La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (200)
Raspunsuri - Pagina 20
Dia1609 spune:
cristina, dc nu reusesti cu contul pe picasa, da-mi un semn ca te ajut, ca pana la ora 16 canb vine oana de la gradi mai sunt inca disponibila :)
Dia1609 spune:
acum m-a sunat lulu sa-mi spuna ca a luat banii inapoi pe bucataria aia jenanta
... stie cineva dc se mai gaseste in cora bucataria aia ca a alexiei?
Raluca_u spune:
Dia bucataria Adinei este marca Palau, le gasesti in METRO si au model asemanator cu cel al alexiei, la care curge si apa la chiuveta daca vrei, adica are un recipient in care pui apa si asa are copilul si apa la chiuveta, are tot felul de sunete si lumini.
eu am ales un model mai mic pt ca noi nu avem spatiu.
asta in cazul in care nu o gasesti pe cea dorita sa ai de rezerva.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
kikineata spune:
Dia, voi acolo n-aveti Metro, Carefour, Cora, Kaufland? Ai putea suna si intrebi dc au acolo si merge Lulu le vede si alege. Eu de asta nu cumpar de pe net decat cand cunosc marca respectiv calitatea.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dia1609 acum m-a sunat lulu sa-mi spuna ca a luat banii inapoi pe bucataria aia jenanta ... stie cineva dc se mai gaseste in cora bucataria aia ca a alexiei?![]() Dia de Oana 29.11.06 "Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez |
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Donia, multumesc tare pt. calcule. Mi se pare extraordinar cum iti faci timp pt. noi, mai bine zis furam din timpul tau :)).
PS. Stii ce putine proteine are o cioco, evident multe calorii, dar pufuletii?? idem. Mama ei de viata. Am pus un kil si ceva in 2 sapt de cand am inceput cu tortul, apoi Garga bolnavioara. Eu ma-ngras ea slabeste. Eu asa patesc daca-s suparata sau stresata, nu conteaza ce pap.
Madaluta eram convinsa ca faci bine orice ai face. Dragostea e baza in orice. Eu nu prea-nteleg asta...tre sa lucrezi si la increderea in tine. De exemplu io-s convinsa ca-s minunata
ca mama si nimeni si nimic nu-mi poate lua asta. Si sunt convinsa si de tine la fel doar ca n-ai timp sa realizezi decat cand vor creste mai mari. Inteleg ca pe la 1 an 1 an jumate devine mai usor poate chiar distractiv :).Io numa' cand ma gandesc ca-i cresti singurica fara ajutor mi se pare extraordinar. Si-s frumosi, le lumineaza ochii, zambesc....datorita tie, voua.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
cristina1974 spune:
Dia, mersi mult!
Acu' incep operatiunea Picassa!
Daca am probleme, apelez la ajutorul tau!
pupicei
ramsan spune:
David Calin de Ralumat
Maia Andreea de mihaela_p
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Donia
multam fain pentru toate detaliile. Problema mea nu ar fi proteinele ca pe astea sigur le infulec pe parcursul unei zile, ci ar fi painea, fainoasele si altele asemea lor si faptul ca nu prea beau asa multe lichide
Multumesc pentru tot si voi incerca sa ajung treptat la portia zilnica de 1300 calorii. Ce fac Roxana si Cristi? De ce controlul a fost horror?
Dia imi pare rau ca e groaznica bucataria aia pentru Oana. Chiar e frustrantsi la atatia bani! Acuma sa-ti spun si despre cartea aia cu primele 1000 de cuvinte... in mod cu totul surprinzator, Rares nu a bagat-o prea mult in seama, probabil si din cauza faptului ca tocmai ii montase tati un super avion pe care il mestereau impreuna ![]()
Madaluta 
Porumbita ma bucur pentru voi 
Danita cand ai timp si ne poti spune cate ceva, baga si aici doua cuvinte
si sanatate multa lui P.
Daphna ai o minune de fetita 
Saryta cred ca si eu daca as avea acum o fetita in clasa a 4-a as proceda exact la fel ca tine. As astepta sa se testeze cativa ani dar nu pe copilul meu. Cum se mai simte Tonita, mai ies bubitze?
Cristina bine ai revenit
Felicitari Iasminei pentru minunata performanta si mult succes la examenul de la academie! Wow Georgia vorbeste trei limbi
cat despre tine ce sa mai spun? Nu mai am cuvinte
Iti doresc sa ai continuarea energia asta! Poze poti posta oriunde pe orice site de genul picasa, webshots sau flickr dar trebuie sa faci un link la aceste poze - mai dificila este executarea linkului in sine.
Raluca va veni el si anul ala cand Craciunul a fi binecuvantat de sanatate, bunastare si fericire maxima la voi in familie. Va faceti voi bine!
Monica sarcina usoara in continuare cu bb sanatos (indiferent ce sex poarta)
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Raluca_u spune:
Yupppiiii
Vedem poze cu Cristina si cu minunatiile ei...
facem galerie, Cristina?
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Raluca_u spune:
Sa va povestesc ce am patit eu.
Aseara am facut o baie si ca sa relaxez am pus si niste saruri de baie in apa, totul bine si frumos, ma simteam super bine.
am iesit, am mai stat cu adina vreo ora am culcat-o, am atipit si eu si pe la 11 m-am trezit in mancarimi, dar nu asa oricum ci cumplite si asa am tinut-o pana dimineata, de am dormit doar asa cate 10, 15 minute.
dimineata cand ma uit in oglinda nu mi-a venit sa cred, toata umflata, rosie, vai de mine. pe drum spre birou am oprit la farmatie si am luat Claritine si alcool mentolat si dupa vreo 2 ore jumate au inceput sa se atenueze.
ca dozaj mi-au dat 1 pastila seara si una dimineata, dar nu stiu ce ma fac, ca pe mine iar m-au luat mancarimile si pana deseara mai este...
Raluca cu
ramsan spune:
Bai am incercat sa explic cum se face link denumit dupa cum vor muschii nostri si nu imi iese... de aia editez.... 

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

de
Oana 29.11.06