Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (230)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Neata!

Se vede ca a fost uratel weekendul asta... Ati tot scris de zor.

Vreau sa urez la multi ani si tot ce va doriti sarbatoritelor din aceste zile: Bee si RGE si Ceciliilor. Sa aveti parte numai de bucurii si fericire.

Am citit multe, am uitat multe , asa ca nu vreau sa aud de extemporal...

Zilele astea am tot umblat: am fost la babyexpo si am luat vreo 2 jocuri de lemn, 1 body cu gat, 2 pleuvere pentru robert, cateva cadoute pentru niste bebei mai mici si mai mari. Am ajuns si la gaudeamus unde am tot luat carti pentru copii si carti pentru oameni mari. Am gasit si cartile de la adevarul si le-am luat. Asa ca si eu am facut praf banii pe ultima indemnizatie .
Ieri am fost la biserica, apoi un pic la cumparaturi. A dormit copilul meu 3 ore dupa amiaza. Cred ca l-a linistit sfanta impartasanie.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, sa fiu sincera eu abia asteptam sa vin la serviciu sa ma odihnesc dupa weekend. Sa stii ca si la noi tot primavara au disparut eczemele alea dar zau daca imi dau seama de la ce pot fi.

Recunosc sportiv, desi o sa primesc ceva rosii, sunt convinsa (numai bine, si asa sunt scumpe in perioada asta!), ca si eu uneori gasesc weekendurile obositoare, ca nu mai sunt obisnuita zi-lumina cu Tudor, uneori gasesc mai linistita o zi la birou.

Eu personal cred ca aerul rece are legatura directa cu uscarea pielii. O cred din ce in ce cu mai multa tarie. Experienta proprie imi spune clar ca aer rece=piele uscata si cu rani minuscule, cu sange. La mine trece mai repede, in cateva saptamani si cu crema, pielea se obisnuieste. Pielea lui Tudor insa nu se adapteaza la fel de repede, plus ca lui nu ii pot aplica aceasta crema si inca nu am gasit-o pe cea la care pielea lui sa raspunda...si am incercat cateva! Daca o gasesc pe aia minune, dau de stire!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabitz,super ajutorul tau in bucatarie,ce mai?ai baiat mare si descurcaret
mada,nu am reusit sa vad pozele tale,nu stiu de ce?imi zice ca pagina a expirat???!!!
yaia,erau mai multi copii cu saniutele,dar au fugit saracii cand au vazut ca Ebonee vrea sa se dea in toate,nu ii ajungea doar una :D
a stat afara ieri aproape toata ziua,am adus o in casa doar sa pape :D

Ebonee a ajuns la doctor saptamana trecuta fiindca nu prea vrea sa manance,mananca putin in comparatie cu,cat ar trebui :((
so,verdictul a fost ca trebe sa ii scot laptele,avand in vedere ca baga noaptea si cate 400 ml,deci fetii nu ii mai arde a manca peste zi,dar problema e ca ea iubeste laptele,urla non-[stop daca nu ii dau cand are chef,nu stiu cum o sa fac,
cica ar trebui sa manance ce mancam si noi.la varsta asta nu mai e bebelush,nu mai trebuie sa ii blenduesc mancarea fiindca trebe sa invete sa mestece,are 4 dinti :D
cam greu si nu prea ma incumet,nu o stiu satula daca ii dau doar bucatele de mancare in manuta ca sa manance singura,

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Neata!

Se vede ca a fost uratel weekendul asta... Ati tot scris de zor.

Vreau sa urez la multi ani si tot ce va doriti sarbatoritelor din aceste zile: Bee si RGE si Ceciliilor. Sa aveti parte numai de bucurii si fericire.

Am citit multe, am uitat multe , asa ca nu vreau sa aud de extemporal...

Zilele astea am tot umblat: am fost la babyexpo si am luat vreo 2 jocuri de lemn, 1 body cu gat, 2 pleuvere pentru robert, cateva cadoute pentru niste bebei mai mici si mai mari. Am ajuns si la gaudeamus unde am tot luat carti pentru copii si carti pentru oameni mari. Am gasit si cartile de la adevarul si le-am luat. Asa ca si eu am facut praf banii pe ultima indemnizatie .
Ieri am fost la biserica, apoi un pic la cumparaturi. A dormit copilul meu 3 ore dupa amiaza. Cred ca l-a linistit sfanta impartasanie.

Tu deja ai terminat banii,la mine inca n-au intrat...sa folositi cu placere lucrusoarele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sa ma laud si eu cu un super desen facut de a mea maimutica :D
http://good-times.webshots.com/photo/2937077040101671646PlpUVm?vhost=good-times

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mada28, frumoase pozele de la motz si tare scump chinezul sarbatorit. La chestiuni de intarcat nu ma pricep.

Papanash, eu ma gandeam sa il aduci pe Ghighi si la mine la treaba, nicidecum sa te dau in gat la protectia copilului.

Gabitz, tinem pumnii pentru mersul la doctor, musai sa imi zici si mie ce ati facut. Mergi la un ortoped anume?

Andreea11, poate o perioada este ok cu laxative, ca sa se poata curata tot ce s-a adunat in colon. Insa ele dau dependenta, ca si supozitoarele. Teoretic ar trebui incercat fara. Humana nu e prea slab, in timp isi face efectul, si nu da dependenta.

Yaia, si la noi mergea Locoid ala (cu cortizon), insa nu stiu de ce la ultima criza de dermatita nu si-a mai facut efectul

Mad, sa folositi sanatosi achizitiile.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mada28
Am atasat ceva poze pe flicker de la mot - sunt tare restanta cu pozele
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/3055689878/in/photostream/

Fetelor am si eu nevoie de ajutor! M-am decis sa-l intarc pe Luca. Face 1 an si 2 luni, si se scoala noaptea des mai des decat cand era mic, manaca bine in rest, nu accepta alt lapte. Stiu ca poate as mai putea sa-i dau dar ma oboseste mai ales ca de 3 luni merg la servici . Plus ca nu l-am lasat niciodata o noapte fara mine. Si e tare greu . Mai vrem si noi sa iesim. Macar de revelion.
Deci vreau sa-l las cu bona si taticul lui cateva zile acasa si eu sa dorm la mama. Ce ziceti?
Am nevoie de pareri . Voi cum i-ati intarcat fara sa plecati de acasa? Si cum au reactionat?
Mai era varianta sa mearga Luca la mama sau la bona acasa dar cred ca pentru el ar fi mai greu sa iasa si din mediul lui. Nu credeti?
Va rog mult astept raspunsuri.
va pup
mada28 si Luca

Foarte frumos micul chinez! Bine ca poza cu tortul e neclara...ce imi faci, pui poze cu tort inainte de pauza de pranz?

Cu intarcatul, experienta proprie, l-am invatat mai intai cu biberonul cu lapte praf, ca pt. mine era important sa bea lapte. Si a fost treptat: inlocuita total masa de pranz, aia de dinainte de somn, dar a luat ceva timp, ca la inceput bea 20ml, chestii de genul asta. Dar cu rabdare, s-a obisnuit. Pasul urmator, dat biberon si dimineata. Apoi seara ii dadeam biberon si tzitzi doar in completare, ca sa adoarma. Cand nu prea mai era lapte, a renuntat el la tzitzi dimineata, se satura cu biberonul. La fel s-a intamplat si la masa de seara. Dar eu nici nu am luat in calcul plecatul de asa si intarcatul brusc, deci aici nu te pot ajuta.
Si ce a ajutat foarte mult la noi a fost faptul ca si biberonul il dadeam in aceeasi pozitie ca si atunci cand il alaptam, doar ca in loc de tzitzi avea in gura biberonul. Ceea ce mi s-a parut foarte importanta a fost decizia mea, odata procesul inceput, nu m-am razgandit, sa ma intorc la alaptat, mi s-a parut ca l-as zapaci pe bietul copil. Si la noi intarcatul a mers ca uns.
Precizez ca acum e pe lapte de vaca, dar cred ca e mai bine sa-i dai formula pana pe la un an si jumatate, daca vrea. Daca nu, e bun si laptele 'normal'. Si poti sa i-l dai cum il vrea el, in biberon sau in canita cu cioc sau chiar in cana normala. Ideala ar fi ultima solutie...
Succes!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

cica ar trebui sa manance ce mancam si noi.la varsta asta nu mai e bebelush,nu mai trebuie sa ii blenduesc mancarea fiindca trebe sa invete sa mestece,

pai si la cresa ii blenduiesc mancarea?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, zau eu am mare admiratie pentru mamicile care stau cu puii si se ocupa si de casa. De cele mai multe ori ma simt mai obosita in weekend decat in cursul saptamanii, in ciuda programului incarcat cu munca, alergaturi pe ici pe colo si sport. Cat despre eczeme, m-ai convins si pe mine ca poate e de la frig, daca gasesti vreo solutie te rog da-mi un semn. Aaa, si un PM cu o adresa de mail.

Danielle, pai ce e drept bea multicel lapte Ebonee. Normal ca il prefera, ca e mai bine la biberon. Dar sa manance bucati e mai greu. Andrei nu mananca nici acum bucati, desi paine si biscuiti mesteca bine mersi. Ba musca de 3 ori si umple toata gura, apoi mesteca si inghite. Mancare bucati nu vrea si pace. Si are 8 dinti si o masea.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Tu deja ai terminat banii,la mine inca n-au intrat...sa folositi cu placere lucrusoarele!

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

multumim. Dar nu e prea tarziu ca sa nu fi intrat?

danielle super desenul lui Ebonnee

Mergi la inceput