Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Buna dimineata!Nu e nimeni la?Eu aproape am terminat dar mai vreau una sunt zombie
Doamne ce vreme urataploua si e frig tareee....as vrea zapada

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

foarte mult imi place ca se mentine inca traditia portului po pu lar in anumite zone din tara , felicitari

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Nu prea aveti chef de scris azi.
Cretuline va chinuie dinti am auzit.Of lasa ca iesi ei si cine a fi frumoasa apoi? Cretulinele, bineinteles!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

acestea fiind spuse .. ma retrag catre casa.

o zi buna.

pupici

PS: nu stiu de ce am in continuare starea asta de kko ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Elena, nu stiam ca te poti intoarce in CIC, daca ai renuntat la el. Super misto atunci!

Grati, Dudu sa se ia de mana cu Mariuca mea!

Ema, multumim de melodie, o sa incerc si aceasta varianta. Ca mai avem 13 dinti de iesit... oricum, cine a inventat melodia cu elefantii, a facut o super treaba! S-ar fi imbogatit din drepturile de autor, daca ar fi inregistrat-o la osim.

Roxana, eu nu-mi imaginez ce dureri are, ca nu stiu cu ce sa compar. Din viata mea. Si asta e doar inceputul, fiind fetita. Sa vezi mai incolo, cand incepem cu lucrurile caracteristice femeilor. Hehehehe! Sa te tii atunci!

LA MULTI ANI PENTRU BREAZ, CLARA, MAYA, BIANCA, VLAD SI MARC!!!! SA FITI SANATOSI SI VESELI MEREU!

Dani, haiosica ideea, eu stiam una de prin State, cred, sau Anglia. Oricum, o s-o punem in practica la anu' sau chiar peste 2 ani.

Am vazut ca avem si primul bebelus de la odiseea de ianuarie-februarie 2009. Daria, chiar daca esti nascuta prematur, noi speram ca vei creste mare si frumoasa si vei fi sanatoasa!

Monica, parca mi-o descriai pe Mariuca mea, la imbracat/schimbat pampersi. Zici ca sunt cuvintele mele, despre ea. Hehehehe!

Ramona, da, o chinuie rau durerile... Ooooof, noi si-asa am dat-o din colici-n dinti, asa ca a fost o durere continua, ca sa zic asa. Colicile au tinut-o pana la 4 luni, durerile de dinti au inceput la 4 luni jumate', iar primul dinte i-a iesit aproape de 6 luni. Deci avem state vechi!

Elena... poate vremea sa fie de vina? Poate ca nu-ti iese dorinta de revelion? Hmmmm... Sau ca Biti e maraita si ea? Dar trec toate!!

Am scapat de corvoada de a sta afara, ca e Dani cu muncitorii. Bine, nu mai e asa frig. Dar prefer sa stau in casa, la caldurica, cu Mariuca, decat in vant.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Carevasazica: Victorasul meu a mancat azi la ora 8:00 250ml lapte. La 10 l-am bagat la nani fara sa ii dau nimic de mancare, iar la ora 13.30 s-a trezit. La 14.00, deci dupa 6 ore de la laptele ala chior, a mancat cu chiu cu vai un castronel (atentie, nu castron) de pilaf cu pui. Intrucat incepusem de ceva vreme sa ii pasez cu furculita, m-am gandit acum ca poate nu ii place asa, si i l-am mixat iar. Niciun rezultat.... Am sa ma pacalesc singura si o sa imi spun ca e de la raceala . Abia astept sa ma duc diseara la policlinica sa il cantaresc. Sa vezi atunci stres. La 8 luni si 3 sapt. cand l-am cantarit ultima data avea 9500gr. Binisor, nici nu stiu cu ce se ingrasa...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

buna ziua fetele mele dragi si clopotei scumpi!
eu va citesc zi de zi dar nu apuc sa raspund niciodata.
Daria are foarte multa energie,vrea sa fie plimbata de manaute prin casa,trebuie sa pazesc pisica de ea ca se duce sa ii faca "mai-mai" si o scutura de coada de zici ca e carpa de praf.biata pisica cate patimeste si tot trage la Daria sa o "mangaie".acum 2 zile rodea si pisica un os si Daria i la furat din gura.deci va dati seama ce e la noi in casa.
acu s-a trezit si sta in picioare in patut,se uta pe geam dupa mine si bombane ceva.
noi papam cam asa
dimineata la 8-9 lapte
la 1-2 ciorba/supa +pireut cu carnita la gratar,ficatel la cuptor,depinde ce avem in meniu.
pe la 4-6 mar copt,iaurt cu biscuiti,branzica,ceva de genu asta.
pe la 8 cereale si al 23 cand se culca lapte.
vad ca de 3 zile nu se mai trezeste noaptea.se culca la 23-24 si se trezeste la 10 dimineata chiar 11.frumos,nu?
si doarme si de 2 ori pe zi.cam o ora.
in fine la noi nu seamana o zi cu alta.
asaaaa...
intrasem de fapt sa urez la multi ani sarbatoritilor de astazi+ celor ce isi serbeaza ziua de nume.
avem o clopotica Ecaterina! sau o mamica?cred ca e clopotica.
imi cer scuze daca gresesc dar ii urez oricum la multi ani,multa sanatatesi toate cele bune!
ii urez si mamei mele la multi ani!
va pup pe toate dulce de tot,muuulta sanatate clopoteiilor si voua!
sa citesc numai de bine,da?

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

am uitat sa zic ca la programul de masa mai adaugam zilnic o mandarina intreeaga,o portocala sau o banana.ii plac mandarinele ceva de speriat.nici nu apuc sa ii curat la cat de repede mananca.
una peste alta mananca bine zic eu.
i-am luat ieri cizmulite de iarna si o rochita rosie si hainuta de mos craciun
ce frumos va fi craciunul asta!!!!!
mama cate as vrea sa va zic,sa va raspund....dar ma striga!se aude un mama tare suparat din camera ei!
v-am pupat!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ema multumesc pt raspuns,cred ca il voi cumpara totusi 170 nu e o suma mare daca te duci in Carrefour si iei unul mai de doamne ajuta tot dai 80-100lei.Cu iaurt a tot papat amestecat dar acum nu mai vrea nici asa merci pt sugestii.

Grati nici mie nu mi-a venit cm,se pare ca noi cele cu alaptat intensiv noapte-zi ii mai asteptam eu sincer nu prea le duc dorul.

pt micuta Daria sa reziste si sa se faca mare si sanatoasa.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Feteleeeeeeeeeeeeeeee ! Saluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut !

Va scriu pe shestache de la biroul meu cel jmecher din CJ !

Cazimirul e la cresa , e bine , nu s-a imbolnavit deocamdata . Stam in picioare si mergem de-a busilea cu viteze ametitoare . Abia ne mai tin in frau asistentele de la gradi .

Gata , ies ca ma dau astia afara . Hihihi ...

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

hai ca poate va fac chef de vorba ..

CAPITOL NOU!!!!!

elle

Mergi la inceput