La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (200)
Raspunsuri - Pagina 13
Dia1609 spune:
Mihaita
sa fii sanatos si fericit!
Lavinia, sa-ti traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii! 
Dia1609 spune:
am cumparat www.varuna.ro/index.php?m=detalii_produs&id=835" target="_blank"> bucatarie pt oana 
recunosc ca nu e asa de frumoasa ca aia a juliei si a lui ktrinel (care chiar mi-a picat cu tronc), dar pe aia n-am gasit-o decat la quelle si mi-o aduceau in 8 saptamani (chiar, astia sunt normali? astea sunt termene de livrare???) si mie mi-o trebuie vineri, ca atunci o sarbatorim pe oana in familie, ca tati nu va fi sambata...
si asa mi-am facut ture de nervi de ieri pana azi, ca si bucataria asta am gasit-o pe vreo 15 site-uri si nimeni n-o avea pe stoc (recunosc ca m-am cam lasat si eu pe ultimul moment, ca eu vroiam sa cumpar una din magazin, pe care s-o si vad cum arata, dar....)... finally am gasit-o undeva chiar in timisoara, si cica azi sau maine o primesc :))... sper sa fie ok, sa fie ca aia din poza si sa nu fie mica (marea mea spaima, ca am mai vazut eu multe faine dar aveau inaltimea de 50 cm ceea ce inseamna ca oana ar trebui sa se joace in genunchi langa ea
... la asta in specificatii scrie ca are 79 cm inaltime, deci sper sa fie cat de cat ok :))
na, ca m-am inveselit pe ziua de azi ![]()
si nu in ultimul rand, mii de multumiri si
fetelor care mi-au trimis linkuri, mi-au aratat poze si mi-au dat lamuriri... mi-ati fost de mare ajutor 

Dbunny spune:
La Multi ani Mihaita sa ai parte de o viata plina de bucurii!
Dia sa folositi sanatosi noua achizitie![]()
M-am gandit sa impartasesc www.childdrowningprevention.com/index.html" target="_blank">asta cu voi
Pup
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
saryta spune:
La multi ani!Mihaita
Sa fii sanatos si fericit si sa aduci numai bucurii parintilor!
Lavinia - sa-ti traiasca printisorul.
Dia - f faina bucataria, bine ca ai gasit.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Dia1609 spune:
dbunny, f interesant, am mai vazut ceva de genul... intradevar la orice curs de inot primul lucru se invata pluta pe spate (am fost instructor de inot in liceu/facultate pt o scurta perioada), dar mi se pare aproape imposibil la varsta asta... oana cel putin stiu ca ar face ca trenul dc as incerca s-o invat sa pluteasca... si asta vara in piscina, ii era ok cu colacul, dar sub nici o forma sa n-o trag eu (pe spate sau pe burta) sa pluteasca.... dar probabil ca ar clabora mult mai bine cu o terta persoana decat cu mami. oricum la primavara ma gandesc s-o duc la un curs de inot (dc isi depaseste fobia cu apa - desi se pare ca fobia ei e mai mult fata de vana/dus decat fata de piscine... na,. oricum vedem noi peste cateva luni)
oricum, super interesant si util materialul... dc s-ar face si la noi asa ceva ar fi super
Dia1609 spune:
donia, azi vine ortopedul la mine sa-mi faca o "fereastra" in ghips ca sa mai scada presiunea de pe edem .. te anunt mai tarziu ce si cum :)
acum am duc sa experimentez dusul intr-un picior fara alt sprijin.. sper sa nu-mi rup gatul :))
madaluta spune:
off, ce as vrea sa pot tine si eu pasul cu voi...
Eu, fie reusesc sa citesc, fie sa scriu...niciodata pe amandoua...
parca mi-e si jena sa mai scriu dupa pauzele pe care le fac si dupa monologul pe care vi-l scriu...Vreau sa am si eu timp de dialog..cum fac???
Noi suntem acum la capitolul muci X 2..dar ma bucur k nu au si alte simptome ca febra sau tusea....
In schimb problema cu care ne confruntam si de care nu v-am scris pana acum sunt toanele lui darius de isterie si de plans...Nu stiu unde/cand am gresit, dar e culmea cu plansul. Cum nu-i convine ceva, plange, cum nu reuseste sa faca ceva, plange..Daca in cana e doar putina apa, plange..daca e multa, la fel... daca ii dai sa bea din cana rosie, o vrea pe cea galbena sau invers...cere ceai si daca i-l dai refuza si vrea compot. daca i-l dai si pe ala..vrea apa..si tot asa...
Cine ma poate ajuta cu niste sfaturi?
Mofturile astea nu sunt de ieri de azi de cand e bolnavior, ci de ceva timp incoace...Probabil am gresit si l-am alintat prea mult, dar am facut-o k sa nu se simta afectat de prezenta brianei...
Cel mai rau e noaptea cand ne face faze de-astea, sau ziua cand doarme briana si trebuie neaparat sa-i fac pe plac sa n-o trezeasca...
chiar nu stiu ce metoda sa adopt...
Voi va confruntati cu asa ceva?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ramsan spune:

MIHAITA de Lavinia ! sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai noroc in viata!
Lavinia pentru cei 2 ani de mamicie!
Dianav sa stii ca Oana este un copil perfect normal, asa ca te rog sa te linistesti si sa incerci macar putin sa nu faci comparatie intre copilul tau si alti copii (sa nu simta Oana chestia asta la tine ca a-i putea sa ii creezi fara sa vrei un complex de inferioritate). Probabil ca a ajuns la varsta lui NU ceva mai devreme decat te asteptai si cu siguranta e cam dificila abordarea ei in perioada asta. Despre scutece nr. 6... incearca alte marci care poate au o croiala diferita si se aseaza mai bine pe ea (daca Oana nu e sensibila la aceasta schimbare).
Donia m-ai uitat?
Sanatate lui Isabel si lui Luchita!
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
ramsan spune:
Madaluta te-ai gandit si la posibilitatea ca Darius sa "ceara" prin comportamentul lui mai multa atentie (poate din cauza faptului ca i-ai putea acorda mai multa atentie Brianei). Faceti activitati comune doar voi doi (tu si Darius) - ca sa-i arati ca si el are parte de momente de exclusivitate?
Zic si eu... din cate am mai citit si eu (nu aruncati cu roshii) ![]()
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
madaluta spune:
azi este Sf Stelian, ocrotitorul copiilor. Daca vreti sa va rugati sau sa-i multumiti, atasez aici www.fieni.3x.ro/O%20R%20T%20H%20O%20D%20O%20X/Acatiste/Acatistul%20Sf%20Stelian.php" target="_blank">Acatistul Sf Stelian
Mihaita sa fii sanatos, cuminte si sa ai parte numai de bucurii
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!