Muresence.....la apel!!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

anca:speram ca sinteti bine,ca deja o tii pe Sara in brate.noi:Kristian este pe Zinacef intravenos(pneumonie).Robert are stare subfebrila asa ca mergem la medic.brigitta: LA MULTI ANImamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Anca, iti tin pumnii, sper ca esti bine si tu si bebelina. Lasa luminitele, cele mai frumoase luminite o sa le ai tu in ochi in momentul in care o sa-ti tii bebelina in brate.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

anca cred ca la ora asta tii bebelina in brate
asteptam cu drag vesti
kover sanatate multa va dorim, acuma am venit si noi de la urgenta, alex o avut azi noapte 40 febra.
ma duc sa mananc ceva ca is moarta de la 9 plecati.
va pup

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Anca, nastere usoara si bebe sanatos, iti doresc!
Kover si Olim, sanatate la bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mesaj de la Anca:

"Azi la 13.30 s-a nascut comoara noastra SARA, 3200 kg, 51 cm, nota 9. V-am pupat!"

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Felicitari Anca , refacere usoara si bebelina sanatoasa si papacioasa
Te asteptam sa revii acasa sa ne povestesti cum a fost.
Daca nu as fi vazut ca ai scris azi noapte as fi spus ca ai nascut azi noapte ca in mesaj ai scris 1.30.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Kover, Olim imi pare rau . Sanatate la baieti.

Am modificat putin lista si am introdus-o pe cea mai noua membra nascuta azi.
Brigita...maine te asteptam cu , si pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Felicitari Anca .Refacere rapida.
Bun venit pe lume micutei Sara.
Asteptam cat mai curand vesti si poze, evident.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Bun venit pe lume, Sara!!! Iti doresc viata usoara ca pana, dulce ca mierea si frumoasa ca trandafirul!!!

Anca refacere usoara si multa odihna!

Mergi la inceput

Acum ma gandeam ca Anca a nascut cu 11 zile mai repede...19 era DPN.
Noi suntem bine, asteptam serbarea in 18.12. Sunt curioasa daca va spune poezia ca fata noi o spune dar numai daca are chef. In rest turuie toata ziua, colinda cum poate, azi s-a apucat sa cante ceva cantec cu Scufita Rosie(si ma duc la bunicuta sa ii duc placinte...la la la...)...o colinda mai canta Domn domn sa inaltam.... Se vede ca are activitate la gradinita.

Mergi la inceput