Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 23
anca.b spune:
LauraI, mi-au intrat ieri banii! poti sa intrebi la directia de munca...la Cluj n-au intrat pt ca le-a fost lene sa trimita hirtiile...

| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana 'Neata, zuze buburuze ![]() Anca.b, acu' am bagat si eu de seama ca nu mi-a intrat alocatia pe card luna asta Noroc ca ai zis si m-am uitat si eu pe extrasul de cont. Oare de ce? Unde pot sa intreb? Ia sa cer extras de cont si pe luna trecuta (eu nu am mai scos banutii si comandam mereu de pe LR.fr, asa ca nu am mai tzinut evidentza), poate am o surpriza! Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Atat sunt de mare Filmulete Octombrie - Noiembrie 2008 |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:

Breaz,
Bianca Maria
Vlad Mihai
Maya Ioana
Clara Sofia
Marc Andrei

Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
danybv spune:
fetelor ia uitati aici o idee frumoasa de a-i surpinde pe copii , puteti veedea www.scrisoaredelamoscraciun.com/" target="_blank">aici
Mie mi-a placut tare mult .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Ellenuta spune:
a venit pe lume primul bebelus al odiseei ianuarie-februarie 2009!!
sa ne rugam pentru fetita
caci s-a nascut prematur, la 26s.
dalma
membru incepator
Jurnal
Romania
oradea
100 Mesaje
Trimis la: - 21/11/2008 : 17:46:52 Link direct catre acest raspuns Arata profilul Email autor Adauga dalma la lista ta de prieteni Adauga semn de carte la raspuns
Buna seara tuturor,
Sunt sotul Dalmei, m-a rugat sa va ""informez"" si pe voi...
Deci, pe data de 11.11.2008, ora 13.50, a venit pe lume Daria Maria, un bondoc mic de numai 700 grame la bord...
Ca sa continui cronologic...cum vi-a spus si Dalma, Marti, 04.11.2008, la un control de rutina, medicul a constatat ca are colul deschis - a urmat in 05.11.2008 internarea de urgenta...si ca "meniul" sa fie complet, in 06.11.2008 i s-a rupt si apa stand in pat, deci fara sa faca cine stie ce efort....deci toate premisele sa nasca....DAAAR nu a facut-o pana abia pe 11.11 deoarece membranele nu s-au rupt ci doar s-au fisurat, nepierzand tot lichidul si bebe fiind bine si in acea perioada...
Momentan amandoua se simt bine, cea mica ia in greutate, e in incubator, respira singura (nu a fost intubata nici o secunda, a respirat singura din secunda 0). De mancat mananca bine (in masura in care poate manca un prematur de 700 gr), a evoluat de la 2 ml lapte la inceput, la 17 ml aseara, fara sa regurgiteze nici un strop.
Momentan medicii nu se pronunta,cu toate ca Daria e o luptatoare (asa ii spun medicii - si noi) pt ca evolueaza bine pana acum, asteptam cu totii sa treaca primele 10-14 zile in care speram ca Dariuta nu ne va face nici o ""surpriza"" neplacuta.
Cam asta ar fi...
Sanatate multa tuturor...
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
anca.b spune:
O, doamne! ce micutza e!!!!
sa fie bine gogosica mica!!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti la multi ani Breaz! Ginette ti-am raspuns Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
danybv spune:
sa-i ajute Dumnezeu
sa treaca cu bine peste aceasta perioada si sa creasca mare si sanatoasa bebelusa Daria
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
monicaa spune:
Am inceput sa citesc de la sfarsit la inceput si m-am bulversat toata cand am citit de micutza Daria. Doamne Dumnezeule..700g..pui micutz. Multa putere sa cresti mare sanatoasa si numai ganduri bune proaspetilor parinti.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
monicaa spune:
Si am facut si noi 10 luni!!!
Te pupa mami si te iubeste tare tare Clara mea.

Multumim frumos de urari 

Si ca sa nu fie asa orice zi mi-a demonstrat copilu' astazi ca intelege foarte bine ce ii spun si de fapt si de drept daca face sau nu ce ii spun eu e chestie de mofturi.
La imbracat nu mai sta de mult si nici la schimbat pampersi. Si sincer am renuntzat sa ma mai stresez. Trag de ea, o pun la loc ca pleaca, ii dau chestii interzise etc fara sa ii mai spun nimic.
Ei..astazi dimineata m-am luat de ea si pe un ton foarte serios i-am spus ceva de genul "Mami nu iti e rusine?! Acum esti fata mare. Stai sa te imbrac si apoi mergi la joaca.".
Mai nu va imaginati ce fatza a facut la mine..
..s-a potolit si a stat agatzata cu ochii in ochii mei pana am terminat cu imbracatul. Si apoi i-am zambit si i-am spus "Acum suntem gata" si parca am apasat pe buton: a si plecat sa alerge crema si pampersul tocmai schimbat.
Si cica nu pricep ![]()
Ema superba melodia de pe youtube!!
PS Am si eu o rugaminte
...Clara mea este si Sophia nu Sofia. Corecteaza cineva pe prima pagina? Multam.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Noroc ca ai zis si m-am uitat si eu pe extrasul de cont. Oare de ce? Unde pot sa intreb? Ia sa cer extras de cont si pe luna trecuta (eu nu am mai scos banutii si comandam mereu de pe LR.fr, asa ca nu am mai tzinut evidentza), poate am o surpriza!