Iasule, mandra cetate (81)
Raspunsuri - Pagina 15
buli spune:
a ajung Ioana, tocmai am zis
s-a anuntat si cristina cu 50 de lei 
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
buli - 50
gabiG - 30
ioana_g - 50
cristina - 50
total 180 
GabrielaG spune:
Mai...am Matei cu febra...39,5 si eu maine trebuie sa plec din oras. Ce ma fac oare?
Anca, atunci au fost la actiune...cu prezenta din cate mai tin eu minte: adusca, ramonika, veve, si nu mai tin minte...deh..batranetile...eram destui adulti...si cum sunt multe mamici noi, de asta zic ca trebuie mentiuonat mai mult. Pupici si mult spor,
Gabriela si baietii
buli spune:
au mai fost adriana, oana si nu mai stiu
a fost sotulica si a cumparat 13 plase de portocale, 13 banane, 13 pungi de napo joe de vanilie, 13 mos craciuni de cioco
cgeea spune:
buli, sper sa nimeresc. Ajung si eu in cursul diminetii.
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
pozele noastre
GabrielaG spune:
Da Anca... ai dreptate, mi-am amintiti....mersi...cica dupa 40 incepi sa uiti bine...eu confirm.
Matei a dormit bine, ne-am chinuit aseara sa-i pun supozitor...dar l-a ajutat. Inca doarme.
Pupici,
Gabriela
buli spune:
fetele, a luat ieri sotul pt fiecare copil urmatoarele:
napo joe,
mos craciuni de cioco,
o plasa de porto
2 cutii tedy cu pai
o banana
astea au costat 107 lei
acum e in selgros sa se orienteze dupa jocuri - am zis scrable sau cuvinte incrucisate sau puzzle
pun nr meu de tel un pic, il sterg dupa aia -
cgeea,
pun eu bani de la mine si ii recuperez de la colegii mei. cu cit contribui?
gata, am vb cu colega mea
multumesc cgeea! 
noi mergem pe la ora 10 - vine sotul sa ma ia din spate de la primarie. cine mai vine?
buli - 50
gabiG - 30
ioana_g - 50
cristina - 50
cgeea - 50
ghinetz - 50
total 280 lei
ghinetz spune:
buli din nou multumiri. pentru initiativa si pentru ca te ocupi. Si sotului tau multumiri. Eu zic ca e foarte bine asa si poate dupa ce se termina vacanta ne mai mobilizam si mergem si cu ceva hainute. Ne vom orienta si organiza mai din timp
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabrielaG Da Anca... ai dreptate, mi-am amintiti....mersi...cica dupa 40 incepi sa uiti bine...eu confirm. Matei a dormit bine, ne-am chinuit aseara sa-i pun supozitor...dar l-a ajutat. Inca doarme. Pupici, Gabriela |
Gabi, dupa 40 de ani sau 40 de grade temperatura?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
l_carmen2003 spune:
Culmea, am amigdalita pultacee insa nu ma doare gatul prea tare... ma enerveaza doar febra si tusea!
Ei bine, eu am febra mare si o gramada de antibiotice de luat... Iau klacid is amoksiklav si sper sa ma mai linistesc insa... Transpir din cap pana in picioare continuu, si tusesc de imi dau duhul! Nu stiu cand vor incepe sa isi faca efectul antibioticele dar m-am saturat.
Eu nu stiu sa fiu bolnava si nu pot sa stau degeaba!
Asa ca ma sufoc de nervi! Ca mai am de rezolvat o gramada de treaba... In cate zile incepe sa se vada efectul antibioticului?