Moastele sfintilor (2)
Raspunsuri - Pagina 11
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irina.c.
tu traiesti cum trebuie,adica asa cum a trait Hristos, cum au trait Apostolii?iti rastignesti trupul cu patimile si cu poftele lui?ti-l istovesti in privegheri si posturi, stai indelung in rugaciune?si chiar daca ai face toate astea n-ai nici un drept sa judeci cum traiesc altii, fiindca judecata e a lui Hristos. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007) am blog |
NICI PE DEPARTE, Irina!
Nu traiesc plina de pocainta, nu sunt bunatatea intruchipata. am pacate multe si dese...
Eu nici nu indraznesc sa-mi compar viata cu cea a lui IIsus! Nici cu a omului IIsus nici cu a Dumnezeului IIsus.
Spre deosebire de ALTII.Eu nu urlu in gura mare ca FAC cea ce a facut IIsus,venind cu argumente care sa-mi ´´sustina´´ nemernicia, argumente interpretate de o mana de oameni plini de ´´duh´´.
Si daca vine cineva sa-mi spuna ca cea ce face este conform invataturii,(macar de ar fi asa) imi permit sa judec in prostia mea. E pacatul meu.
Vorba veche romaneasca: pana ajungi la Dumnezeu te papa sfintii...
Stanescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Psst: Ästialaltii de pe margine - ca stiu ca sinteti si râdeti de vä präpaditi : Voi mai aveti floricele!? Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Nu mai am, ca le-am scapat pe jos ultima oara cand m-a pufnit rasul!
irina.c. spune:
ca sa nu se mai inece lumea cu floricele rog moderatorii sa inchida subiectul Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
hannen spune:
fara misto,eu m-am inecat cu cafea.Acu` ce inchidem?
scuzati glumita si dati vina pe Ham din cauza lui m-am inecat,na Ham !ti-am mai pus una in circa!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
irina.c. spune:
inca odata solicit moderatorilor inchiderea acestui subiect. Multumesc. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
BeLucci spune:
Nu inchideti subiectu' ca am venit cu forte noi. Am fost la zapada ieri si bine o fo'.
Asa ...
Irina o sa fiu o lady(nu Lady J...) si n-o sa spun fix ce-mi trece prin cap...
Uite eu nu am declarat nicari ca sunt sola scriptura. Ca dovada ca am declarat ca nu legile ne vor mantui. Astea sunt date ca sa avem si noi un reper pe pamantul asta. Sa nu fim ca animalele sa ne omoram intre noi. (acuma credca am jignit animalele...)
Nu mi-ai dat peste ochi cu nimica. Nici nu ai cu ce....
Eu m-am referit in general la oamenii care se inchina la moaste si altele. Nu am spus uite ce face Irina. Nici nu am stiut ca tu faci asa ceva, alta era imaginea mea despre tine. Dar nah nu toti suntem perfecti, incepand cu mine.
Nu stiu de ce sambatarii merg sambata la bise si nu duminik. Nu stiu nici cine si dece a spus sa tina catolicii ortodocsi, penti , bapti...etc duminica. Nici nu ma intere. Eu ma duc la bise cu gandul sa ma inchin lui Dumnezeu si sa-i simt prezenta. Am mai spus ca zilele calendarului nu mai sunt cum au fost. Asa ca eu nu am de unde sa stiu acuma care e adevarata zi de odihna, a Domnului..
Ham ai spus ca toti avem Duhul Sfant...
Eu credca toti simtim Duhul Sfant cand ne cerceteaza(bine aici depinde si cat de ignoranti suntem, ca sunt unii anesteziati total...). Credca atunci cand ai Duhul Sfant, esti diferit.
Duhul Sfant este relatia speciala cu Dumnezeu. Dumnezeu ne vorbeste prin Duhul Sfant.
Credca Dumnezeu ne constientizeaza cat de pacatosi suntem prin Duhul Sfant
ladyJ spune:
´´Asa ca eu nu am de unde sa stiu acuma care e adevarata zi de odihna, a Domnului..´´
BeLucci, numeri pana la 7, incepand cu Dumnica.
Asa afli care-i ziua de odihna
ham spune:
citat din mesajul lui BeLucci ...Ham ai spus ca toti avem Duhul Sfant... |
Eu asa cred, ca suntem toti fii Lui, facuti dupa chip si asemanare, iar viata asta este un cumul de experiente ce ne pregatesc pentru desavarsire...
In desavarsirea asta, religia si urmarea anumitor ritualuri nu au nici-o relevanta.
BeLucci spune:
citat din mesajul lui ladyJ ´´Asa ca eu nu am de unde sa stiu acuma care e adevarata zi de odihna, a Domnului..´´ BeLucci, numeri pana la 7, incepand cu Dumnica. Asa afli care-i ziua de odihna |
Wow Lady multumec pt lumina! Dar am o problema ...nu stiu sa numar pana la 7.
Uite la ce ma refeream. Daca e sa tinem sa tinem dupa original, nu? Adica dupa calendarul original. Cum era atunci pe vremea lui Isus si inainte de Isus. Dar pt 'ca ca'lendarul a suferit o schimbare ...nu mai e cum a fost. Poate sambata de atunci la noi pica joi...nah si ce-o sa facem atunci????? La asta ma refeream...
De asta eu zic ca nu e important, no..(dupa mine, dupa alti eu o sa merg in iad pt asta...).
Ham sti de ce cred eu ca Duhul Sfant nu e in toti oamenii?
Credca Duhul Sfant trece ptn fiecare, dar El nu poate locui in noi fara Dumnezeu...Daca nu e Dumnezeu in noi, nu poate fi Duhul Sfant.
Daca nu credem in Dumnezeu(adica suntem atei), Duhul Sfant nu poate locui in noi. Ne poate doar cerceta. parere mea
http://www.youtube.com/watch?v=rWqYkS6BXRk&feature=related(sper sa va placa , ca eu toata ziua m-am gandit la versurile astea...)