Moastele sfintilor (2)
Raspunsuri - Pagina 12
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui BeLucci
Wow Lady multumec pt lumina! Dar am o problema ...nu stiu sa numar pana la 7. Uite la ce ma refeream. Daca e sa tinem sa tinem dupa original, nu? Adica dupa calendarul original. Cum era atunci pe vremea lui Isus si inainte de Isus. Dar pt 'ca ca'lendarul a suferit o schimbare ...nu mai e cum a fost. Poate sambata de atunci la noi pica joi...nah si ce-o sa facem atunci????? La asta ma refeream... De asta eu zic ca nu e important, no..(dupa mine, dupa alti eu o sa merg in iad pt asta...). Succesul fara Dumnezeu inseamna faliment!:) |
Ai, mai eu nu am zis ca mergi in iad daca tii duminica . Pentru ca iadul nu exista
Serios, am inteles perfect la ce te referi.Eu zic sa studiezi calendarul vechi, cel de acum 2000..si ceva de ani(ca sa luam timpul lui IIsus) si ai sa vezi ce si cum s-a schimbat , care e ziua de odihna pe care a tinut-o Iisus si care se mentioneaza in Biblie.
Ideea e ca, zilele tot sapte la numar sunt ca pe vremea lu´Moise
Crezi ca a sarit cineva candva peste numaratoare?
Ca tot ai adus vorba....stii ca nasterea lui IIsus nu a fost in Decembrie,nu?Dar confuzia nu apare din cauza ca s-a schimbat calendarul ci din cauza premeditata.
BeLucci spune:
Citat: |
Ai, mai eu nu am zis ca mergi in iad daca tii duminica . Pentru ca iadul nu exista Serios, am inteles perfect la ce te referi.Eu zic sa studiezi calendarul vechi, cel de acum 2000..si ceva de ani(ca sa luam timpul lui IIsus) si ai sa vezi ce si cum s-a schimbat , care e ziua de odihna pe care a tinut-o Iisus si care se mentioneaza in Biblie. Ideea e ca, zilele tot sapte la numar sunt ca pe vremea lu´Moise Crezi ca a sarit cineva candva peste numaratoare? Ca tot ai adus vorba....stii ca nasterea lui IIsus nu a fost in Decembrie,nu?Dar confuzia nu apare din cauza ca s-a schimbat calendarul ci din cauza premeditata. |
Taci mei, ca exista iadul(din pacate).. Nu la tine m-am referit ca zici, ca merg in iad pt ca nu tin ziua de odihna cum trebuie.
Da credca sa scimbat ordinea(nush cum sa ma exprim ), adica zilele se numara tot la fel dar din cate stiu sa intrerupt numaratoarea undeva...si a inceput de altundeva. Dar chiar vb ta, tre sa mai citesc despre asta.
Da stiu ca nasterea lui Isus nu e in Decembrie.