Pepenasi de iulie-august 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

azi daca reusesc o sa pun niste pozici de la mare

anka eu am o broblema cu comanda aia. mi-a venit un mail de la ei ca "Lors de votre dernière visite, vous avez créé un panier sur laredoute.fr contenant un ou plusieurs articles.
Le délai de celui-ci arrive à expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider*. Alors n'attendez plus ! "

pai si cum sa validez comanda aia? ca nu gasesc de unde. ma luminezi si pe mine ce si cum? pls... ca eu dupa cum am zis mai sus, sunt cam lovita...cred ca mi s-a zdruncinat capul cam tare la cazatura

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

salut

te lamuresc eu daca vrei..

ai mess?

io is maramara2004 pe yahoo

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

marina la asta nu m-am gandit, numai ca noua ni-l face d-na dr acasa

sun voi ce vaccin faceti?

am vazut ca vb despre scutece, adevarul e ca astea pampers miros cumplit, cred ca trec si eu la happy

si mai am intrebari:
merge cineva la intalnirea supermame?
duce cineva la bazin?

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

va ashteptam la capitolul 45

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ce am zis mai sus ca i-am dat am impartit in 2 portii a cate 140 ml fiecare. am uitat sa mentionez asta ea mananca o portie de 100 de obicei. am inteles ca e ok 120-140 ml la o masa mai ales cand va contine si ou si carne si va inlocui o masa de lapte.

marina trece el si genunchiul.

ano faine tare pozili

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Gagici merci de raspunsuri la tetine. Deci Fairy Sensitive e ceea ce tb sa incerc. Mada merci. Simt ca si io tot pe la 6 luni trec la nr 3. Asta e, el e shefu'.

Sybille iti tin pumnii la intalnirea cu psihologul (si eu am ceva "experiente" in spate dar simt undeva ca tu ai mai mult ...). Mai ... eu zic sa nu te controlezi si sa plangi ... Mai lasa-l incolo de control, atata vreme cat asta inseamna de multe ori sa ne inabusim trairile si sa ne negam pe noi insine. Asta e ceea ce eu am facut mult timp ca sa "dau bine" (sau ceea ce credeam eu ca da bine, k vad k mai mult succes am acum) sau ca sa nu ma simt vulnerabila sau alte prostii. Acum incerc sa nu mai fac.
Apropo de psihologi si eu am simtit mereu ca duc cu mine chestii stupide si repetitive, cercuri vicioase din care nu pot scapa si unde nu ma pot urmari si intelege. Asa ca m-am dus la un moment dat la un psi. Nu traversam nici o criza majora in perioada aia, dimpotriva eram fericita si echilibrata si am simtit ca exact ala este momentul in care pot avea putina rabdare si consideratie pentru mine 1nsami. Din pacate nu mi-a placut tanti aia, am simtit ca is prea desteapta si cu prea putine probleme acute pentru ea. Eu ma duceam doar pt ca voiam sa ma inteleg si nu pt ca voiam sa ma sinucid ori ca aveam cine stie ce depresie. Nu cred ca ea era pregatita pt asa ceva. Ce m-a scos din sarite rau si dupa a 4-a sedinta nu m-am mai dus: faptul ca in loc sa ma ajute sa ma cunosc ... dc io ii spuneam o dilema de a mea, ea imi zicea parerea ei despre cum trebe facut in cazul ala. Adika io: "mie imi e frica sa aduc copii pe lume, nu mai cred ca lumea asta e un loc bun pt ei, uite pana si clima se incalzeste" Ea: "eu nu cred ca e incalzeste clima, astia spun prostii" (bine asta e varianta satira, dar cam asta era ideea). Si nici nu mi-am mai batutu capul sa caut alt psi mai bun.

Sun 230ml la o masa??? Hai nu ma enerva din nou, te rog!!!!
Si sa stii ca is sociopata: adica imi place la nebunie sa stau singura cu zilele si cu majoritatea oamenilor vb punctual - dc sunt intrebata raspund si atat. Nu ma vezi sa fac conversatie si sa povestesc io fo chestie.

sursu uelcom back, am uitat sa zic !!! Ceva filme, tearte vedem si noooooi??? Sau esti la loc la biberon de tot?
Despre tetine, mie mi se pare ca raman unsuroase daca le spal numa cu apa. Si bine ... de multe ori nu le spal imediat asa k ... Ca tot pomenea Sybille de organizare. Ha ha!!! Eu nici macar nu vb de asa ceva.

moni eu ii dau apa lui Vladut. Dr a zis ca e f bine si sa nu-i mai dau milupa alea de 22 de ron de care vb tu pt ca sunt indulcite. Numa ceai normal si de ala eu nu ii dau pt ca se impute rpd si nu stau toata ziua sa ii fac si sa il racesc. Pana la urma ce atata fieruta de plante? Copilu tb sa se hidrateze si pt asta apa e cea mai buna si mai sigura. Eu asa zic.

xena
Esti de coma cu Maria si cu ziua ta perfecta si cu tatzele lu' profa. Moama bai profa cum te descurci tu sa intri in gura celor mai rele de gura de pe aici ...
Edit: Doamneeeee Anooooo m-ai terminat azi cu tot ce ai postat. Fata esti tzicnita ceva de speriat shi zau ca te iubesc ...

maitreyi pentru fina

ana_a ma bucur ca esti alaturi de mine

Scutece - eu le-am incercat pe toate si raman fan Pampers. Nu am patit niciodata sa imi iasa kk sau pipi. Poate cu pipi atunci cand trebuia sa trec la masura mai mare si nu m-am prins. Eu trec la masura urmatoare imediat ce atinge limita superioara. De ex pana acu 2 sapt foloseam nr 3 (4 - 9kg parca) si am trecut la nr 4 (7 - 20) iar Vladut are 7.8 kg. Deci as fi putut sta si in 3 insa incepeam sa vad urme de la elastic si se facea imediat ca o minge plina cu pipi. Nu ma omor dupa mirosu' ala de nush'ce dar nici nu ma omoara el pe mine

Sun ce ma bucur ca ai mentionat subiectul "supica". Eu is varza la diversificare si n-am inceput inca. Dar de multe ori m-am intrebat care-i faza si de ce ar trebui sa-i dau copilului fiertura de legume. Sau practic apa in care au fiert diverse ... Ce pisici contine aia, dupa ce ca majoritatea subst nutritive se distrug la fierberea in apa. Adika de fapt ... CE ii dau io sa manance? Ca imi da cu virgula sincer.

laremi good to see u. M-ai distrat cu mesajul la care scrii de 3 zile. Si eu scriu de dimineata la asta

Capri pana la urma care-i faza cu CICu??? E mai safe sa intram FIX la 1 ian???

Camy ma bucur ENORM!!!!!!!!!! pentru impacarea cu cei din jurul tau

Offf boti shi eu mai dau in cate o dementza de ranesc copilu' de atata iubit. Zau ca tre' sa ma controlez ca imi vine sa-l mananc crud!!!!!!
Cum faci sa ii stea parul atat de frumos si cuminte lui Garga??? Ca al meu zici ca are un cuib de ciori in cap, mi-e shi jena sa iesi cu el. Mai mult ca sigur zice lumea ca is dusa cu capu' shi eu i-l asez asa. Of, oare de ce imi e teama ca stie tata lumea ca n-am o doaga?

Dianami tu stii ca shi eu m-am tzicnit de cand sunt mama? Sunt f f emotiva, dau apa la shoareci (ceea ce inainte era o maaare rushine pt mine si nu plangeam in fatza cuiva nici daca crapam) si multe altele. Uneori chiar ma ingrijorez, nu destul ca mereu am fost nebuna satului, acuma is si labila psihic.
Nah si dc s-a tasat coloana ce fac? Alta n-am de unde lua, nu?

Mergi la inceput