Iasule, mandra cetate (81)
Raspunsuri - Pagina 19
adi69 spune:
Mersi Mihaela,nu mai fac,n-am gasit cand cautam si am facut butoiase cu nuca,mersi..
Slaba miscarea pe aici,bucatariti sau va distrati ?
Cum a fost la Mos Craciunul copiilor?
l_carmen2003 spune:
Voiam sa va urez sarbatori fericite, sa va gaseasca Mosu' sanatosi si fericiti si sa va aduca tot ce va doriti si in plus impliniri si liniste si dragoste!
LA MULTI ANI!
Sarbatori fericite!
adi69 spune:
Multumim de urari Carmen,la fel si voua!
Eu am o intrebare...unde gasesc bocanci(de zapada) goretex?(cred ca asa se cheama) erau la Escalade langa BRD-ul de la Hala da nu mai este magazinul.
Trebuie sa-mi cumpar azi,maine .
connie1974 spune:
Buna dragelor.
Va scriu de azi sa fiu sigura ca am transmis urarile mele de an bun, sanatate, sarbatori fericite si tot ce vreti voi sa se implineasca. Anul care vine sa fie cat mai luminos si fara griji. Va pup si Craciun Fericit.
Daca mai am timp sa intru o sa mai scriu. 
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
buli spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adi69 Multumim de urari Carmen,la fel si voua! Eu am o intrebare...unde gasesc bocanci(de zapada) goretex?(cred ca asa se cheama) erau la Escalade langa BRD-ul de la Hala da nu mai este magazinul. Trebuie sa-mi cumpar azi,maine . Adriana |
este un magazin al unui italian pe cuza voda, cam peste drum de magazinul familia
are tot felul de bocanci misto - sau avea acu un an - poate nu s-o fi stricat
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
hello
nu reusesc sa dau de cristina, deci nu am gasit doamna la curatenie.
e ffff tirziu, dar imi incerc norocul: stiti pe cineva?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
alexz spune:
Ca veni vorba de gradinite. Cam tre' sa-l dau si eu pe sobolanelul meu la o gradi dela toamna, pana nu se salbaticeste de tot. Asadar, please, astept orice informatie referitoare la gradinite, dotari, preturi etc. De preferat in zona centrala...
adi69 spune:
Buna dimineata!
Mi-am luat bocanci.Sant din gritex ,sant lunguti,pana la jumatatea pulpei si-s beton ,cred ca ma tin pana ies la pensie..
Am gasit la un magazin pe Cuza Voda(mersi de info Anca),sant doua sau trei cu incaltaminte unul langa altul,parca Nemesis se numeste magazinul(oricum ceva cu N).
Alex,Catalina a mers la Euroed si i-a placut.
A avut noroc de o educatoare buna,acum e invatatoare la grupa de copii pe care i-a avut la gradinita..
Puncte bune,educatori buni(Catalina chiar a fost pregatita de clasa a-1-a la sf gradinitei),au scoala pana in cl a IV a si invatatori buni,elevi putini in clasa,au elevi care au intrat primii la Sadoveanu sau Negruzzi in clasa a 5-a,se face engleza zilnic de la grupa mica.
Puncte slabe,spatiu putin,clasele micute si multe grupe-de la pampers pana la pregatitoare-cam aglomerat la gradinita , nu au loc afara amenajat..inca..au doar o bucata de spatiu verde si o parcare mica si betonata,si tot la puncte slabe ,dupa mine,as trece si costul.
Ultimul pret de care stiu era 450 ron pentru program scurt,pana la 14 fara masa,cu pachetel de acasa.
La asta se adauga 30sau 40 ron ptr fiecare optiune de extra gradinita(sah,dans,pictura)
Au si un program prelungit,pana la 18,cu masa la 8.30,gustare la 10,pranz si somn la 13,gustare la 16..la asta se calculeaza (se calcula,nu mai stiu acum) cate 10 ron pe zi in plus,ptr masa.
Vii nu vii la gradi,platesti,doar daca anunti din timp si lipsesti vre-o luna nu se plateste taxa.
Una peste alta,Catalinei i-a placut acolo,si mie,si am fi continuat si cl a I a dar nu cred ca am fi putut sustine financiar..
Am cunoscuti care au copii la Fundatia FEG,si-s multumiti(preturile sant usor mai mici) ,la fel si la gradi de langa Sadoveanu,Kindernustiucum..
Va doresc o zi buna!(si spor la treburi)