LMA Bulgarasi si globulete 2007(136)
Raspunsuri - Pagina 13
adinag spune:
Ellis, ce fainfilmuletul unde se alearga cu tati! Rad de una singura! Auzi, dar voi aveti doua tv-uri sau mi se pare mie?
mihuta spune:
Eu sunt treaza de la 6 si zau daca stiu de ce...
Ellis, ce draguta e Alessia cand danseaza, asa face si Sophia, ca o rockerita bataie din cap. Si ea stie sa aduca magarul, mingea, oglinda, papusa, doar ca uneori nu vrea.
Roxxy, foarte faina petrecerea, intrebarea mea e ce ati facut cu parintii? Ca m-am gandit si eu la varianta petrecere cu copii, dar n-aveam loc de parinti, asa ca am amanat pentru anii viitori.
Adra, in mod sigur erau prietenii mei cu tripletii cei pe care i-ai vazut in Crang, cred ca i-ai prins in prima si ulima plimbare de pana acum. Cum te mai simti cu regimul?
Jasmine, si eu ma tot cenzurez ca am tot felul de ganduri negre cu ce ar putea fi, cutremur, criza, accidente, in general ma linisteste statistica, ma gandesc la toti care au crescut copii fara sa aiba parte de asemenea drame si imi spun ca procentele sunt de partea mea.
Mai, Sophia a ramas singura care nu merge singura? Sta in picioare, ba mai mult aseara in pat numai cu asta s-a indeletnicit vreo 2 ore, stat in picioare picat in fund, stat in picioare picat in fund samd. Dar sa faca un pas singura inca n-am vazut.
mami de Sophia
adra_bell spune:
Miha, multumim! Esti o dulce
! Cred ca d-aia iti ies tie asa prajituri yummu, yummy!
Multumim tuturor fetelor pentru voturi!
Mihuta, ma simt bine cu regimul, n-am mai avut nici o criza. Nici Eva nu merge in picioare, face turul casei sprijinindu-se de mobile, dar nu merge singura, nici macar nu sta singura.
Eu sunt capiata rau, Eva a dat chef azi-noapte![]()
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
bb_yasmi spune:
neata
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
eu sunt bucurosa ca de vreo 3 zile si-a 'lungit" iasmi programul de somn cu juma de ora dimi....deci doarme de la 20 pana la 8!!! cat de mult pot dormi copii la 1 an???
voi folositi microundele?? eu ii incalzesc iasminei laptele dimi si seara.
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adalia spune:
Multumim pentru urari, Anca!
nu am mai scris de luni bune, dar am mai citit din cand in cand. va admir pe toate care aveti timp si de calculator, si de puiuti, si de slujba. eu inca nu am timp de calculator. :)
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata LA MULTI ANI PENTRU SARBATORITII ZILEI Iris de Kiva Adalia Charisa de Adalia Cezar Rares de Sanduta anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creem Offff, Mariuca ce nasuc julit ai Cum de ai reusit asa performanta..de fapt ce ma intreb ca doar o vad pe fi-mea ce tot cade si se loveste!Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
pai a cazut in parc impingand o jucarie ,oricum de atunci a mai facut o julitura la ochi si una la nas
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
Neata
Lavinia eu ii incalzesc la microunde Mariei .
Adalia eu am timp de calculator cand sunt la birou ca acasa nicivorba![]()
O zi buna la fete

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
eladea2005 spune:
neata si de la noi...![]()
n-am mai apucat la calculator (in stilul in care o faceam) de vineri.. asa ca a cu' am de recuperat..![]()
noi suntem bine, tot la ai mei, pana merg eu la controale la stoma...ca sa am cu cine sa-l las pe piticul meu atomic...![]()
noi ne laudam ca stam tot mai mult in picioare nesustinuti!!!!!!! cred ca in curand o sa ne luam zborul...![]()
ancad, ce mai stii de SOnia? Cum stau cu banutii?
ellis, n-am reusit sa va vad filmuletele, ai mei au un calculator nou si trebuie instalate divese plugin-uri si alte dracii...nu ma pricep...
da' o dam noi de capat...![]()
si noi, mamicile din Cluj vom avea o intalnire vineri...cu bebeii nostri...abia astept...![]()
pupici si revin dupa ce-mi actualizez informatiile!![]()

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ancadragoman spune:
Andreea acum spunea Oana ca mai trebuie sa se stranga 16000 -banii dintr-un cont de la care nu are inca situatia,azi aflam exact cat mai trebuie.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA

(26.05.2008)