Iasule, mandra cetate (81)
Raspunsuri - Pagina 20
GabrielaG spune:
Buna dimineata...dau acum repede o cafea fierbinte cu laptic...
Am reusit sa vin de pe drumuri, sunt cam desumflata din anumite puncte de vedere, dar vine Craciunul si abia astept sa fac bradutul.
Va doresc sa aveti sarbatori linistite, multi colindatori si sa va aduca Mosul in primul rand sanatate si tot ce va doriti...
Gabriela si baietii
alexz spune:
| Citat: |
| Alex,Catalina a mers la Euroed si i-a placut. A avut noroc de o educatoare buna,acum e invatatoare la grupa de copii pe care i-a avut la gradinita.. Au si un program prelungit,pana la 18,cu masa la 8.30,gustare la 10,pranz si somn la 13,gustare la 16..la asta se calculeaza (se calcula,nu mai stiu acum) cate 10 ron pe zi in plus,ptr masa. Vii nu vii la gradi,platesti,doar daca anunti din timp si lipsesti vre-o luna nu se plateste taxa. |
Saru' mana de informatii. In traducere libera, m'ar costa distractia un minim de 700 lei pe luna (450 + haleala pt programul prelungit + un sah sau ceva). Basca taxiul, ca nu stiu cat de dispus ar fi Codi sa mearga zilnic pe jos un km dus si unul intors. Cam scumpitel, ca sa zic asa... Mai ieftin totus decat la Kinderland, unde as ajunge la 900 de lei dintr'un foc.
O gradinita de stat rezonabila nu exista, totusi? ;;)
anymony spune:
FETELE....NINGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
adi69 spune:
Alexz,nu stiu de gradi de stat,poate te ajuta fetele .Stiu ca e buna gradi 22(Tatarasi) dar nu stiu detalii decat ca are program prelungit.
Am vazut si eu taruca de zapada asezata pe masini..
Eu mai speram totusi sa avem un Craciun alb...
Anca ai gasit pe cineva ptr curatenie?
Constanta,Gabriela, multumim de urari!
Eu m-am culcat la 2 dimineata si m-am trezit la 7..am atatea de facut azi incat..nici nu-mi vine sa ma apuc de ceva,nici nu stiu de unde sa incep.
Tre sa-mi fac o listuta..si sa ma tin de ea si poate pe la 4 reusim sa plecam cu colindul...
DAca nu mai intru..
Craciun fericit alaturi de cei dragi,cu multa sanatate si liniste sufleteasca pentru a va putea bucura pe deplin de Nasterea Domnului!
iulia-stefy spune:
Noi aseara am facut sarmalute, Stefy s-a uns pana la gat si la placita, a sucit cu sucitorul o bucata de aluat... de s-a tocit. Eram prea unsa pe maini ca sa o mai filmez. A fost...
Cand a pus tati instalatia... a fost foarte incantata. Seara nici nu voia sa se culce, ca ea se uita la beculete... Am sa o vad azi cand facem bradutul...
Putin mai devreme au trecut cu capra prin fata blocului si a fost asa atenta la ei...
Acum va uram sarbatori fericite alaturi de cei dragi si ne retragem sa terminam si noi pregatirile.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
buli spune:
| Citat: |
Anca ai gasit pe cineva ptr curatenie? |
nu

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
va doresc s-aveti un craciun fericit, sa fiti sanatosi cu totii si sa va aduca mosul cadouri minunate!
eu abia m-am descurcat cu ordinea prin casa, de gatit n-am gatit absolut nimic, e prima data cind mi se intimpla asta.
insa pt miine avem deja 3 invitatii, iar poimiine plecam la parintii mei.
asa ca doar am cumparat cadouri pentru toti la care mergem in vizita. halal sa-mi fie!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
herra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui buli
este un magazin al unui italian pe cuza voda, cam peste drum de magazinul familia are tot felul de bocanci misto - sau avea acu un an - poate nu s-o fi stricat www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
sau la magazinul montan din mall.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
tuscut spune:
Ninge ca-n povesti... Pentru noi toate:
Sarbatori fericite!
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007