linistea pe care mi-ati dat-o dar si pt dragostea pe care o simtiti...
... Hai, ca devin prea sentimentala ![]()
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
pussi spune:
bb la Hotel Aurora, sala mica! De Codrina nu stiu...
ma cum ajung si eu la carte?
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis sa incerc si eu sa mai pun filmulete danseaza pe melodiile catelului vorbitor aratam animalute Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
am vazut ultimile 3 filmulete... bravo! Lucas inca nu aduce nimic cand ii cer... nici nu-mi arata catelul in poze, ci numai pe strada... caci el e taticul tuturor cateilor (cred ca o sa mi-i aduca pe toti la usa peste cativa ani)... a, si nu stiam ca ai tuns-o pe Alessia...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
adra_bell spune:
Ellis, Petro se referea la inserarea unui link pe blog.
Jasmin, d-asta e bun forumul asta cateodata
.
Matza mea a adormit, intr-un final ma dispera ca ea avea doua somnicuri pe zi, unul de 2-2.5 ore la pranz si unul de juma de ora pe seara. Acum si-a redus somnul de la pranz, doarme o ora, rar o ora jumate, si seara nu mai vrea sa doarma deloc, si de obicei, face ca trenul de oboseala. Acum sper sa nu dea chef la noapte![]()
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Miha, la antepenultima pagina. |
merita muuuulte voturi.Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
PUSSI 
JASMIN
DE LA O CO-NEBUNA! pai pe strada si a mea sare pe toti cainii; mai stie sa arate pe carticica soricelul(pe asta il stie din cantecele mele) si puiul, dar nu sta sa o invat, ea ce prinde ii cateva secunde -1 min, ca asa cum o vedeti in filmulete e toata ziua...si eu tot nu slabesc!
frateee...ce-mi dispar jucariile...toate cred ca-s pe dupa mobile, maine le cautam cu aspiratorul..
ADRA AM PRICEPUT...DAR GREU![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
mariussimiuc spune:
Ce dragalasa e Alessia asa tunsa.
Si ce frumos danseaza. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Ce dragalasa e Alessia asa tunsa. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
NU E DRAGALASA, MA PACALESTI! E CHELIOASA!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
bb_yasmi spune:
mai stiti ceva de sherri??? parca avea programare joi, nu??
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007