Muresence.....la apel!!!! (13)
Raspunsuri - Pagina 10
kover spune:
anca:speram ca sinteti bine,ca deja o tii pe Sara in brate.noi:Kristian este pe Zinacef intravenos(pneumonie).Robert are stare subfebrila asa ca mergem la medic.brigitta: LA MULTI ANImamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
Criss75 spune:
Anca, iti tin pumnii, sper ca esti bine si tu si bebelina. Lasa luminitele, cele mai frumoase luminite o sa le ai tu in ochi in momentul in care o sa-ti tii bebelina in brate.
Criss si Alex (11.05.2003)
olim spune:
anca cred ca la ora asta tii bebelina in brate

asteptam cu drag vesti

kover sanatate multa va dorim, acuma am venit si noi de la urgenta, alex o avut azi noapte 40 febra.
ma duc sa mananc ceva ca is moarta de la 9 plecati.
va pup

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Camelia spune:
Anca, nastere usoara si bebe sanatos, iti doresc!
Kover si Olim, sanatate la bolnaviori!
Biancas spune:
Mesaj de la Anca:
"Azi la 13.30 s-a nascut comoara noastra SARA, 3200 kg, 51 cm, nota 9. V-am pupat!"
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:

Felicitari Anca
, refacere usoara si bebelina sanatoasa si papacioasa 
Te asteptam sa revii acasa sa ne povestesti cum a fost.
Daca nu as fi vazut ca ai scris azi noapte as fi spus ca ai nascut azi noapte ca in mesaj ai scris 1.30.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Kover, Olim imi pare rau
. Sanatate la baieti.
Am modificat putin lista si am introdus-o pe cea mai noua membra nascuta azi.
Brigita...maine te asteptam cu
,
si
pe aici ![]()
Bianca
Criss75 spune:
Felicitari Anca 

.Refacere rapida.
Bun venit pe lume micutei Sara.
Asteptam cat mai curand vesti si poze, evident. 

Criss si Alex (11.05.2003)
canuta-om-sucit spune:
Bun venit pe lume, Sara!!! Iti doresc viata usoara ca pana, dulce ca mierea si frumoasa ca trandafirul!!!
Anca refacere usoara si multa odihna!
Biancas spune:
Acum ma gandeam ca Anca a nascut cu 11 zile mai repede...19 era DPN.
Noi suntem bine, asteptam serbarea in 18.12. Sunt curioasa daca va spune poezia ca fata noi o spune dar numai daca are chef. In rest turuie toata ziua, colinda cum poate, azi s-a apucat sa cante ceva cantec cu Scufita Rosie(si ma duc la bunicuta sa ii duc placinte...la la la...)...o colinda mai canta Domn domn sa inaltam...
. Se vede ca are activitate la gradinita.
Bianca