Muresence.....la apel!!!! (13)
Raspunsuri - Pagina 11
olim spune:
BINE AI VENIT PE LUME SARA!
SA FII PAPACIOASA, NECOLICOASA SI SANATOASA!REFACERE RAPIDA MAMI SI MULT LAPTIC PENTRU PUIUT! 

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kover ... noi:Kristian este pe Zinacef intravenos(pneumonie).Robert are stare subfebrila asa ca mergem la medic. mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407 / |
Sanatate!!
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
Felicitari Anca, sa va traiasca puiutza

Sanatate si la Alex
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
brigita spune:
FELICITARI ANCA! BINE AI VENIT BB SARA

,micuta sagetatoare
Mersi ptr. urari, ia poftiti la 

.
Abia apuc sa va scriu, mometan sunt intr-o pauza de musafiri
.
Sanatate la bolnaviori
CAROLA este masina de pompieri si la Kaufland.
BRIGITA mami de
TIMEA(13.11.2001) si
ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ...
...
Criss75 spune:
Brigitta, la multi ani si tot ce iti doresti! 
Cred ca vineri seara te-am vazut cu fetele la Auchan, nu sunt sigura ca tu erai dar cum le-am vazut pe fete, mi se pare totusi ca voi erati la doua danduri de noi. ![]()
Criss si Alex (11.05.2003)
Camelia spune:
Felicitari,Anca!
Sa va traiasca pruncuta si sa va bucurati de ea! Refacere rapida! 
Brigita, la multi ani!
Petrecere frumoasa!
Biancas spune:

Brigita ce as manca o pizza la ora asta
. sa ne traiesti 100 ani de acum incolo 
.
Mai eu cred ca voi o asteptati pe Anca acasa de asta nu scrieti nimic
. Cred ca pe maine, poimaine cel tarziu e cu Sara acasa
. Sa te tii la colici 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
tania-z spune:
Fetelor din Mures,
Va rog, daca ati avut contact cu doamna doctor neurolog Foisoreanu, imi spuneti si mie cat de greu se ajunge la dansa, cu cat timp inainte se face programare, daca are si cabinet?
Ma mai intereseaza daca dansa propune internarea pentru investigatii la pacientii veniti din alte orase si, in acest caz, daca ma pot interna si eu impreuna cu copilul.
In cazul in care va trebui sa stau in Targu Mures pentru investigatii, dar fara internare, imi puteti recomanda o pensiune (sa pot sta cu un baietel de 3 ani)?
Va multumesc din suflet!
Criss75 spune:
| citat din mesajul lui tania-z Fetelor din Mures, Va rog, daca ati avut contact cu doamna doctor neurolog Foisoreanu, imi spuneti si mie cat de greu se ajunge la dansa, cu cat timp inainte se face programare, daca are si cabinet? Ma mai intereseaza daca dansa propune internarea pentru investigatii la pacientii veniti din alte orase si, in acest caz, daca ma pot interna si eu impreuna cu copilul. In cazul in care va trebui sa stau in Targu Mures pentru investigatii, dar fara internare, imi puteti recomanda o pensiune (sa pot sta cu un baietel de 3 ani)? Va multumesc din suflet! Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005) www.pensiuneafortuna.ro" target="_blank">Cazare in Sibiu |
Din pacate despre doamna doctor nu m auzit, deci nu pot sa-ti spun nimic. Langa spitalul judetean este o pensiuneconstruita exact in acest scop. Poate ne spui mai multe despre tine, ce probleme ai, poate te putem ajuta cumva.
Criss si Alex (11.05.2003)
lizzy spune:
| citat din mesajul lui tania-z Fetelor din Mures, Va rog, daca ati avut contact cu doamna doctor neurolog Foisoreanu, imi spuneti si mie cat de greu se ajunge la dansa, cu cat timp inainte se face programare, daca are si cabinet? Ma mai intereseaza daca dansa propune internarea pentru investigatii la pacientii veniti din alte orase si, in acest caz, daca ma pot interna si eu impreuna cu copilul. In cazul in care va trebui sa stau in Targu Mures pentru investigatii, dar fara internare, imi puteti recomanda o pensiune (sa pot sta cu un baietel de 3 ani)? Va multumesc din suflet! Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005) www.pensiuneafortuna.ro" target="_blank">Cazare in Sibiu |
draga tania, nu am intrat in contact cu dna dr foisoreanu, dar am sunat-o pe dna mea dr de familie si am intrebat-o daca stie ceva.
astfel, pot sa iti spun ca dr foisoreanu este sefa clinicii de neuropsihiatrie infantila din tg.mures, spitalul respectiv este in zona centrala a orasului, absolut separat de spitalul judetean sau clinicile de pediatrieI si II existente la noi care sunt in alta zona. nu am aflat daca are cabinet privat dar am aflat ca pt a va primi trebuie facuta o programare in cadrul spitalului unde dansa lucreaza. pot sa merg eu la secretariat acolo, cu un scan al diagnosticului, eventual, sa vada ca nu cer degeaba programare... am inteles cineva din secretariat face programarile, deci nu as intra in contact direct cu dna dr. spitalul il cunosc pt ca acolo faceam gimnastica medicala cu Ianis, pt probleme motorii minore. daca te pot ajuta, cu mare placere. iti trimit nr meu pe PM.
orice ar fi, sanatate multa!

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari