La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (200)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianav, incearca si alte marci de scutece-chilotei. poti incerca libero up&go sau babylove slips. noi astea le folosim si stau f bine pe oana. nici pe oana nu stau f bine chiloteii de la pampers, mereu ii atarna intre picioare si o strang la burtica, desi oana e chiar slaba si nu are burta, iar dc ii luam un nr mai mare, iesea pisu pe langa, ceeea ce nu mi s-a intamplat cu nici o pereche de chilotei de la alte firme. asa ca, zic eu, ar fi bine sa incerci sa treci la alta firma care se potriveste mai bine pe conformatia corpului ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

LA MULTI ANI, Mihai! Lavinia, sa iti traiasca frumosul tau si sa-ti aduca in continuare numai implininire...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Recunosc cu toata jena ca reusesc sa intru cam o data la o luna si atunci abia citesc maxim 5 pagini....nu stau ascunsa voluntar, pur si simplu forumul este un lux major pentru mine, rezervat momentelor in care chiar imi vine sa o iau razna.

Mi-e dor de toate mamicile de fulguleti, nu mai sunt la curent cu ce e in gasca noastra....

Si acum sunt pe fuga, dar vreau sa folosesc momentul pentru a spune LA MULTI ANI !!!! tuturor fulguletilor! Sa creasca mari si sanatosi, sa se bucure mamicile de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

lavinia, sa-ti traiasca mihaita mult multi ani fericiti! sa treceti cu bine peste toate problemele si sa va bucurati de cele mai frumoase momente impreuna!! calde imbratisari de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Yagmur, tin pumnii sa nu fie cazul de somaj tehnic! Multa sanatate lui Luchita!

Lacramioara, ce dulce e Stefy cu Alunelu' :) Cat despre scari, Victor le urca si coboara de n ori pe zi si tot de atatea ori sunt cu sufletul la gura.

Raluca, pai vrem sa ne vedem :).

Mamaana, multa sanatate copiilor!

Madaluta, am trecut si eu prin asta cu Maria (la ceilalti bursuci nu a fost asa evident). Si acum ea e mai bazaita decat Ioana si Victor (adica sunt constienta ca e ceva ce tine si de fire), dar la cateva luni dupa nasterea Ioanei "problema" asta era mult mai evidenta. Pun in ghilimele pentru ca imi dau seama ca era o problema mai mult pentru mine. Pentru ea, era si e un mod de a cere atentie. Ma irita destul de tare sa o aud mereu maraind si bazaind. Nu stiu exact ce sfaturi sa-ti dau, pentru ca nici nu stiu daca eu am procedat corect. Pot sa-ti spun ca nu e bine (dupa parerea mea) sa cedezi mereu; adica incerci sa-i distragi atentia, il lasi sa se linisteasca sau incerci sa-l linistesti... si apoi ii explici ce si cum. Cam asa am procedat eu. Maria mea nu si-a exprimat gelozia relativ la Ioana decat indirect, adica fata de ea se purta foarte frumos, insa n-a mai vrut sa doarma singura, nu ma lasa sa plec nicio clipa de langa ea (Ioana mergea in parc cu bona, Maria cu mine), plangea mai mult...
In timp insa s-a mai rezolvat, adica nu mai plange asa mult, dar "maraie" frecvent :). Si eu sunt mai ingaduitoare, dar nu mereu :( (recunosc ca ma irita in continuare).
Edit ca mai vreau sa zic ceva: Pentru mine (noi), ideal ar fi daca as reusi sa ignor bazaiala. In felul asta nu i-as mai atrage atentia si probabil ca ar renunta la comportamentul asta, pentru ca e constienta ca-s si alte metode de a ma face atenta. Am ajuns sa-i spun: "Maria, ma enerveaza bazaiala" :( si asta sigur nu e bine.
Cred ca as putea scrie pagini intregi, dar parca nu-s coerenta :(.

Inca un edit: Am observat, la copiii mei, urmatorul lucru: Cu cat insist ca un anume comportament nu e de dorit, cu atat il vad utilizat mai des (nu neaparat voit). Explicatiile merg, dar nu insistenta.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fetelor am nevoie de un sfat de la voi

Adina de ceva timp se plange de dureri de burtica. nu e constipata, are uneori scaune mai tari dar nu putem vorbi de constipatie, dar pt ca se plange des ca o doare burtica si se duce efectiv singurica in pat si sta linistita cate o perioada am inceput sa imi pun intrebari si am dus-o la pediatra care ne-a zis ca e hernie ombilicala si ca tr operata. eu as mai vrea o a doua parere.
stiti un chirurg pediatru bun, care sa o vada?

sunt suparata si abia dupa consult am realizat ca s-ar putea sa aiba dreptate. am pus si eu mana, fara sa apas pe buricul ei si a sarit ca arsa, am mai incercat de vreo 2 ori in timp ce o imbracam si simpla atingere o face sa tresara si sa se ghemuiasca.

daca stiti pe cineva va rog spuneti-mi.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

am sa-i scriu acum lui madaluta

ca de obicei, am sa povestesc doar ceea ce am trait eu cu ianis, care a fost in situatia in care este darius acum. dupa primele 2-3 luni in care ianis parea ca l-a acceptat ok pe marc, au inceput crizele de isterie din orice. exact cum spui tu. de ce e putin, dar de ce e mult, dar de ce acum sau de ce acolo, de ce nu e aici bunicul, etc. mereu si mereu tipat, scancit, zbatut, agitatie brusca, iritare maxima din prima clipa, indiferent despre ce ar fi fost vorba. ajunsesem sa fiu atat de obosita de starea aia a lucrurilor incat l-am respins, i l-am pasat cumva sotului, abia isi revenise marc dupa operatie, era vai de capul nostru, criza lui ianis mi-a pus capac. simteam nevoia sa ma rup in 2 si sa fiu separat, cu fiecare, sa pot fi mama pt fiecare. pt ca deodata, in paralel, nu-mi reusea nicicum. a durat foarte mult, vreo 6 luni cred. desi am citit ca nu trebuie dus la gradinita la venirea lui bb2 pe lume pt a nu o simti ca pe o respingere, noi am ales in ultima instanta aceasta varianta. ramasesem fara bona, asa ca l-am dus pe ianis la gradi in plina criza. si am facut o alegere buna pe moment. recunosc, mi-am sacrificat relatia cu el pt catva timp. s-a legat foarte mult de sotul meu, eu m-am dedicat lui marc pt ca sanatatea lui m-a tinut intre casa si spital primul an de viata. in acest timp ianis s-a linistit, a simtit ca tati e numai al lui. apoi am inceput sa repar relatia mea cu ianis. cu rabdare, cu timp numai si numai pt el, activitati numai eu cu el, dormit impreuna, am facut tot ce si-a dorit, am fost numai noi la viena la zoo, am fost numai noi in parc, la cabana la sovata, i-am spus si i-am aratat, in toate felurile in care m-am priceput, ca el are locul lui aparte in inima mea.
sfaturi concrete? nu-mi arog dreptul asta... ce iti spun sigur este ca NU l-ai rasfatat excesiv. darius este tot bb, doar ca putin mai mare. si vrea sa fie tratat ca un bb in continuare. cauta sa-i dedici timp numai lui. stiu, e greu sa fii numai a lui fix cand brianna are nevoie de tine. sper sa ai la cine apela pentru asta... faceti reguli legate de convietuirea in familie. gasiti modalitati de rasplata cand participa la activitati comune, lauda-l cand e cooperant, lauda-te si altora de fata cu el. arata-i si spune-i intr-una cat de mandra esti de felul in care coopereaza. chiar daca ai momente cand iti vine s-o iei razna pt ca nu te intelegi in nici un fel cu el si nu-l mai recunosti, inchipuie-ti doar un bb disperat sa fie singur cu mamica lui. dupa cateva luni in care invata sa trateze frustrarea de a nu mai fi singur, va vedea ca e f.fain sa aiba o surioara, ca de fapt tu il iubesti la fel de mult si ii esti la fel de dedicata.
personal, cred ca ianis, un baietel de 2.5 ani, a avut nevoie de 1 an sa invete sa-si iubeasca fratele. aparenta acceptarii din primele luni, apoi criza prelungita, prapastia dintre noi, cu greu umpluta ulterior, toate si-au lasat amprenta in sufletul meu. am facut cum m-am priceput mai bine, mereu am crezut ca lucrurile se pot repara.
prin urmare, tu NU ai gresit cu nimic, esti cea mai buna mama pentru ei. iti doresc multa rabdare si putere sa treceti peste... si sa dureze cat mai putin in cazul vostru...

cu drag,
eu

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

pentru Dianarus
esti o mamica minunata si o prietena pe masura

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

LA MULTI ANI, Mihai! Lavinia, sa iti traiasca feciorul si sa dea DD sa treceti cu bine peste toate probl !

pupici la toti fulguletii !
D

ps noi as vrea sa zicem in convalescenta ... dar inca nu ma pot pronunta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

La multi ani, Mihaita! sa fii sanatos si fericit. Lavinia, sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii.

mamaana, sanatate Isabelei.

Raluca, Teutz, multumim.

Dia, foarte faina bucataria, s-o foloseasca sanatoasa Oana.

madaluta, multa sanatate.

Ralumat, multumim.

acs, multumim. Stefy, nu pe scari se urca, ci pe un suport, ca o scara, din aia de la tara.... nu stiu cum sa explic. Scari obisnuite urca... si coboara, fara probleme, de multa vreme.

Raluca, imi pare rau de Adina. Multa sanatate.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput