La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (200)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Madaluta Uite hai sa-ti povestec din experienta mea cu 2 pui poate te ajuta cu ceva. Pentru mine era cel mai mare cosmar sa va ca Mario sufera din cauza aparitiei lui Radu, si din start l-am implicat pe Mario in toate evenimentele ce tine de Radu.Daca i-l alaptam pe Radu ii ziceam ca bebe papa si ii dadeam si lui bb cu lapte in acel moment, daca facea bebe baie ii ziceam acum face Radu si mami imediat face baie tie, sau daca era tati acasa si mai bine ca el facea lui mario si eu lui Radu.Daca i-l pupam pe Radu in preajma lui imediat i-l pupam si pe mario.Nu mai zic ca oricum mai tot timpul el este codita mea, si ca sa pot face si treaba prin casa ii dau ocupatie de genul daca fac mancare ii zic hai sa mergem sa gatim papa pentru pranz si ii dau un castronel cu orez si o lingura de lemn si face si el mancare, sau daca fac curatenie la fel ii dau un burete si chit ca mozoleste cu apa toate usile eu pot sa fac curat.Mereu cand ii zic ca-l iubesc nu uit sa mentionez ca mama si pe radu i-l iubeste si pe tata.Nu am facut nici o diferenta intre ei.Mario e foarte fericit cand i-l pun sa ma ajute si eu ii zic multumec puiule, si se simte important asa.Chear daca am langa mine scutecu pentru radu eu i-l rog pe Mario sa mi-l dea, sau de ex. Radu plangea eu faceam ceva papa si i-am zis lui mario sa mearga sa-l mangaie pe burtica pe radu si sa stea langa el sa nu planga pana vin eu. Intr-o zi a mers singur sa-l linisteasca pe Radu fara sa-i zic eu. In concluzie nu trebuie exagerat cu atentia trebuie sa gasesti sa faci ceea ce simti ca copilu se simte bine.Copii sunt diferiti si reactioneaza diferit, doar voi parintii i-l cunoasteti cel mai bine.Mario atat de tare s-a atasat de radu ca orice activitate am face-o el vrea sa-l implice si pe el.Mereu ii duce biscuti sau cheile de la masina sau sau sau tot ce are el se imparte si cu radu si trebuie sa-i explic ca Radu inca e mic si nu poate manca sau bala bal intelegeti voi.Important este ca l-am facut sa inteleaga ca si radu face parte din viata noastra si trebuie s-o luam ca atare.

Va pup si scuze daca v-am plictisit

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

David
madaluta,acum sa nu crezi ca in fiecare zi e asa,dar avem si zile proastescopul povestirii mele a fost ca sa vezi ca peste tot sunt probleme si comportamentul lui Darius e normal.stiu si eu ca exista multi "binevoitori" care au alte pareri.si eu sustin ca aratandu-i dragostea ta si intelegere mereu reusesti sa il "disciplinezi".acum sa iti povestesc si parte frumoasa a vietii cu doi copilasi:cum se joaca impreuna,cum dau ture prin casa unul dupa altul.avem o cutie cu roti de la ikeea si Seba o goleste-e plina cu jucarii de constructie-se baga in ea si Teo il impinge prin casaapoi incearca si el,dar n-are suficienta forta.dimineata Seba infloreste cand o vede pe Teo,ii da pupic cand pleaca sau uneori plange dupa ea.in weekend am fost la un loc de joaca din acela cu circuit si Seba se tinea dupa ea peste tot,iar Teo avea grija de el.uneori Teo il hraneste cu lingurita si el sta,sunt asa de dragalasi la masuta lor mica,cu scaunele mici si cum ea cu manutele ei delicate tine lingurita si el deschide gurita ca o pasarica[omulet tavalinduse de placere].teo cand i-a scris scrisoare lui Mos Craciun a scris si ce sa-i aduca lui Seba.
incearca sa vorbeste cu Darius,dar nu cand e in criza ca atunci de obicei nu asculta.atunci merita doar sa-l imbratisezi sa-i arati prin apropierea fizica ca ii esti aproape.
la Teodora a mers urmatoarea metoda de traversare a crizei:cand e ff suparata ii spun sa imi faca un desen in care sa imi arata cat e de nervoasa.se apuca si face daca in primul e o fetita cu mimica suparata,urmatorul e mai bland si in final ajunge sa deseneze soare,floricele.
eu sunt constienta ca la noi marea majoritate a problemelor dervia din faptul ca Seba inca suge si ca este fff atasat de mine.ce bine ar fi fost daca din cand in cand iar fi cazut cu tonc si alte persoane.
nu te mai invinovatii,tu esti o mamica minunata
saryta nici eu nu l-as face.as mai astepta sa mai treaca cativa ani de utilizare a vaccinului.
doinate admir pt faptul ca poti tine o dieta.eu n-am fost in stare niodata.imi imi placea aerobicul,sper ca dupa vreo 2-3 luni de servici sa ma apuc.ce fac minunile?o vorba,doua.
daphnace scumpica e!iti inteleg sentimentele,eu dupa ata timp cred ca nici sa scriu nu mai stiu
danitasanatate!
ma duc ca iar trebuie sa plec dupa acte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

David Calin
Maia Andreea
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Felicitari mamicilor!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

hai ca scriu pe fuga, de 2 zile n-am mai avut timp de nimic cu job-ul asta...

Madaluta, chiar daca acum simti ca faci greseli pe care nu le vei mai putea repara niciodata, te asigur ca toate compromisurile pe care acum esti nevoita sa la faci le vei putea compensa la timpul lor. Nu e totul ireversibil si ireparabil, mai ales cand e vorba de relatia cu copiii tai. Pe masura ce vor creste vei recupera oboseala acumulata si vei gasi resurse sa corectezi din mers lucrurile. Ai incredere ca asa va fi, pana si eu am reusit! Ajunsesem ca Ianis sa-mi spuna cu toata naturaletea ca Marc este copilul meu si Ianis copilul lui tati, eu izbucneam in lacrimi si stiam ca nu pot schimba lucrurile pe loc, compromisurile facute erau obligatorii la acel moment, dar treptat am recuperat si rezolvat totul si avem acum o relatie minunata. Dar am si acum momente cand nu-i pot trata pe ambii deodata ca prioritate in preocuparile mele. Dar ei au invatat ca, pe rand, au atentia mea deplina, si au invatat sa accepte asta. Marc o accepta foarte natural, lui Ianis i-a luat mai mult timp. Ce vreau sa subliniez este ca toate au o rezolvare in timp, chiar daca acum sunt coplesitoare si par fara iesire.

Cristina ma bucur ca ai scris ! imi era tare dor de voi! Wow, ce deosebita e Iasmina! Mult succes la examen, este extraordinar ca si-a descoperit atat de curand o pasiune asa speciala! Mult noroc!
Si ce multe ai realizat pentru tine! Felicitari! Si sport, si sanatate si schimbare de look, minunat! Cu singuranta alergatura cotidiana isi lasa amprenta pe viata de cuplu, acelasi lucru il simtim multe dintre noi, dar cred ca acel concediu programat va va ajuta in sensul asta!

Monica, sanatate, o sarcina usoara pana la capat, numai bucurii alaturi de ai tai! Imi doresc tare tare mult ca macar de Craciunul asta sa ne cunoastem, asa ca daca veniti in Mures... numai sanatosi cat de cat sa fim! Cum e bb mic? Calde imbratisari de la noi!

Anateo, cu doi de acelasi sex apar si altfel de probleme. Vrem acelasi model la periuta de dinti, cana de baut apa, sacul de dormit, pijamaua, reductorul de toaleta, olita – astea mi le amintesc acum. Fiecare le vrea pe cele pe care le foloseste celalalt. Am inceput sa le cumparam identice sa nu mai fie cearta pe ele, desi nu vreau sa devina regula. Numai la jucarii nu pot face asta, chiar as da in faliment...
Apoi mai sunt competitiile initiate de Ianis... eu alerg mai repede, eu urc scarile mai repede, eu beau laptele mai repede, etc. Si daca se intampla sa faca Marc ceva primul e jaaaleeee... mi se pare devreme sa accepte ca in viata se si pierde nu se castiga mereu dar, uite, am inceput deja sa exersam in sensul asta. Incerc sa transform competitia asta in ceva constructiv.

A_deju, chiar ma ingrijorez de pauza asta lunga :((( hai zi macar ca sunteti intregi si sanatosi!

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Raluca, imi pare rau ca trebuie operata Adinuta. Din cate am inteles de la doctorita noastra pediatru, operatia este una usoara, insa trebuie anestezie generala. Victor a avut hernie ombilicala, insa pe el nu-l durea (doar se umfla buricul cam cat o pruna mare) si s-a rezolvat odata cu dezvoltarea muschilor. Se punea problema operatiei pe la 1 an jumate', in caz ca nu trecea de la sine.
Adinuta

Daphna, e tare frumoasa si finuta Elisa!

Danita, multa sanatate lui P!

Cristina succes Iasminei la examen!

M_monique, sa va fie de bine mutarea!

Saryta, eu n-o sa le fac vaccinul fetelor, cand vor fi la scoala. Oricum ma voi mai documenta pana atunci; parerea mea nu e batuta in cuie, dar datele pe care le detin momentan ma fac sa nu fiu de acord cu vaccinul pentru fetele mele.

Madaluta, eu nu ma pricep la cuvinte, asa ca nu ma mai lungesc. De multe ori imi dau seama ca se intelege poate altceva decat ce am vrut sa spun. Doar un lucru voiam sa subliniez si eu: cu dragoste si rabdare se rezolva toate problemele (fiecare varsta vine cu necesitatile / problemele ei) si, de cele mai multe ori, pe noi, mamicile, ne ajuta foarte mult instinctul.
Eu am o sora mai mica (2 ani diferenta) si ma gandesc deseori la modul in care rezolva mama diferitele conflicte, cum ma simteam eu, cum spunea sora mea ca se simte...

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

acs, dianarus,anateo,desiree,donia,daphna,yagmur,cristina,dianocica porumbita

Nici nu stiti cat de mult va multumesc pentru k v-ati facut timp sa-mi explicati si sa-mi
povestiti experientele voastre, dar mai ales k m-ati facut sa inteleg k DRAGOSTEA E TOTUL....Eram la un pas sa fac o greseala mai mare decat oricare alta de pana acum, adica sa ma apuc" sa dau militaria jos din pod". Va multumesc din suflet k sunteti aici . Chiar sunteti cele mai minuntate

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna dimineata!
Fetelor, revin cu rugamintea mea de ieri,si anume sa ma ajutati inca o data sa pun poze. Am uitat complet, se vede ca am lipsit la greu de aici.
In rest, azi e o zi mohorata tare aici,cerul e plin de nori si mai si ploua asa marunt, din cand in cand. Nu am chef de nimic, fiind sub influenta vremii,insa trebuie sa ma moblizez,ca am o multime de treaba.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

teutz, tzeapa mare cu bucataria asta ... e de toata jena, acum am trimis sotul inapoi la magazin sa vedem dc ne luam banii inapoi ... eu chiar nu pot intelege cum o jucarie la banii astia (180 lei ) poate sa fie asa jenanta: plastic infect, cu margini ascutite si parca neterminate, piese care nu se imbina intre ele, si arata jalnic efectiv. nu mai spun ca e fff mica, oana s-ar juca in genunchi la ea ... dezamagire mare. noroc ca avem cumparat un cadou pt mos nicolae si o sa i-l dam pe ala azi (un set supermarket, cu banda, cos, casa de marcat, raft si produse)... sincer, in viata mea n-am cumparat asa o jucarie infecta si proasta ca bucataria asta ... cu alte cuvinte, feriti-va de jucariile marca coloma! o sa incerc sa-i cumpar macar pt craciun bucataria aia ce i-ai luat-o tu alexiei, sper sa o mai gasesc in cora, o sa rog pe cineva sa mi-o ia, cam atat, ca-s amarata rau!

Mergi la inceput

daphna, scumpa foc elisa, mai vreauu pozeee

cristina, fa-ti un cont pe picassa , uite aici , si apoi uploadeaza niste poze acolo, fa albume, sau cum vrei tu. noi ne-am bucura sa va vedem. o sa-ti ia ceva timp la inceput p[ana iti faci contul, apoi va fi mai usor

Mergi la inceput

si un brat de pt fetele cu 2 copii, ca sigur nu e usor... dar sigur e minunat

Mergi la inceput