Iasule, mandra cetate (81)
Raspunsuri - Pagina 18
buli spune:
helloooo
cine stia o doamna dispusa sa ajute la curatenie????
dati un pm cu un nr de tel, ceva, va rog 
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
kriss79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexz
Saru' mana, multam fain. A propos: faina pustoaica. I-ar placea lui Codi ;) alexz & Codrut Ridente dicere verum |
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si o
fierbinte. Va doresc week-end placut si linistit.
Adi, multumesc. Casuta am primit-o de la o cunostinta, special pentru Stefy.
Eu am o durere de cap.... groaznica. Nu stiu daca am luat eu de la Stefy sau ea de la mine, oricum nu mai conteaza, dar suntem infundate bine amandoua. Ei ii curg mucii siroaie ziua, de joi si de aseara am luat-o si eu. Pe la pranz am simtit ca ceva nu e in regula cu gatul meu si aseara am picat, ca o musca. Mi-a facut sotul doua fiole de Polidin si mai urmeaza doua acum si sper sa ma pun pe picioare. Stefy vine calare pe mine si eu ma feresc sa nu-i dau si ce am in gat... La ea gatul e ok. Doar cu mucii e problema.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
herra spune:
salutare!
din ciclul "fiecare cu ce-l doare": cand incep gradinitele in ianuarie?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
g_ioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui herra salutare! din ciclul "fiecare cu ce-l doare": cand incep gradinitele in ianuarie? Eu stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa. S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919) |
..pe 5 ianuarie!!!!!

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adi69 Mihaelooo!!! DA-mi si mie linku' la fursecurile alea de le incercasi si le umplusi cu ciucalata albaaaa!!! Nu le mai gasesc... |
www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=20587&pid=605337&mode=threaded&start=#entry605337" target="_blank">Biscuiti cu gropite delicioase
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui herra multumesc. toate, sau depinde de gradinita? |
Noi tot pe 5 ianuarie.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...