Iasule, mandra cetate (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

splendida casuta mi-ar fi mila s-o mananc...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata!

Ramonika,n-am mancat-o am daruit-o doamnei educatoare.
Acum stau in dubii daca sa-mi fac si mie una sau nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Va servesc cu o fierbinte.

Adi, ce casuta frumoasa.... Vreau si eu....

Noi ne pregatim de serbare....

Sa aveti o zi frumoasa si linistita

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

Buna seara, fetelor. Am si eu o rugaminte/intrebare la voi: vre-o cofetarie care sa faca torturi cu poza comestibila stie cineva, cumva? ;;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexz

Buna seara, fetelor. Am si eu o rugaminte/intrebare la voi: vre-o cofetarie care sa faca torturi cu poza comestibila stie cineva, cumva? ;;)

alexz & Codrut
Ridente dicere verum

da, Tuffli pe Lapusneanu si cred ca si cofetaria din Iulius Mall

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Buna dimineata!

O fierbinte, ca e asa urat afara....

Aseara, m-a inebunit cu Mos Catiun. A avut ieri serbare si povestea cum a venit "Mo-su ro-su cu ba-ba ma-le si sac ma-le ma-le". Asa ne-am distrat aseara... Si i-am cumparat un nu stiu ce sa spun, ca un afis, dar cu Mosul si sania in relief... si l-am pus pe perete in camera si se uita la el.... mai apoi s-a urcat pe scaunel sa fie mai aproape si ii canta, ii spunea pe limba ei, mai pe a noastra... nu a avut treaba cu noi aseara.
Am fost cu ea in Carefour si i-am gasit in sfarsit cizmulite de cauciuc, pentru balti.... Cum i le-am pus in picioare sa vad daca ii vin, adio... mai descalt-o daca poti. La casa am scos eticheta si asa le-am platit. Pe drum zicea ca "Mo-su dus ga-tu-se", adica Mosul i-a adus ghetute. Doar a vazut ca le-am luat de pe raft....
Ieri a primit o groaza de cadouri... de la Mosul de la Mami de la servici, de la o firma cu care lucrez, de la niste colegi de-ai mei. Dar cel mai mult i-a placut casuta de turta dulce, pe care am primit-o. E topita dupa ea.... inca nu s-a gandit s-o manance.
Si tot despre Stefy, ne-am luat inima in dinti si pana la urma, la recomandarea imunologului si a medicului ei pediatru, am facut Prevenar-ul, miercuri. Pana azi nici o reactie. Nici local nici general.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata la Mos Ajun ...
Ne dati sau nu ne dati...

Salutare fetiliiii!!!

Eu n-am dormit as'noapte,ma doare spatele in dreptul rinichilor,burta, si m-am cam plimbat la baie.
Sper sa nu fie nik grav ,sa fie doar din cauza ca am stat mult in picioare ieri.

Asaa...am facut ieri doua feluri de fursec si anume: biscuiti cu piper si stelute cu nuca.
MAi am in frigi aluat ptr caise,nuci,turta dulce,pe care le voi prelucra azi.

Voi ce pregatiti bun?

Alexz,faci pregatiri ptr aniversarea juniorului?

Lacramioara ,cizmulite de cauciuc erau si in Mall ,la parter la un magazin(nu retin numele) din partea stanga locului de joaca,unde a fost intrarea cu ciuperca.

Foarte dragut ce ne-ai povestit de Stefania.

Ia uite ..ziceai ca vrei casuta de turta dulce si ai primit una...ce fain..de unde?

Mergi la inceput

Citat:

da, Tuffli pe Lapusneanu si cred ca si cofetaria din Iulius Mall

Saru' mana, multam fain.
A propos: faina pustoaica. I-ar placea lui Codi ;)

Mergi la inceput

Citat:

Alexz,faci pregatiri ptr aniversarea juniorului?

Pregatiri?? No way! Las' ca pana de Epifanie mai e oleaca de vreme. Sper pana atunci sa trec cu bine peste Craciun, la ce pretentii emite golanul. :D

Mergi la inceput

Mihaelooo!!!

DA-mi si mie linku' la fursecurile alea de le incercasi si le umplusi cu ciucalata albaaaa!!!
Nu le mai gasesc...

Mergi la inceput