Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (230)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Yaia am facut vaccin aproape in fiecare luna ca sa fim la zi cu schema de aici.Oricum sunt foarte suparata cred ca am facut o greseala sa vin cu el asa de mic sa schimbam climatul.Am fost azi la medicul de familie si el crede ca are astm urmeaza sa facem investigatii.
Pt ca suntem un caz magrav s-ar putea sa reusim sa ajungem mai repede sa ne vada pediatrul de la stat.M-a sfatuit sa nu ma duc la privat sa platesc 200 de lire pe consultatie aiurea.
Ma gandesc serios sa vin cu el in tara la un control

Sincera sa fiu, nu cred ca ai facut nicio greseala. Nu ati schimbat mare lucru, doar ca poate trebuia sa gasiti o cale de mijloc in schema de vaccinare, daca el facuse deja anumite vaccinari in tara, trebuia vazut ce a facut deja si continuat de acolo.
Cat priveste chestia cu astmul, vezi ca e suprafolosit diagnosticul. Ai grija sa fii sigura ca chiar are astm. Eu am avut o problema cu tusea acum vreo 2 ani si voiau sa-mi dea medicamente pt. astm, desi nu aveam, doar pentru ca nu puteau pune un diagnostic si ca e atat de comuna boala aici. Am refuzat sa iau, bine-nteles, de vreme ce nu aveam astm. M-am tratat singura cu sirop de ridiche neagra. In 2 zile am scapat de tuse dupa ce tusisem 4 luni, faca ca ei sa poata sa ma trateze (specific faptul ca ramasesem cu tusea aceea rea dupa ce fusese o raceala tratata gresit de medic, asa mi-a spus alt medic de la ei).
Daca asta te-ar linisti si ai mai mult incredere in medicii de aici, poti imbina utilul cu placutul: o vizita in tara, analize plus vizitat familia si prietenii!

Sanatate multa!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Off Rox sunt tare amarata.Pai am observat ca oboseste cand merge mai mult si respira greu,noaptea se cam sufoca il tin mai mult ridicat ca sa doarma si el putin.M-au intrebat si daca avem in familie(bunicul meu a avut).Plus ca are si un suierat in piept mai nou .Am inteles ca exista si o forma care dispare pana la 6 ani acum sper totusi sa nu fie.Vedem ce fel de tsete o sa facem aici si daca nu suntem multumiti luam bilete de avion.

teo

offffffff, tare greu trebuie sa fie pt voi, sanatate multa papanasului si mult curaj voua, poate totusi nu este decat o raceala

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Roxanica frumosica, am notat cartea...simt nevoia de ceva usor...acum citesc volumul 2 din Shogun...vorba vine, ca nu am mai apucat sa pun mana pe carte de vreo 2 saptamani...am un examen pe 4 decembrie...poate dupa sa am mai mult timp...desi nu am invatat NIMIC pt. examen...offf...stress...

Ma duc, am o datorie la Adimercede si la Carpatina!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, spor la invatat si bafta la examen. Dupa 4 decembrie te ascult din cartea cu pricina.

Moldoveanca, nu stiu multe despre astm, oricum nu se dezvolta asa usor si sigur e tratabil. Deocamdata trebuie sa te asiguri de diagnostic, sa faceti analize. Si poti sa verifici in tara inca o data. Cand veniti?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Erina, ce dulceata e Daria...Sa poarte sanatoasa noile achizitii.

Maria, copiii sunt bine, multumim. Nu prea apuca sa interactioneze prea mult...dar atat cat o fac sunt multumita. Andrei e clasa IV, cerintele sunt mari si preocuparile lui diferite...

Moldoveanca , sanatate multa papanasului.

Bernix, , multumesc.

Adi, bine ati revenit ! Ma bucur ca ati avut o vacanta placuta in general in DE/Ro. Lisei, ici , sa reintre in programul de somnic si papa.

Mad, multumesc. Sa poarte sanatos Robert noile achizitii.

Carpatina, cred ca Trandafirasul in timp va prinde gust de plaja sau zapada...

Sabina, sanatate multa la copiii si tie . Spor la biblioteca. Cate pagini mai ai?

Yaia ,spor la invatat si bafta la examen.

Rox, sper sa nu aveti parte de epopee...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Si aici o lista cu ceva carti SF care au placut sotului meu
(Must Have inseamna ca am citit si eu seria, e exceptionala si e considerata de capatai in SF):
Frank Herbert – Dune saga – MUST HAVE
1. Dune:
2. Dune Messiah
3. Children of Dune
4. God Emperor of Dune
5. Heretics of Dune
6. Chapterhouse: Dune

Frank Herbert & Bill Ransom - Worship novels
1. The Jesus Incident
2. The Lazarus Effect
3. The Ascension Factor

Peter F. Hamilton - Greg Mandel Trilogy
1. Mindstar Rising (1993)
2. A Quantum Murder (1994)
3. The Nano Flower (1995)

Peter F. Hamilton - The Night's Dawn Trilogy
1. The Reality Dysfunction (1996)
2. The Neutronium Alchemist (1997)
3. The Naked God (1999)

Peter F. Hamilton - The Commonwealth Saga
1. Pandora's Star (2004),
2. Judas Unchained (2005)

Peter F. Hamilton - The Void Trilogy
1. The Dreaming Void (2007)
2. The Temporal Void (released in the UK on October 3 2008)
3. The Evolutionary Void (forthcoming, 2010)

Mai avem si alte SFuri, dar nu sunt de exceptie: Neal Asher nu-i place sotului meu, cica e ok, dar nu grozav. Mai are Justina Robson, dar inca nu a citit, nu pot spune nici eu cum e.
Dar zic eu ca pentru inceput, sunt de ajuns. Mai scriu mai tarziu daca mai descoperim ceva bun.

Multe sunt traduse si in romaneste, Hamilton e cam nou, dar am gasit tradus si in romaneste cate ceva, am luat socrilor si cumnatului Commonwealth saga parca, dar cumparate doar de pe net si parac livrau doar in tara.

Poze

Mergi la inceput

Roxana, Celia, mersi. Dar sa nu ma ascultati, ca nu stiu daca o sa invat. E test pe computer, cu intrebari grila, asa ca o sa ghicesc...sper eu ca bine.

Trebuie sa fug, am de cumparat sanie si de luat puiul de la gradinita...pe maine!

Poze

Mergi la inceput

Myral, astazi am avut sedinta cu parintii la Andrei...in subiectele discutate era si cel al vaccinarii fetitelor. Eu nu am ramas , fiind mamica de baietel... dar din discutiile cu mamicile de fetite cred ca toate cele 9 nu vor fi vaccinate... Urma sa vina medicul scolii... pentru prezentare, pentru convingere...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Mad sa poarte sanatos Robert noile achizitii, sa se bucure de jucari si cartu atat el cat si ceilalti care le vor primi.

Erina ai o fetita tare frumoasa

Sabina spor la treaba, sigur ai nevoie, e bine ca a venit mama ta, asa nu mai stai cu grija la biblioteca.

Carpatina, sunt sigura ca o sa iubeasca trandafirasul atat zapada cat si nisipul, este o delicata.

Yaia, bafta multa la examn.

Am vorbit cu Rodica in urma cu ceva timp,era inca bolnavior Darius, am mai incercat dar nu a raspuns, sper sa ne dea curand vesti.

La mine merge net-ul tare aiurea....incerc sa trimit un mesaj si dureaza sau imi spune ca nu e disponibil, am scris acest mesaj de

Astept vesti si de la Aniast.

Am scris mesajul in urma cu aproape o ora, ca sa nu spun ca l-am scris de doua ori....merge net-ul ca naiba

Se pare ca Roxana m-a lasat sa termin capitolul, nu cred ca voi putea...net-ul asta.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Yaia ici , si noi speram sa fie bine cu ...ghicitul.
Mai mami dar ce plimbarica cu saniuta ii pregatesi tu lui Tudor... Noi mai avem de asteptat zapada pentru sanius...

poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput