Iasule, mandra cetate (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mos craciun

va multumesc frumos ca ati fost atit de dragutze si de prompte!!
a fost o mare bucurie pentru copii si pentru doamna profesoara care a tot incercat sa faca rost de ceva cadouri pentru copii, dar pina simbata nu gasise nimic. asa ca a picat toata chestia la fix.

le-am transmis urarile voastre copiilor si au spus ca va asteapta in vizita

din poze puteti sa va dati seama si cam ce dimensiuni au si cred ca le-ar prinde bine si niste hainute.

va pup si va transmit cu drag multumirile lor

pina la urma fiecare cadou a continut: un cub rubik, un puzzle mare, o punga mare cu napo joe, o ciocolata milka alba, un mos craciun de cioco, o banana, o punga cu portocale

sotulica a uitat de sucul tedy, dar nu l-am certat ca a fost de mare ajutor :)

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vecinica, felicitarile mele!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

buli cum sa certi sotul? Ba sa-i zici ca dam si o bere.

Am vazut pozele. F frumoase.
Scoala e pentru copii cu deficiente, cu usor handicap nu? Pe vremea liceului meu asa era, ca am fost acolo intr-o zi de practica.

Ramane sa ne mobilizam dupa sarbatori, da?

carmen sanatate multa. De ce tr sa iei doua tipuri de antibiotic???

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ei na!
Lipsesc si eu putin si uite ce se intampla!!

Sa va fie de bine Mosu ca atat mai pot sa spun si poate data viitoare ne anunti din timp..?Sa auda toata lumea si asta mai ocupata?

Felicitari!

Carmen,multa sanatate!DA cum doua antibiotice odata?

Mergi la inceput

sa stii ca eram sigura de tine Adriana ca ai fi vrut sa participi.
insa a fost o chestie aparuta pe neasteptate si cum copiii plecau azi acasa aveam de ales in a nu face nimic sau a face ceva fuga
ti-am dat bipuri si pe pm si pe ym, dar pb nu erai in zona

la toata lumea si sanatate multa la bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Am intrat si eu la spartul targului. Acum nu-mi ramane sa va servesc cu o si sa va felicit pentru actiune. Frumos din partea vostra.

Carmen, Stefy a avut angina pultacee si a inceput sa scada temperatura, dupa 3 zile de antibiotic, cand nu mai speram .... Multa sanatate si ai mare grija sa nu i-o dai si lui Alex. Ca eu stiu ca asta e contagioasa. Dar poate nu stiu eu.....

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

felicitari pentru initiativa si pt. activitatea in sine.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Adevarul e ca as fi vrut si eu sa particip, dar am aflat tarziu... am vrut sa spun asta de ieri dar imi era prea greu sa vociferez... nu iesea mare lucru.
Daca va mai mobilizati, va rog sa imi spuneti si mie...

Azi am iesit totusi din casa si am ajuns la serviciu, sper sa nu imbolnavesc pe nimeni... ca ma uitam dimineata la Alex si mi s-a parut ca ar avea gatul putin putin rosu. Sper sa nu ii fi dat nimic... sau poate mi se pare?!

Mei tata, ma dor coastele de la tuse, nu alta... Chestia ca l-am suant pe dr aseara si mi-a spus ca mi-a dat 2 antibiotice pt ca am si o bronsita -??? sau bronsiolita??- pe care a uitat sa mi-o scrie pe reteta - ce sa spun ca trebuia sa imi spuna si mie despre ea!!!
Ma rog, am dormit totusi asta noapte... si asta conteaza, dar mi-am reluat activitatea tusitoare de dimineata sa compensez.

Asadar o zi buna si sanatate

Mergi la inceput

vor mai fi sigur ocazii sa punem mina de la mina, asa ca nu fiti triste

mie chiar imi pare rau ca am avut asa putin timp, dar saptamina trecuta am fost la Atena, unde am stat 5 zile in loc de 3 din motive de anulari de avioane, greve, demonstratii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Daca am vazut ca sotul meu nu mai reuseste sa termine cu constructia casei m-am suparat si m-am apucat eu de treaba.Pai cum se poate sa vina Craciunul fara sa fie
casa gata?

Mergi la inceput