Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (230)
Raspunsuri - Pagina 17
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danielle02 sa ma laud si eu cu un super desen facut de a mea maimutica :D http://good-times.webshots.com/photo/2937077040101671646PlpUVm?vhost=good-times pozici Ebonee (02.10.2007) |
micuta artista in devenire!Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Mada28 spune:
Carpatina as alege sa plec pentru ca nu stiu daca rezist sa-l las sa planga fara sa merg eu la el. El doarme in camera cu noi.
Cecilia eu nu prea stiu cum sa fac sa ia alt lapte. Noaptea cauta singur titi cand plange si-l iau in brate.
Rox si Yaia Multumim pentru aprecieri.
Yaia problema la mine e ca suge doar noaptea si nu vrea alt lapte.Pana la 6 luni mai manca lapte praf cand ieseam afara,dupa aia a refuzat complet bibele. Iar din canita... ia o gurita si apoi il lasa.
Multumesc pentru raspunsuri.
Mada
Gabriela77 spune:
Danuta, nu am mai ajuns la DEva, am fost doar l Ludus, mergem la dEva saptamana viitoare, poate ne vedem atunci, ar fi super!
DIwana, chiar stam in capete opuse ale clujului, eu pe campului in manastur! CE face nazdravanul?
BErnixo, deci DEgetica o comite mai des cu papa?Ei, deja sunt mari, ce mai???
Yaia, pana la urma deja nu mai sunt bebelusi copilasii nostri si e bine, zic eu, sa se obiisnuiasca cu toate mancarurile.
Adi, mi-era dor de postarile tale
Andreea, ce rau imi pare de constipatia puiului!
Daniellle, ce frumoasa e printesa!
Pe Rodica, am vazut-o pe la mamici de Baia mare, si mie mi-e dor de ea
Carpatina, esti bine?
Roxana, apropos de relaxarea la birou, ma mai intalnesc cu persoane care nu au copii si imi pun intrebarea ucigatoare: NU te plictisesti toata ziua acasa???? Si inevitabil ma gandesc ca atunci cand mergeam la serviiciu nu eram nici 50% atat de obosita! Asa ca e de inteles
Si nu in ultimul rand, si cu putin intarziere, FELICITARI mireeselor noaster castigatoare!!!!! Sabina Y si Nanuta!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
papanash spune:
Voi ati dat lapte de cocos la pici ? ca am cumparat niste nuci si i-as da si lui.
Am ajuns si eu ieri in real. nebunie mare,nu-mi imaginam ca e asa mare.am fost si la DM , acolo am gasit pampers 5 si am luat niste pachete cadou cu cosmeticale. N-am gasit body-uri marimea mare,erau la oferta 7 buc 500.000 vechi,bumbac, dar mici.
am plecat cu porbagajul plin, insa ce mi-a placut mult a fost caruciorul masina in care l-am pus pe Ghighi, acolo a stat si a claxonat si a invartit ghidonul, si tipa sa se uite lumea la el, facea bezele
, facea cu okiul ( inchide amandoi okii, stransi tare, si dupaaia rade de isprava lui).am vazut si cateva modele de laptopuri pt. el, cam scumpe, alea ieftine erau fragile.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Andreea, in nici un caz nu-i mai pune supozitor daca iese cu sange.inseamna ca are o fisura, are dureri mari saracul
. da-i orice pe gura, compoturi, ceai de musetel, lapte acru, para, debridat. Exista ceaiuri speciale, crusinul e f. bun dar atentie mare c=la concentratie ca e f. toxic. Supozitorul oricum da dependenta, merge o data, dar nu rezolva cauza constipatiei.Multa sanatate !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
aeperju spune:
Emma, cum e zapada??? Pup pe Andrei si neaprat ne vedem in decembrie!!! Va invit la un ceai la noi!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Da, foarte frumos....l-am scos pe Andrei afara si radea cand ii cadeau fulgusorii pe nasuc!
Cu invitatia, o acceptam cu cea mai mare placere. Dai un telefon si se rezolva. Multumim frumos!
NOi ocupati ca intotdeauna! Am avut sambata 2 ore libere (in sensul ca l-am alsat pe Andrei cu cineva ) si am mers la un suc in mall. Ne-am simtit super mai ales ca noi libere nu avem. Asa ca...am mai respirat si noi. Inr est toate bune. Andrei e sanatos, noi stam dupa fundul lui mereu, asteapta numai sa ne jucam cu el.
sanatate multa si voua si va pupam dulce!
emma si andrei
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina De Rodica si micul morosan mai stie cineva? |
Ultima data mi-a scris pe mess ca erau amandoi bolnaviori si ca vor trece pe la noi cand vor fi bine...asta a fost acum cateva saptamani (2 poate). Acum ceva timp, pe mess, la statut, aparea un comentariu cum ca li s-a marit familia...vreun nepot/nepaota ma gandesc!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Carpatina, esti bine? |
Sunt bine, merci de intrebare.. nici n-a fost ceva grav, mi-am scos un lipom..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui danielle02 sa ma laud si eu cu un super desen facut de a mea maimutica :D http://good-times.webshots.com/photo/2937077040101671646PlpUVm?vhost=good-times |
Foarte frumos!
Cu mancarea - cred ca-i subevaluam pe piticii nostri. Ieri la pranz inca nu era gata mancare de oameni mari, asa ca Tudor a servit un borcanel de 1 an: paste cu legume si branza. Si cand am deschis borcamul si am vazut pastele alea bucati de 2cm, am zis ca o sa scuipe tot! Dar el a papat tot borcanul, chiar cu pofta! Asa ca ai mai mare incredere, pune-i in biberon lapte din ce in ce mai putin, redu la fiecare biberon cantitatea cam cu 20-30 ml si o aduci la cantitati mai mici.
Sa stii ca nu moare de foame fara lapte!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
Yaia.. tu de care borcanele folosesti? Eu pana acum n-am reusit sa o conving pe Ioana sa manance mancarea din borcanele..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)