Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (230)
Raspunsuri - Pagina 21
Pinacolada spune:
Danielle02- vazut poze.....o dulceata, era inebunita dupa zapada....frumos!
Moldoveanca- ce face micul print? e mai biine?
Erina spune:
Moldoveanca, offf vestile nu sunt foarte bune...Nu e neaparat sa aiba astm. Si Daria suiera cind a fost racita.
Nu trebuie sa te invinovatesti ca ai mers cu el Londra (ati vrut sa fiti cum normal pentru o familie tinara, adica impreuna). Nu credca e de la schimbarea de clima. Poate a slabit imunitatea de la vaccinari si s-a suprapus cu o raceala.
Bafta multa sa da-ti peste un doctor dechis la minte si sa isi revina repede.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Emma, Celia, Cecilia,multumesc

Erina spune:
M-am jucat un pic astazi si am facut poza asta si asta (contrastul e prea mare dar aici Daria seamna bine cu mine intr-o poza de la 1,7 ani).![]()
greyeras spune:
Seara buna fetelor!
Azi chiar nu am reusit sa intru pe forum, doar ce am deschis calculatorul sa vad ce si cum cu lapticul, se pare ca asta seara il ia tati in drum spre casa.
La tara a fost tare frumos, dar foarte frig. La fel si la botez, ne-am simtit bine, iar Adelina a fost foarte cuminte si a stat cu cumanatele mele si nepotica careia ii spune "dada" si daca e cu ea nu mai are treaba de nimeni. Sambata seara a nins foarte mult acolo, era feeric, niste fulgi mari si cadeau asa incet. Cand am plecat de la botez deja se asezase zapada pe jos. Doar ca ieri a iesit soarele si la pranz deja se topise zapada.
Merg sa recuperez din urma.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Pinacolada spune:
Roxana si fetele cu experienta- Luca va fi "steluta" la serbarea de Craciun la gradi, si m-a pus sa-i fac o costumatie...
are cineva vreo idee?
a sugerat sa fie imbracat in galben si cu stelute pe cap ....mai sunt si fulgi de nea si aia vor fi albi,. normal!
bikmaria spune:
buna seara fete dragi ,am lasat Rodicai un msg pe mess pana sa plec la servici si am primit raspuns de la ea ,mi-a promis ca o sa treaca si pe aici
merge netul tare nashpa 
danielle02 spune:
nu face nimeni cap. nou?eu nu stiu:((((
papanash,si eu i-am dat fetii lapte de cocos,nu prea i a placut,mai mult s-a instrambat si noi ne-am amuzat :D
mada,am vazut pozele cu chinezutul tau frumos 
roxana,exact la fel face si mandra mea,isi umple gura cu mancare si apoi o scuipa,si eu pe cale de a ma bucura ca mananca fata mea bucatele :((
carpatina,la inceput nu ii blenduiau mancarea si incercau sa o invete cu bucatele,pana au obosit :D,am zis sa o blenduiasca ca sa manance si ea ceva,ca altfel nu mananca nimic toata ziua,:(((9
yaia,si Ebonee mai baga cate un borcanel,mai ales cand nu am timp de gateala,nu am ce face,insa tot trebe sa ii blenduiesc ca altfel scuipa tot,decat sa imi fac nervi,mai bine ii blenduesc si nu ma chinui,iar fata e satula :D
exact asta a zis si doctorita despre lapte,in loc de 7 masuri sa ii pun 6 si tot asa,dar cand vad cu ce pofta il bea...parca nu am curaj,e ca si cum mi ar interzice cineva mie sa nu mai mananc cicolata in fiecare zi :D:D
erina,am vazut frumoasa cu ochi albastri si cu par blond frumos frumos,a mea e toata carliontata,mai ales motul din frunte :D
frumoasei tale,
cecilia,sa stii ca eu ii arat fetii mele poze cu,Cristi mereu,ca sa nu cumva sa isi gaseasca altu` pe la gradinita :D
pinacolada,daaa,cum sa nu?nu vroia nici sa manance,numai afara a stat :D
noi am tras o fuga pana in oras fiindca ramasese fata fara "chiloti" :D
m-am uitat dupe un bradut mai maricel dar nici unu` nu era mai mare de 1,80 :((
am adormit in sfarsit "energia" si acu ma relaxez si eu putin pe you tube,
am uitat sa va zis,trebe sa nasca a mea catelusa zilele astea si sunt foarte emotionata,i-am cumparat alt patut si paturici,parca ma pregatesc eu de nascare :D
va pup,
pozici
Ebonee (02.10.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bikmaria buna seara fete dragi ,am lasat Rodicai un msg pe mess pana sa plec la servici si am primit raspuns de la ea ,mi-a promis ca o sa treaca si pe aici merge netul tare nashpa ![]() BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
confirm cele scrise de mai sus, am vb si eu cu ea, o asteptam mai tarziu cu vesti despre ei.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina M-am jucat un pic astazi si am facut poza asta si asta (contrastul e prea mare dar aici Daria seamna bine cu mine intr-o poza de la 1,7 ani). ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
superbe pozele, iar Daria este ffffffff expresiva, ca frumoasa stim cu toate ca este...are cu cine sa semene

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem