La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (200)
Raspunsuri - Pagina 21
dianocica spune:
david de ralumat. doi ani....parca il si vad dormind bustean in carucior iar pe tine afland mirata ca exista tetine cu mai multe gauri
. ce vremuri....mi-ar placea sa va ma mai vad, macar in poze 
voiam sa va pun niste poze cu d dar nu am decat filmulete si sunt foarte mari, o sa mi ia o vesnicie sa le micsorez....dar,am cateva poze cu capodopere :). desenele sunt facute de el(mai putin corpul melcului), taiate de mine (coala alba e indoita si rupta chiar de manutzele lui alea mic si cumpe
), date cu lipici de el si lipite cu putin (de tot )ajutor, ca e experimentat dupa abtibilduri
uf, se incarca greu, trimit mesajul si editez dupa ca sigur se trezeste intre timp
gata, sunt http://picasaweb.google.com/diana.elena.mat/Opere#aici[/url
Parent like there's no tomorrow!
cristina1974 spune:
Bunnnnnnn......
Am instalat Picasa3....si dupa,a inceput sa-mi incarce tot ceaveam pe PC.
Ce fac mai departe? Cum selectez pozele pe care vreau sa vi le arat? Ca multe sunt irelevante, au legatura cu business-ul, facturi,si alte chestii din astea.Multumesc pentru rabdarea pe care o aveti cu mine!
Poate reusesc si eu, in final, sa pun macar cateva poze cu comorile ele.
Raluca_u spune:
cel mai simplu ar fi sa selectezi cateva poze si sa creezi un foldar separat cu cele pe care vrei sa le incarci
cand vei deschide picassa ti se va incarca in soft si acest folder.
il selectezi din lista cu foldere si apesi jos pe butonul pe care scrie album web, de acolo ti se deschide o fereastra si urmazi si tu pasii si apoi ti se incarca.
dupa finalizare ne pui si noua link-ul
pupici.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
cristina1974 spune:
Stati sa vad daca merge......
http://picasaweb.google.com/lh/webUpload?uname=kkhakipour3&aid=5273700449728210161
iulia-stefy spune:
Salutare!
La multi ani, Mihaita!
La multi ani, David!
La multi ani, Maia!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!
saryta, eu am intrebat de vaccinul antigripal si mi-a trimis Dia un link unde gasesti si despre Gardasil. Din ce am auzit eu la mamicile din zona mea, o parte cadre medicale, niciuna nu e de acord. Am o cunostinta, care e asistenta la maternitate si a vorbit si cu medicii de acolo si i-au spus nici sa nu se gandeasca. Eu din vaccinurile facute pina acum Stefaniei, la niciunul nu am fost intrebata daca sunt de acord sa il fac. Atat timp cat ei imi transfera mie decizia, inseamna ca nu sunt convinsi ca e ok vaccinul si ca nu vor sa isi asume raspunderea. Si atunci eu de ce as face-o? Eu consider ca nu a fost testat suficient si ca nu sunt suficiente rezultate, ca sa merite administrat, dar asta e parerea mea. Controalele periodice la medic si testul PapaNicolau anual sunt sfinte. Ma bine mergem la control ...
Monica, ma bucur sa citesc vesti despre voi si ca sunteti bine.
danita, capul sus mamica minunata. Sanatate multa la puiut.
porumbita, ce frumos povestesti despre cavalerii tai. Asa m-a emotionat mesajul tau.
Cristina, succes Iasminei la examen!
madaluta, eu nu am experienta voastra cu doi pitici, dar va admir mult ca ati avut curajul asta. Sigur nu e usor, dar cred ca e tare frumos cu doi, sa-i vezi cum se joaca impreuna.... As m-au emotionat mesajele voastre. 
Dia, imi pare sincer rau, ca nu ai gasit ceea ce doreai. In poze arata asa dragut....
Raluca, imi pare rau de patania ta.... Incearca Calamine, calmeaza mancarimile. Sper sa-ti treaca repede. Spune si ce saruri de baie ai folosit, sa le ocolim.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Dia1609 spune:
dianocica, tu chiar ca poti inlocui gradinita si scoala
... srrios, genul asta de colaje face oana la gradinita... si cu frunze, si tot felul de alte lipituri, dar ff interesant... dc n-as fi dus-o la gradi eu una nu ma gandeam sa fac asa ceva cu ea
... dar totusi niste poze cu d??? macar de ziua lui oana ![]()
kiki, pai asta e problema, ca lulu nu a avut timp sa umble sa caute, el e pana la 8-9 seara la job si cand iese fuge imediat la noi, nu vrea sa bantuie prin magazine ... de aia am luat de pe net, chiar nu mi-am imaginat ac e asa tezeapa... bine ca ne-am luat banii inapoi... si acum am instalat supermarketul (care l-am cumparat pt craciun) si e absolut bestial
... e super finisat, are de toate: casa de marcat cu loc pt trecerea cardului (pasiunea oanei), cos de cumparaturi din ala de impins, standuri si banda rulanta (vorba vine, rulanta
), cutii de alimente, conserve, sticle, fructe si legume, bani, card, monede, etc... si arat de minune
... sper sa-i placa, ca tot ne jucam de-a magazniul de vreo 4 ori/zi
... poze si reactii diseara!
cristina1974 spune:
http://picasaweb.google.com/kkhakipour3/IasminaSiGeorgia#
Doamne ajuta, poate merge acum.....
Sper sa va placa fetele lui mami si-ale lui tati.